سلام
منظورت لینک ارسال مخرب هست؟
این لینک:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
منظورت لینک ارسال مخرب هست؟
این لینک:
من آخرین ورژن آویرا رو نصب کردم 12.0.0.861 ولی پیغام های بیخودی زیاد میده پولی نیست که همش پیغام میده اعصاب آدم رو خورد میکنه. ضمن اینکه هر چیزی رو تروجان میشناسه میاره remove ولی گزینه cancel نداره وقتی میدونم ویروس نیست. یا اصلا گزینه exit نداره. من کومودو رو سیستم دارم به جای آویرا از چه آنتی ویروس دیگه میتونم استفاده کنم در کنار کومودو؟؟؟؟
درود
در مورد پیغامها که باید یک سری به Setting برنامه بزنین و پیغام ها رو محدود کنین
در مورد کیجن ها متاسفانه 70% مشکل داره باهاشون ، ولی شما به این که میدونی ویروس نیست اعتماد نکن، شاید واقعا باشه
حدالمکان اینجا آپلودش کنین تا آنالیز بشه فایل مشکوکتون
کومودو رو هم پیشنهاد میکنم پاک کنین
چون نباید چندتا Security با فایروال رو کنار هم داشت، و از طرفی دیگه کومودو اینقدر هم قوی نیست که به خودش تنها بشه اکتفا کرد
بهتره یک کاسپر با Virsus removal tool کاسپر رو نصب کنی + Super anti spyware
مطمئن باش که بالای 70% سیستمت ایمن میشه
Take Care![]()
سلام .. برای آپدیت اتوماتیک..میخوام اویرا 2012 جوری تنظیم بشه که ساعت 3 شب سیستمم روشنه واسه دانلود.. اپدیت بشه...تنظیمات اویرا طوری هست که نمیشه ساعت تعیین کرد . پس باید چی کار کنم ؟
![]()
آخه تو تاپيك كومودو اكثرا گفته بودن كه كومودو خيلي خوبه و پارسال يادم هست بين آنتي ويروس ها زده بود درصد خطاش 99.9 بوده. و گفتن در كنارش يه آويرا بدون گارد رو نصب كن و ايمن ميشه. من قبلا كاسپراسكاي داشتم كه پارسال ديدم گفتن ديگه ساپورت نميشه منم پاك كردم و براي رجيستر كردنش مكافات بود ولي اينا رايگان هست مكافات نداره. الان اين Super anti spyware از كجا دانلود كنم؟؟؟ برند خاصي هستش؟
ساعت نمیشه تایین کرد ولی دوره ی آپدیت رو توی همین شکل میشه تایین کرد،مثلا بزار هر 24 ساعت
و بهتره که همون ساعت 3 تنظیمش کنین..راه بهتری نیست
Take Care![]()
سلام
False alarm که دلیل خوبی واسه انتخاب آنتی ویروس نیست
ولی محض اطلاع بگم بهترین کارکرد برای McAfee هستش این هم آمار:
نرم افزار super anti spyware هم یک برنامه ی Anti malware هست که حسابش تقریبا با آنتی ویروس جداست..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و هیچ آنتی ویروسی قابلیتی به خوبی اینگونه نرم افزارها نداره:
حتما نصبش کنین و همیشه هر دو روز یکبار آپدیت و اسکن کنین باهاش بعد متوجه میشین که چرا باید باشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Take Care![]()
سلام.چندتا سوال داشتم:
فایده استفاده از Key چیه وقتی آدم میتونه آنتی ویروسو پاک کنه و دوباره نصب کنه برا 30 روزه جدید؟یا تا وقتی برنامه هایی که زمان رایگانو ریست میکنن هستن؟
بعدشم من اگه الآن یه Key بدم بهش یه چند روز دیگه بره تو لیست سیاه Avira و آنتی ویروس از کار بیفته راهی نیست بدون پاک کردن آنتی ویروس درستش کنم؟آخه الآن من کلی آپدیت کردم و آپدیت کامله آنتی ویروس.یعنی کل آپدیتا میپره و هیچ راهی نیست اونا رو نگه دارم نخواد دوباره آپدیت کنم؟
درضمن فرقی بین نسخه Internet Security و Premium Security Suit که من دارم هست؟منظورم اینه که از Key های اولی منم میتونم استفاده کنم؟
بعدشم من الآن کامل آپدیت کردم آنتی ویروسو.ولی فایل آپدیت دستی نمیتونم بسازم به روش پست اول.رفتم به پوشه Falsefile و کل محتویاتش رو Zip کردم و اسم پوشه رو ivdf_fusebundle_nt_en گذاشتم ولی تو نوت بوک وقتی ءشدual Update رو میذارم و به محل وجود فایلی که ساختم(رو فلش) میرم نیست انگاری.اسم فایلم که میزنم پایین و Open رو میزنم ارور میده هنگام آپدیت.
ویرایش:گویا تو ورژنای بالاتر باید اسمشو vdf_fusebundle بذاری که گذاشتم و حالا تو لیست میاد ولی وقتی انتخابش میکنم میگه an error ecured.
Last edited by Arrowtic; 30-11-2011 at 19:38.
شما وقتی از لایسنس یا همون Key که استفاده کردید اگه انتی ویروس رو هم پاک کنید بازم از اعتبار لایسنس کم میشه
و اینکه لایسنس شما انقضا شده میتونید از کی جدید استفاده کنید...
شما اگه می خواید اپدیت هاتون نپره میتونید به پوشه FAILSAFE
برید و تمام محتویات رو به فایل اپدیت افلاین اگه از سایت گرفتیت کپی کنید یا مارک کنید و بکشید روی فیل زیپ که دانلود کردید اینجری دیگه ارور نمیده و تا اخرین روزی که اپدیت کردین باقی میمونه...
بازم سوالی بود در خدمتم
موفق باشید.
سلام
با تشکر از علی جان.
یک قسمتی هم من اضافه کنم:
گفتین فرق Internet Security با Premium چی هست؟
البته امکانات Internet security بیشتر هست به دلیل اینکه هم مروبط به اینترنت هست و فایروال و ویندوز
و همچنین یکسری برنامه های Anti spyware و غیره هم بیشتر داره.
ولی فرق این دو تا با ورژن مجانی یا Free که ما استفاده میکنیم اینه که اولا سرور آپدیتش سریعتر هست
همون برنامه های AntiPhishing و AntiAd/Spyware و Rootkit Protection بیشتر داره به عنوان پلاگین
تمامی ورژن هایی که ما الان داریم اصلا اورجینال نیست
آویرا اورجینال داخل پاکت پلوم شده با سریال نامبر هست
برای آپدیت هم باید اون اسم آخری که گفتین بزارین اولی که گفتین درست نیست.
Take Care
---------- Post added at 11:40 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------
اینجا هم تفاوتها رو نوشته :
Take Care![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)