آقا این sx110 و H10 زوم هنگام فیلمبرداری ندارن ها.
آقا این sx110 و H10 زوم هنگام فیلمبرداری ندارن ها.
Last edited by Senator_F; 29-03-2009 at 11:59.
سالی یه بار عوض باید بشن که قیمتشون زیاد بالا نیست.دو تا قلمی مارک سونی اصلش 13-12 تومنه.
این باتری ها که میگید ،چه فرقی با این باتری قلمی های معمولی که تو ساعت میزاریم داره ؟
مدل قابل شاژش هم هست ؟ چند تومانه ...؟
این دوربین از این باتری معمولی ها هم میخوره ؟![]()
نه.باطری قلمی معمولی نه.اون باطری هاشاید اصلا 20 تا عکس هم نتونی بگیری باهاشون.
من باطری قابل شارژ از نوع nimh و ظرفیت بالای 2500mah رو میگم.
توی بسته بندی دوربین باطری قابل شارژ نیستش.شما همراه دوربین یه جفت باطری و یه شارژر می گیرین.البته پیشنهاد بنده اینه که دو جفت بگیرین تا تو مسافرت اینا راحت باشین.
جنس مرغوب این نوع باطری ها،سونی با شارژر رفرش دار هستش که قیمت یه بسته 4 تایی و شارژرش فکر کنم 35 تومن باشه.شارژرش یه عمر براتون کار می کنه ولی باطری ها عمر نامحدود ندارن.در بهترین حالت دو سال.
![]()
همراه دوربین باتری میدن یا باید برم جدا پول بدم بخرم.اگه بدن این باتری های همراه دوربین شارژی هست یا نه...
توی بسته بندی دوربین فقط یه جفت باطری الکالاین وجود داره که نه قابل شارژه و نه قابل استفاده.فقط به درد همون ساعتی که گفتین میخوره.
باید باطری قابل شارژ و شارژر جداگانه بخرید.
در انواع فاصله یابی دوربین ها ، کدام بهتر است؟
Last edited by mranger; 29-03-2009 at 18:59.
لطفا کمی در مورد ابعاد حسگر توضیح دهید و اینکه چه تاثیری در کیفیت عکس دارد ؟
یه سوال مهم ....
بهترین جا برای خرید دوربین کجاست ؟(البته تو کرج یا تهران)
حالت های فاصله یابی مختلف هستن و یه دوربین هرچی حالت های بیشتری رو ساپورت کنه،بهتره.
ولی بنده خودم شخصا فقط از حالت چند نقطه ای دوربینم تا حالا استفاده کردم.خیلی نتیجه خوبی میده و هیچ نیازی به حالت های دیگه ندارم.البته متاسفانه نمیدونم کدومیک از sx110 و h10 این حالتو دارن.باید نگاه کنم.
ابعاد حسگر توی دوربینای با حسگر ccd،همگی تقریبا یه اندازه هستن و اختلاف خیلی جزئی دارن.ولی در کل هرچی اندازه ccd نسبت به مگاپیکسل بزرگتر باشه(تراکم پیکسل ها کمتر باشه)،تصویر نتیجه بهتری رو ارائه میده.
بهترین جا برای خرید خیابون جمهوری تهران هستش.البته همه جا تقلب دور از ذهن نیست.بنابر این از فروشگاههای معتبر اونجا فقط خرید کنین و حواستون رو هم جمع کنین.
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)