تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 239 از 1219 اولاول ... 139189229235236237238239240241242243249289339739 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,381 به 2,390 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

اگه نباشه جاش خالی می مونه humanaga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان من adsl 128 دارم وقتی تازه میخوام لایو ps3 رو را بندازم اما وقتی میرم واسه تنظیمات گزینه ی easy رو انتخاب میکنم بعد به مرحله آخر که میرسه test conection که میاد ip رو چک میکنه success اما سره اینترنت fail dnsمیده!!!! باید چیکار کرد؟ هر روشی رو رفتم اما نمیشه از شرکت هم شماره dns گرفت فقط یه دونه داد نمیدونم کدوم را توی اون دوتا بدم

داره خودمونی میشه Aramis_312's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

ایول فقط یه سوال به نظرت این اگه تو ایران بیاد قیمتش از ps3 80 گیگ بیشتر یا کمتر؟
    من فکر می کنم در بهترین حالت از یکی دو ماه دیگه اسلیم رو تو بازار ببینید, خوشبختانه بازار از وجود PS3 خالی هست و این نوید ورود اسلیم و فت ارزون رو میده
    ولی اینطور که من جویا شدم بار PS3 چهارشنبه یا پنجشنبه بارش به تهران میرسه که با یک سری محاسبات سر انگشتی متوجه میشیم که ظاهرا از اسلیم خبری نیست, اگه خیلی هنر کرده باشن FAT ارزون بیارن
    البته من به شخصه اگه اسلیم هم بیاد میرم همون FAT رو میخرم
    خداییش هم خیلی خشگل هستش هم با ابهت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

14 دوستان گلم کسی جواب من رو نمی ده؟یه جا خوندم چراغ دستگا چشمک بزنه واسه اینه که دستگاه زیاد گرم شده؟این درسته؟مال منم اینجوری میشه؟

دوستان گلم من ps3 دارم یا بار قاطی کرد هی خاموش می شد چراغ زرد روشن می شد بجای آبی یا قرمز دادم تعمیر گفتش یه قطعه هست تو دستگاه پلیمریه کارخونه ای خوب جا نزده بودند.عوض کرد 2 هفته خوب بود الان دوباره قاطی کرده چندین بار وسط بازی قطع میشه یا اینکه هنوز بالا نیومده خاموش می شه چراغش خاموش رو شن می شه.البته بعد از بار ها تلاش به کار میوفته .دوستان به نظرتون ویروس نیست؟
    دوستان گلم کسی جواب من رو نمی ده؟یه جا خوندم چراغ دستگا چشمک بزنه واسه اینه که دستگاه زیاد گرم شده؟این درسته؟مال منم اینجوری میشه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چراغ زرد یعنی دستگاه خفن داغ کرده بلایای ماورا الطبیعه سرش اومده.خیلی احتمالش کمه.دستگاهو نو گرفتی یا دست دو؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نو خریدم تو پاییز پارسال 3. 4 ماه هم خوب بود الانم سر بازی ها تصویر گیر می کنه؟چرا اینطوری می شه بعد از چند بار خاموش روشن شدن خوب میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مدلش cechh12- 40 gig یکی از دوستان می گفت 40gig خوبه 80.60خراب می شه.فکر نکی کنم توجیه علمی داشته باشه این حرفا.بازم ممنون که به فگر من هستید.
    الان مشکلم اینه که تصویر گیر کی کنه سر بازی الان کولر رو گذاشتم مستقیم بهش باد بزنه خاموش نشده هنوز.دیروز کولرم گذاشته بودم بعد یه مدت گیر کرد بازم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

فن اضافه بزارم خوبه.الان تا کولر قطع شد بازی گیر کرد رو تصویر

داره خودمونی میشه bakan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فن اضافه بزارم خوبه.الان تا کولر قطع شد بازی گیر کرد رو تصویر
    من یه جا خوندم که کنسولا رو نباید در مجاوره باده مستقیم کولر یا پنکه قرار بدیم چون بهش آسیب میرسه فکر کنم براش فن بزاری بهتر باشه ولی عجیبه من تاحالا نشنیده بودم ps3مشکل حرارتی داشته باشه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

باورتون نمیشه الان 20 دقیقه است روشن گیرم نمی کنه؟ بادم مستقیم روشه.ممنون از جواب سریعت دوست گلم

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض آپديت جديد ps3

شرکت سونی Firmware 3.0 را برای PS3 منتشر کرد. در این آپدیت لوگوی جدید PS3 Slim نیز قرار داده شده است. تم های متحرک، دسترسی آسان به PS Store و بسیاری امکانات دیگر از ویژگی های این آپدیت جدید است. شکل جدید ساعت و تاریخ و چند مورد دیگر نیز به زیبایی فضای صفحه اصلی کنسول کمک کرده است. برای مشاهده جزئیات بیشتر و فیلم مربوط به این آپدیت جدید به این لينك زير مراجعه كنيد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. این کاربر از bahador2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •