تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 239 از 2403 اولاول ... 1391892292352362372382392402412422432492893397391239 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,381 به 2,390 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دیگه فیش تلفن هم نمی خوان

2. این کاربر از assimi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه eduardo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    گیلان-رشت

پيش فرض

خیلی خیلی ممنون
    شرمنده بازم میپرسم!
    اگه یک ماه شارژ نکنم و از مودم استفاده نشه ماه بعد برای راه اندازی مجدد باید کل پول راه اندازی رو بدم یا نه؟!فقط پول 14900 شارژ ماهیانه؟!
    Last edited by eduardo; 30-01-2010 at 23:23.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    گیلان-رشت

پيش فرض

ممنون از جواب دادنت....
    یه سوال دیگه(البته ببخشیدا!)

اگه من یک ماه شارژ نکن....برای ماه بعدی که میخوام شارژ کنم باید هزینه ی راه اندازی مجدد بدم یا نه؟ فقط 14900 هزینه ی شارژ هر ماه رو باید بدم؟!

در آغاز فعالیت ever spring's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

1

دامون میگه، اگه خودتون بلد باشین نصب کنید پول نمی گیره.تازه اگه مودمم داشته باشین دیگه کاری باهاتون نداره.
    تازه قیمت 128 3 گیگم میشه 14 تومن.
    سرعت دانلودش نرماله ولی زنگ زدم در مورد سرعتشون پرسیدم گفتن می خوان سرعتو زیاد کنن.تا 1 هفته 10 روز دیگه حتما زیاد میشه.
    ولی خداییش قیمتاش خوبه.تازه گیگتم به ماه بعد میره.

پروفشنال T I G E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دیگه فیش تلفن هم نمی خوان
    آره من هم رفتم ثبت نام کنم هیچی ازم نخواستند
    حتی من بهشون گفتم فیش تلفن نمی خواهید گفتند نه ، لازم نیست

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    گیلان-رشت

پيش فرض

ببخشید اگه فیش تلفن به نام نباشه چیزی نیاز هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بلاخره سرویس اینترنت مخابرات تو تهران ارائه شد. بازی داره جالب می شه . این هم آخرین خبر در مورد اینترنت مخابرات :
    ( البته اینکه گفته سرعتای بالاتر از 128 هم میدیم منظورش به از ما بهتران بود نه مشترکان خانگی معمولی که تو مخابرات پارتی ندارن و بلد هم نیستن چجوری مدرک استاد دانشگاه بودن یا مدرک شرکت رو جهل کنن تا سرعت بالاتر بگیرن !! )

"... شرکت مخابرات تهران تعداد زیادی پورت قابل واگذاری را در استان تهران آماده کرده است که به متقاضیان ارائه می شود. خدمات اینترنت پرسرعت در ماه جاری در مناطق 2 و 8 آغاز شده است و به زودی در سایر مناطق نیز ارائه می شود.

مدیرکل رایانه شرکت مخابرات استان تهران در خصوص نقش شرکتهای PAP در ارائه اینترنت پرسرعت به مهر گفت: شرکتهای PAP سرویسهایی که به مردم می دهد با همکاری مخابرات است زیرا این شرکتها برای ارائه خدمات خود از خطوط مخابراتی استفاده می کنند. همچنین این شرکتها پهنای باند خود را از مخابرات خریداری می کنند و فقط توزیع آن از طریق شرکتهای PAP انجام می شود.

مشفقی همچنین به تعرفه های اینترنت پرسرعت شرکت مخابرات اشاره و خاطرنشان کرد: تعرفه هایی برای خدمات اینترنت ADSL در نظر گرفته شده است. طبق این تعرفه برای پهنای باند 128 کیلو بیت به صورت نامحدود ( unlimited) حدود 9 هزار و 600 تومان دریافت می شود.

وی با بیان اینکه خدمان اینترنت پرسرعت شرکت مخابرات دارای انواع مختلف با سرعتهای مختلف است، یادآور شد: سرعت های بالاتر از 128 کیلو بیت نیز ارائه می شود. "

9. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال T I G E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ببخشید اگه فیش تلفن به نام نباشه چیزی نیاز هست؟
    هنگام ثبت نام یه فرم سه ورقی به شما میدند که داخلش باید نام صاحب خط ، نام خودتون ، شماره تلفن رو نوشته و امضا کنید ... همین

11. این کاربر از T I G E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

امشب سرعت اندیشه خیلی عالیه ( به بالای 210 کیلوبایت واسه اشتراک 128 می رسه ) . فکر می کنم یه کارای مثبتی انجام شده ! البته بعید میدونم به این زودی stm1 رو مخابرات بهشون داده باشه .
    اما در مورد قیمت 14 تومنی اشتراک 3 گیگ شرکت دامون هم باید بگم چون سرعتش نرماله حتی اگه بجای 14 تومن 4 تومن هم باشه من شخصا حاضر نیستم با اشتراک اندیشه که سرعت دانلود 200 کیلوبایت داره عوضش کنم ! حتی اگه اندیشه همون 3 گیگ رو 20 تومن بده ! البته منظورم اینه که کاربرا به سمت شرکتی میرن که هم بالاترین کیفیت رو داشته باشه وهم ارزونترین باشه ... یعنی اگه فقط سرعت بالا باشه با قیمت خیلی بالا یا ارزون باشه با سرعت کم تو جفت حالت ها کاربرا به سمتش نمیرن وگرنه هیچ تعصب کورکورانه نسبت به هیچ شرکتی ندارم ... امیدوارم سرعت دامون هم اینقده بالا بره تا کاربرا تو انتخاب شرکتا سر چند راهی بمونن ! و امیدوارم سرویس مخابرات هم هر چه زودتر اینجا هم بیاد حتی اگه کیفیتش بالا نباشه لااقل یه شوک قیمتی به بقیه میده که سرویس نامحدودشون رو ارزونتر کنن . یادتون میاد یه زمانی سرویس حجمی رو هر کیلوبایت 5 الی 8 ریال همین اندیشه میفروخت ؟ من خودم خوب یادمه که تا همین چند سال پیش اندیشه اولین شرکتی بود که تو رشت اشتراک فلت دایل آپ ( یعنی بدون محدودیت ساعت استفاده در ماه ) رو آورد ! و اون موقع خیلیا ذوق کردن که دیگه از شر اینترنت 30 یا 60 ساعت در ماه خلاص شدیم و دیگه می تونیم هر چند ساعت بخوایم به دایل آپ وصل شیم اونم با هزینه ثابت اشتراک !!! قدم بعدی اینه که تو سالهای آینده همه سرویسها نامحدود میشن کم کم و اون موقع باید بخندیم بگیم یادته اشتراک با ترافیک 1 گیگ هم قبلانا وجود داشت ؟!! به امید اون روز .
    Last edited by birak; 31-01-2010 at 01:44.

اگه نباشه جاش خالی می مونه حسین رشتی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آره سرعت اندیشه امشب خیلی عالیه..
    خیلی جالبه که اسما داریم 128 استفاده میکنیم ولی رسما الان سرعتم 230..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •