تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 239 از 1174 اولاول ... 139189229235236237238239240241242243249289339739 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,381 به 2,390 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

آخر فروم باز end_of_world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلان همينجام

پيش فرض

خواب ديدي خير باشه
    رائول هميشه رائوله
    آيييييييييييييييييييييييي ييييي نفس كش
    راستش منم از چارليز خبر ندارم
    راستش همه چيز تقصير من شد
    يادمه اون گفت چون تو خداحافظي كردي من بهتره نيام
    يعني يه جوري دلسرد شده بود
    اما خودم ميارمش مطمئن باش
    راستي بروبچ جديد هم خوب اضافه شدنا
    اوه چقدر من زود مهربون شدم اصلا نميشه من بايد رائول باشم
    اصلا هيچ كي جز خود من نمي تونه اسامي رو تغيير بده چون كاپيتاني گفتن چيزي گفتن
    اصلا نميشه ... من ميخوام پستم برگرده واگرنعه دنبالت مي كنما احمد
    به من ميگن ولف

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

ولف جان من که گفتم میتونی پس بگیری ولی مسئله اینه که من خیلی بهش وابسته شدم و نذار که اون قسمت اخر پست قبلی رو بگم ها..........شوخی کردم ادامه این مبحث رو بهت با پی ام حل میکنم پس خوب دوستان میتونید منو مث همیشه که میگفتید .....................نه باز هم رائول صدا کنید بله رائول و تمام...............
    حرفی ننننننننننننننننننننننننن ننننننننننباشه باشه نه نبااااااااااااااااااااااا اااشه.........
    دوستان از این که بحث یه کم به حاشیه رفت ببخشید و اینکه ولف جان یه چیزای هست که شما تو جریان نیستین و این مربوط میشه به تعهد بین من و مهدی و ممد و کسرا و وحید و بکام بین ما 6 نفر و اون یه توافق نامه هست که بین ما به اجرا در اومد و طبق اون من نمیتونم این اسم رو به شما بدم اخه یه مسئولیتهای من دارم و یه مسئولیت های ممد که اگه ........بقیشو بعدآ میگم خلاصه اینکه مشکل است و گرنه با کمال میل قابل شما رو نداره راستی خبر داری که دیگو و دروگبا و چند بازیکن بسیار خوب به رئال فوق نزدیک اند میتونی از اسم اونا استفاده کنی یا ازی ستارگان درخشان قبل رئال مث مهدی که زیزو رو انتخاب کرد.(فقط یه پیشنهاده و اجبار نیست.)

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلان همينجام

پيش فرض

احمد مثل اينكه زبون آدميزاد نمي فهمي
    مثل اينكه بايد يه برخورد ديگه باهات بكنم
    يا بايد به طرف كره ماه شوتت بكنم
    يا رائولو ميدي و اگرنه يكي از اينا ...
    در ضمن تو رائلو بده من خودم بقيه رو يه كاريش مي كنم
    بعدشم معلوم نيست كه اين بازيكنا بيان يا نيان
    اما اگه ريكاردو كاكا بياد من اون هستم فقط در اين صورت از رائول مي گذرم

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلان همينجام

پيش فرض

اي بابا
    باشه بابا قبول
    امان از دست اين رفاقت
    چيكار كنيم ديگه
    باشه آقا منم ريكاردو كاكا كه اميدوارم به رئال بياد
    حتما خبرهارو شنيديد

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض دو خبر از طرف بنده(رائول گنزالز بلانکو)

اولی یه کم ناجور است و میشه اینو استنباط کرد که راموس کم کم داره ساز جدایی میزنه و امیدوارم که خدا بخیر بگذرونه:
    به گزارش سايت هواداران رئال مادريد و به نقل از گل مدافع راست و جوان تيم رئال مادريد اسپانيا از اينكه برخي از بازيكنان اين تيم خودخواه شده‌اند و خودشان به تنهايي مي‌خواند گل بزنند ابراز تاسف كرد.
    راموس: من واقعا از اين كار متعجب هستم. من از كسي انتظاري ندارم ولي به نظر من براي جلورفتن يك تيم نياز است همه تلاش و همكاري بكنند ولي در هر صورت من هيچ كاري به كسي ندارم و اگر هيچ يك از بازيكنان هم‌تيمي به من پاس ندهند من كار خود را انجام مي‌دهم.
    سرخيو افزود: البته در تيم ما هيچ كس احمق نيست و مي‌‌داند دارد چه كاري انجام مي‌دهد ولي به من در تيم احساس تنهايي مي‌كنم.

دومی خطری خطری است و میشه گفت که خیلی بده!!!!(ولی مطمئن باشین که جدی نیست..)

به گزارش سايت هواداران رئال مادريد در ايران و به نقل از تريبال فوتبال باشگاه اينتر ميلان ايتاليا در حال مذاكره با ديگو هافبك برزيلي وردربرمن است و به نظر مي‌رسد اين تيم بتواند رئال مادريد را در اين رقابت كنار بگذارد.
    بعد از مذاكرات ديگو و پدرش (!!!) با دو تيم رئال مادريد و يوونتوس و نرسيدن به نتيجه اين بازيكن مي‌گويد: بازي در اينترميلان هم لذت بخش است.
    ماسيمو موراتي مديرعامل باشگاه اينتر ايتاليا گفت: بعد از اينكه به نظر مي‌رسد رونالدينيو را در اينتر ببينيم حالا بايد منتظر ديگو باشيد. او مبلغ احتمالي اين بازيكن را ۱۸ ميليون پوند اعلام كرده است.

خوب این اخرین پست من امشب بود و میرم که بخوابم امیدوارم شب خوبی داشته باشید پس تا فردا و فرداها یا حق
    اخباری چند از طرف رائول..........

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلان همينجام

پيش فرض

دمت گرم برو لالا

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام دوستان چند خبر بسیار خوب واستون دارم:
    1:بازی رئال و راسینگ بطور زنده فردا شب از شبکه سه سیما پخش خواهد شد.....
    2:اینم دو خبر از رود فان نیستلروی..........

به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از گل،
    دیروز در روزنامه کاتالان دیلی اسپورت مقاله ای به چاپ رسید که میلان قصد دارد ستاره خط حمله رئال را خریداری کند.آن هم با مبلغ شرم آور ۷ میلیون یورو!!!!
    بعد از پخش این خبر مارکا به نقل از مدیر ورشی رئال نوشت تمامی شایعات دروغ است و نیسلروی فقط با مبلغ ۱۵۰ میلیون یورو به فروش می رسد.
    او می گوید:ما دلیلی برای از دست دادن نیستلروی نمی بینیم و من مطمئنم او فصل های بعدی هم در رئال خواهد بود.در مورد شایعات هم چیزی نمی دانم.یکی از دوستانم از من پرسید آیا نیستلروی به میلان می رود یا نه؟من هم گفتم او به تازگی قراردادش را تمدید کرده است و در برنابئو خوشحال است.

این هم خبر دوم که شبیه به خبر اول رود است ولی یه ذره متفاوت تر و از یه نگاه دیگر:

رئال مادرید در مورد فروش نیستلروی به میلان هشدار داد.
    مدیر ورزشی این باشگاه در مورد نیستلروی چنین می گوید:او فروشی نیست و اگر میلان او را می خواهد باید ۱۰۰ میلیون پوند پرداخت کند.
    او می گوید:چرا نیستلروی را از دست دهیم ما روی او حساب می کنیم و من مطمئم او یکی از شانس های کسب ال پی چی چی در سال آینده است.او برای تیم مهره ای مهم است.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

ممد جان بابت خبرات ممنونم صبح اومدم هیچ کی نبود و بعد رفتم راستی امضات غوغاس خیلی خوشگله .....

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دست روي دست تو اين تاپيك زياد شده
    بايد كم كم بازنشسته شيم!
    البته من كه فعلا مصدوم هستم! در جريانيد ديگه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

منظورت چیه نیستلروی جان من که اینهمه خبر از تو اوردم باز میخوای بازنشسته شی ها؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •