دوست عزیز مرسی از کمکت![]()
دوست عزیز مرسی از کمکت![]()
Last edited by police-force; 04-02-2009 at 15:47.
دوستان سرعت cpu دائما در حال تغییر هست با وجود اینکه هیچ برنامه در حال اجرا ندارم مثل شکل زیر
![]()
سلام
یه سوال دارم
ویندوز جدید نصب کردم بعد تو منوی استارت گزینه ریسنت داکیومنت حذف شده
حالا دقیق اسم اون گزینه رو نمیدونم.منظورم همون گزینه ایه که اخرین کارها و فایل های باز شده رو نشون میده
![]()
سلام روي استارت راست كليك كن و propertis رو انتخاب و براساس شكل زير عمل كن
![]()
سلام
روی منوی استارت راست کلیک کن و propertise را بزن و از صفحه باز شده گزینه customaize را بزن و از صفحه باز شده به تب Advanced را بزنید و سپس تیک List my most recently opened documents را بزنید و صفحه را ok بفرمائید .
موفق باشید .
سلام
دوست عزيز به احتمال زياد شما سيستم رو چندين بار به صورت ناامن (از برق كشيدن و ....) خاموش كرديد و به همين خاطر سيستم موقع روشن شدن اسكن كنه بزاريد تا سيستم چندين بار به طور كامل اسكن كنه ديگه نمياد البته احتمال وجود بد سكتوري هم هست كه اين احتمال خيلي ضعيف هست و به احتمال زياد مشكل از همين خاموش كردن به صورت نا ايمن هست .
اپدیت هایی که اتوماتیک از اینترنت گرفتم با عوض کردن ویندوز پاک میشند؟ جای مشخصی ذخیره نشدند که بشه پشتیبان گرفت؟ متشکر
کسی جواب ما رو نمیده؟![]()
سلام
بله پاک میشن هیچ راهی نیست
سلام
من يه user ساختم بعد user قبليم پاك شد!؟!؟!؟!؟!؟
دوستم هم يه مشكل داره اونم اينه كه وقتي ميره تو ويندوز ويندوز پيقام ميده call PRC ......... (يه چيزايي هم ادامش) بعد 30 ثانيه فرصت ميده وكامپيوتر ريست ميشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)