سلام مهربووونسلام دوستان من صفحه ی تاچ گوشیم خراب شده کسی میدونه قیمتش چنده بخوام عوض کنم؟؟؟
اگه نیاز به تعویض داشته باشه ( که قائدتا داره ) اون موقع یعنی حول حوش یک سال پیش یه جا قیمت کردم گفت 40 تومن !
موفق باشی
سلام مهربووونسلام دوستان من صفحه ی تاچ گوشیم خراب شده کسی میدونه قیمتش چنده بخوام عوض کنم؟؟؟
اگه نیاز به تعویض داشته باشه ( که قائدتا داره ) اون موقع یعنی حول حوش یک سال پیش یه جا قیمت کردم گفت 40 تومن !
موفق باشی
چه عجب آقای مهربون ما شما رو دیدیم؟خوبی سینا؟ چرا نیستی بچه درس خون؟ سینا الان دسته دوم تمیزش بدون عیب 80 هست فکر میکنی به صرفه باشه ال سی دی رو عوض کنن؟
ال سی دی که خراب نیست صفحه تاچ خرابه این دوتا از هم جدان زنگ زدم تعمیرگاه گفت با تعویضش 20تومن میشه!
جانی جان من که همیشه پلاسمچه عجب آقای مهربون ما شما رو دیدیم؟خوبی سینا؟ چرا نیستی بچه درس خون؟ سینا الان دسته دوم تمیزش بدون عیب 80 هست فکر میکنی به صرفه باشه ال سی دی رو عوض کنن؟
![]()
اینجا سوت و کور بود من نمی یومدم
عجبدست دومش 80 تومنه
![]()
پس اون دزدی که مال منو دزدید کلی ضرر کرده ...درش شکسته بود ... باطریش داغون بود (6 ساعت می موند) ... کالیبر صفحشم خراب بود (حدودا 3 میل بالاتر می زد
)
خلاصه اگه اینطور که دوستون می گن (20 تومن) به نظر من می ارزهنوش چنده ؟ قائدتا رو 160 ایناست دیگه؟
گوشی خوبی بود ... دلم براش تنگ شده ...![]()
آخرین باری که قیمت گرفتم انگار 150 بود سینا جان. والا اینقدر گوشی جدید اومده که قیمت این توی ذهنم نیست. سینا چی داری الان؟
بعید میدنم 150 باشه ...![]()
تا اونجایی که یادمه آ1200 مثل سرمایه بودقیمتش بالا می رفت ولی ضرر تو کارش نبود
![]()
دایموند1
شما چی؟![]()
سینا جان اون مال وقتی بود که هنوز گوشی های جدید نیومده بود, الان همینه .حالا خواستی باز دقیق میپرسم. منم کلکسیون قدیمی های موتو و از جدیدا هم مایلستون.
سلام دوستان من یه گوشیه a1200 دارم که میخوام فول فلش کنم به آخرین ورژن بهترین منوسترپکی که برای این گوشی وجود
داره ، لینک آموزش نصب همراه با فایل سیم و فلشو میخوام .
دوست عزیز برای آموزش کامل و تمام فیرمورهای . برنامه . گیم و ... دلخواهتون به این لینک مراجعه کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون دوست عزیز خیلی کامل بود سایتی که معرفی کردین .دوست عزیز برای آموزش کامل و تمام فیرمورهای . برنامه . گیم و ... دلخواهتون به این لینک مراجعه کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)