اینجا چه ربطی به گم کردن رمز کامپیوتر داره
مگه اینجا چت رومه
لطفا جواب بحث هایی که مربوط به این تایپیک نیست ندیدمعذرت
ولي دوست عزيز تو تاپيك4 devil may cry رفته ولي اينجا نيومده!!!!؟؟؟؟شايد مشكلي براش پيش اومده باشه ،زود قضاوت نكن.![]()
![]()
اینجا چه ربطی به گم کردن رمز کامپیوتر داره
مگه اینجا چت رومه
لطفا جواب بحث هایی که مربوط به این تایپیک نیست ندیدمعذرت
ولي دوست عزيز تو تاپيك4 devil may cry رفته ولي اينجا نيومده!!!!؟؟؟؟شايد مشكلي براش پيش اومده باشه ،زود قضاوت نكن.![]()
![]()
لینک استادیوم آزادی رو کسی نداره؟
فعلاً با بای
سلام به همه !!!
خيلي عجيبه كه بعضيا با اينكه كاري نكردند گله دارند
آقا آرمين ميگن من يه هفته دنبال برنامه فشرده سازي بودم اما همين خود شما دوستان بوديد كه اين برنامه هارو نپسنديديد و گفتيد به درد نمي خوره و ...
همون موقع هم گفتم بهترين برنامه فشرده سازي Winrar هستش و هيچ برنامه ي وجود نداره كه بخواد به اندازه ي ايمني Winrar فايل هارو فشرده بكنه
در ضمن آقا آرمين گفتند يه هفته دنبال اين برنامه بودند اما فكر نكنم اصلا از زمان اومدن من به اين تاپيك يه هفته گذشته باشه
فكر كنم ديروز بود كه اومدم فايل رو آپلود كنم و با اينكه حوصله ي آپلود عكس و غيره رو نداشتم كلي زحمت كشيدم يه صفحه مطلب نوشتم و عكسارو آپلود كردم و فايل نصب رو هم بصورت گرافيكي درست كرده بودم متوجه شدم كه يكي از شما گفتيد كه به مديريت اطلاعا بديم و از اين حرفا ...
آقا آرمين لازم نيست شما اينكار رو بكنيد من خودم اينكار رو كردم ...
حالا به احتمال زياد يه اخطار مي گيرم و شرمنده ي مديريت سايت ميشم
فقط بدونيد تو اين مسائل فقط من نيستم كه فعاليت مي كنم و خيلياي ديگه هم هستند پس دليلي نداشت من شمارو سركار بذارم و يا دروغ بگم ... خلاصه بي خيال
من نه مسافرت برام پيش اومده بود و نه كاري ...
مادربزرگم پريروز فوت كردند و به همين خاطر نتونستم زياد به نت دسترسي داشته باشم
در تاپيك دويل مي كراي هم به اين خاطر رفتم كه ميخواستم بدونم آيا واقعا نسخه ي 4 اومده يا نه
و اون همون موقعي بود كه ميخواستم بيام اينجا و فايل رو بذارم و دوباره برم خونه مادربزرگم پيش بقيه كه وقتي اومدم ديدم فضاي اينجا اينطوريه ...
اشكال نداره بدي چيزي ديديد به بزرگيتون ببخشيد منم قول ميدم ديگه اينجا نيام و مزاحمتون نشم
خداحافظ همگي - موفق و سعادتمند باشيد![]()
اميدوارم كه از مديريت اخطار نگيري و اينو بدون كه هر موقع خواسي ما با اغوش باز تو رو مي پذيريم.
بچه ها بياييد برايه اينكه ديگه از اين مشكلا پيش نياد تا وقتي چيزي رو برايه دانلود نزاشتيم در موردش بحث نكنيم.ببخشيد اگه اين چند روزه بحث تاپيك منحرف شد.
با تشكر
armin 08
اول اینکه فوت مادر بزرگتونو تسلیت میگم
دوم اینکه دیگه بحث هایی که مربوط به این تایپیک نیست رو مطرح نکنید
از این پست به بعد دیگه رعایت کنید
خیلی ممنون
بله دوستان این هم آخر عاقبت ما که به حرف یک نفر خیلی بها می دیم.
تذکر:ما اینجا منت هیچکس رو نمیکشیم ، هر کس فکر میکنه که نیاز به منت کشی داره برای انکه اینجا یه پچ بذاره، باید بهش بگیم:
خداحافظ![]()
منم همین نظر رو دارم![]()
دوست دارين تاپيك بره ترش؟؟؟!!!!دوستان اون قضيه تموم شد رفت پي كارش .
راستي يكي از دوستان چگونگي در اوردن پيراهن رو گفته بود كسي امتحان كرده؟
یک نکته:
دوست عزیز مواظب باش که دیگه سر کار نری
اگه تو این 6یا 7 صفحه قبلی یه جست و جو کنی میبینی که قضیه بوداره
کسی که حوصله نداره یک عکس رو آپلود کنه ، چطور ساعتها وقت میذاره که چمن آزاذی رو درست کنه یا کیفیت چمن old trraford رو عالی کنه
به هر حال این هم یک نصیحت از من. خود دانی
![]()
فکر کنم راست میگی بهتره دربارش دیگه صحبت نکنیم
من امتحان کردم ، کار نکرد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)