تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 239 از 1081 اولاول ... 139189229235236237238239240241242243249289339739 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,381 به 2,390 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

اگه نباشه جاش خالی می مونه nimaoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

دوستان این Kis سرعت لود شدن صفحات اینترنت و به خصوص عکسها را خیلی خیلی کند کرده !!! چیکار باید کنم ؟

پروفشنال ramshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رفقا یک نگاهی به این عکس بندازن که از آنتی ویروس منه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من آپدیتش کردم اما مثل این که آپدیت رو نمی بینه چون هم چنان پیغام میده که دیتابیسش تاریخ قدیمه. چی کار کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه zhina_gian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من آپدیتش کردم اما مثل این که آپدیت رو نمی بینه چون هم چنان پیغام میده که دیتابیسش تاریخ قدیمه. چی کار کنم؟
    آیا تاریخ ویندوزت درسته؟ امروز دوشنبه برابره با 14-01-2008 و فردا 3 شنبه میشه 15-01-2008

اگر تاریخ سیستم درسته و رگ کی هم که استفاده میکنی در لیست سیاه قرار نگرفته و فعاله بهتره که یک بار
    کسپرسکی رو کاملا پاک کرده و بعد از رستارت دوباره نصبش کنید و بعد از یک رستارت دوباره شروع به آپدیت این
    برنامه فقط از طریق خودش بکنید. و به هیچ عنوان بصورت دستی و جایگزین های آپدیت قبلی آپدیت نکنید. چون
    کسپرسکی یکی از آنتی ویروسهایی است که فقط دیتابیسش رو آپدیت نمیکنه بلکه گاهی وقتها برطرف کردن
    باگها و آپدیت درایو ها نیز از طریق آپدیت صورت میگیره و در پوشه آپدیت هم ذخیره نمیشه.
    Last edited by zhina_gian; 14-01-2008 at 06:41.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Markus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

اين دليل از 2 حالات نميتونه خارج باشه، يا اين که همونطور که دوست عزيز zhina_gian گفتن تاريخ سيستم شما دقيق نيست ...يا اين که زمانی که کسپر آپديت ميکنه، بطور کامل پر نميشه و پيغام های خطا همّيده (با مشخص شدن پيغام قرمز بجای سبز در صفحه آپديت)...

پروفشنال ramshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تاریخ سیستمم درسته.هیچ پیغام خطایی هم دریافت نکردم در موقع نصب.راستش فکر می کنم خیلی بد قلقه و اذیت می کنه. باید دنبال یک آنتی ویروس و فایر وال مطئن تر بگردم که 24 ساعت هم ازم سوال نکنه که چی کار کنم چی کار نکنم. لطفا یک جایگزین مطمئن با آپدیت بی درد سر و کرک بی درد سر معرفی کنید.

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

تاریخ سیستمم درسته.هیچ پیغام خطایی هم دریافت نکردم در موقع نصب.راستش فکر می کنم خیلی بد قلقه و اذیت می کنه. باید دنبال یک آنتی ویروس و فایر وال مطئن تر بگردم که 24 ساعت هم ازم سوال نکنه که چی کار کنم چی کار نکنم. لطفا یک جایگزین مطمئن با آپدیت بی درد سر و کرک بی درد سر معرفی کنید.

من منظورم پيغام خطا هنگام آپديت بود نه نصب نرم افزار...
    حتماً يک دليلی داره که گير ميده! وگرنه آنتی الکی بد قلقی يا گير نميده...
    ولی اينطور که از عکس شما مشخص هست شما مشکل خاصی ندارين جز اين که آپديت شما قديمی هست، و اگه بگذاری آپديت بشه مشکل حل ميشه و همون طور که دوستان گفتن آپديت کسپر از خود سرور اصليش بشه بهتر از اين که دستی آپديت بهش بدی...
    و شما اول يک کاری کن آپديت کسپر رو از حالت Auto در بيار و Manual کن، (در اين مسير Setting >> Update>>> Manually )
    بعد هر موقع خواستی به خودت رو آيکون کسپر کليک سمت راست بزن و گزينه آپديت رو فعال کن، درضمن باز ميگم اينطور که از عکس مشخص هست آپديت کسپر شما قديمی هست، و شما هم ميگی آپديت ميکنی، احتمال ميدم که به خوبی و کامل کسپر شما آپديت نميشه، و در بين آپديت قطع ميشه ارتباط شما، اين ميتونی از اکانت مصرفی شما باشه يا نداشتن فرصت وسرعت کافی کسپر، برای آپديت، لازم به ذکر هست که اگه از اينترنت Dial-Up استفاده ميکنيد موقع آپديت کسپر ديگه وب گردی نکنين تا کامل آپديت تموم شه

درکل من خيلی مدت هست که با کسپر کار ميکنم و ازش خيلی راضی هستم، و فکر کنم بی دردسر ترين کرک هم داره, درکل اين ميل خودت هست که از چه محصولی استفاده کنی، ولی سعی کن دليل رو پيدا کنی، چون شما با اين حوصله ای که داری هر آنتی ويروسی نصب کنی اذيتت ميکنه..
    در ضمن اين رو هم بگم بهترين محصولی که هم انتی مطمئن داره هم فايروال خوب کسپر هست...
    نود در عين اينکه آنتی خوبی داره فايروال مطمئنی نداره، البته محصول BitDefender هم هست که کرکش دردسر داره هم سيستم رو از کسپر کند تر ميکنه، و همچنين محصول AntiVir که اون هم دردسر های خودش رو داره!
    در کل باز انتخاب با خودت هست، ولی نظر من رو ميخوای محصول کسپر اون هم سکوريتی رو با چيزی عوض نکن!!
    Last edited by Markus; 14-01-2008 at 20:13.

تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

دوستان من از وقتی Kis نصب کردم سرعت لود صفحات اینترنت به خصوص عکسها خیلی کند شده . باید چیکار کنم؟

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

دوستان من از وقتی Kis نصب کردم سرعت لود صفحات اینترنت به خصوص عکسها خیلی کند شده . باید چیکار کنم؟
    اصولاً محصولاتی که از فايروال استفاده ميکنن بيشتر صفحه های وب رو مورد برسی قرار ميدن، پس اين يک دليل منطقی هست ولی باز ميتونی از پيشنهادی که دوست عزيز هميلتون در پست زير عنوان کردن استفاده کنی،ببينی بهتر ميشه يا نه؟!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

من منظورم کم شدن سرعت صفحات نست به Nod بود

آخر فروم باز lord_ashkan_z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    The Board Black Pearl

پيش فرض

آقا یه حرفایی هست...
    می گن که نسخه 8 ش هم اوکده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •