گور باباي هارد ! فردا ميرم يه هارد ميگيرم ، هارد به هارد ميكنم ، اون يكي رو هم شوت ميكنم تو آشغالي ! نه ؟
![]()
گور باباي هارد ! فردا ميرم يه هارد ميگيرم ، هارد به هارد ميكنم ، اون يكي رو هم شوت ميكنم تو آشغالي ! نه ؟
![]()
ata.royalfalcon جان همین که این برنامه رو معرفی کردید و من متوجه شدم هاردم بدسکتور داره خیلی ازت ممنونم
اکه میخوای هارد جدید بخری از پاور سیستمت مطمئن بشو
پاور سیستمت باید ساتای واقعی داشته باشه یعنی 5 تا سیم باشه
از تبدیل استفاده نکن اصلا
ميترسم پاور مشكل داشته باشه !!! حالا چي كار كنم ata ؟
پاور من تندر الكترو هست ! البته ماله سال 2004 هستش ! سيستم رو ارتقا دادم ولي پاور رو عوض نكردم !
حالا چيكار كنم ؟ اينم بگم كه وقتي سه راه كامپيوتر رو ميزنم و پي سي رو روشن ميكنم ، روشن ميشه بعد دو ثانيه خاموش ميشه باز روشن ميشه و بعد چند ثانيه خاموش ميشه و دوباره روشن ميشه و تا روشن شدن مانيتور ( بكار افتادن ) 2 دقيقه ميكشه و بعد وين بالا مياد !
Ram 1GB
VGA GF210 1GB
CPU Intel pentum(R) Dual CPU E2180 2.00 GHz 2CPUs
الان كه روي تو System Properties و بعد General رفتم ، مشخصات CPU رو نشون نداد ! چش شده ؟![]()
واله این که گفتی دائم خاموش روشن میشه هیچ چیزی سالم بیرون نمیاد که !!
پیشنهادم اینه که یه هارد 500 گیگ وسترن بلک بخری با یه پاور گرین حدودا300 وات خیال خودتو راحت کن
ata با CMD چك كردم ! اصلا بد سكتور نداره ! نرم افزار الكي هستش ! فقط اين چرا مشخصات CPU رو نشون نميده منو مشغول كرده !
با CMD چطوری چک کردین ؟؟؟
به من هم بگین لطفا
در مورد اون مشخصات CPU من ویدوز XP ندارم متاسفانه
ولی باید داشته باشه
مثل عکس زیر
![]()
CHKDSK اين عبارت رو بنويس !
پي سي رو بردم بيرون گفتن يه بار هارد رو فرمت كن و دوباره پارتيشن بندي كن ! اون روشن خاموش شدنشم از پاور نيست ! شاد از مون هارده !
سلام دوستان لطفا کمک کنید من یک هارد دیسک سامسونگ 1.5 ترا بایت داشتم که بعد از عوض کردن ویندوز ظرفیتش به 140 گیگا بایت رسید من مجبور شدم low level format کنم ولی ظرفیتش تغییر نکرد چیکار کنم؟
ali.vostro جان سلام خوبي
يه نرم افزار ديگه گذاشتم با اين نرم افزار هم يه تستي بكن و از تب Health عکس بزارید
نتيجشو بذار حتما
فقط اون فاصله ها رو حذف كنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ata.royalfalcon; 27-12-2010 at 09:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)