تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون راجع به مطالب و محتوای اونها در این تاپیک چیه؟؟

راي دهنده
141. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالیه!!!

43 30.50%
  • خوبه

50 35.46%
  • متوسطه

17 12.06%
  • ضعیفه

8 5.67%
  • خیلی ضعیفه!!

23 16.31%
صفحه 239 از 285 اولاول ... 139189229235236237238239240241242243249 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,381 به 2,390 از 2844

نام تاپيک: کنکوري های 87 بيان تو (حتما قوانين تاپيک رو در پست اول مطالعه کنيد !! )

داره خودمونی میشه LiveTime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من خودم کنکوری 87 نبودم
    ولی با کمال احترام به کنکوریهای امسال عرض کنم که ریاضی اون آنچنان سخت نبوده.
    داوطلبان منطقه 2 اگر ریاضی رو بالای55 درصد زده باشن ادبیات و دین و زندگی رو بالای 65 در قبولی در رشته های مهندسی حداقل علم و صنعت شک نکنند.
    اینم بگم خواهشاً رشته رو به دانشگاه و حدالامکان شهر ترجیح بدید.
    من خودم دوستانی رو دارم که مکانیک امیرکبیر رفتن ولی حالا یک ترم استراحت میکنن چون درس اصلی رو افتادن.
    حرف آخر اینکه اگر یک رشته خاص مثل مهندسی برق رو دوست دارید سعی کنید طوری انتخاب کنید که همون برق رو قبول شید نه اینکه شهر محور باشید چون اکثر شما حداقل مهندسی معدن امیرکبیر رو میتونید بیارین که اصلاً به درد نمیخوره

اگه نباشه جاش خالی می مونه deer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    بله امروز زبان اسون بود از بچه های تجربی خبری نیست
    داوطلبان منطقه 2 اگر ریاضی رو بالای55 درصد زده باشن ادبیات و دین و زندگی رو بالای 65 در قبولی در رشته های مهندسی حداقل علم و صنعت شک نکنند
    دوست عزیز من دینی صد زدم ادبیات رو نگاه نکردم ولی می دونم بالای 50 زدم ریاضی هم حدود 30تا سوال رو با اطمینان جواب دادم اگر همه درست باشن یعنی من شریف رشته فیزیک میتونم قبول شم

پروفشنال SuB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    سابستان

پيش فرض

سلام بر برو بچ
    یه چیز میگم فقط لعنت بر من نفرستید. دلیل سختی و نامتعارف بودن کنکور امسال در ریاضی من بودم!!!!
    هر جایی که من بدبخت برم، گندترین موقعیت برای اونجا پیش میاد!!! مثلاً اگه برم لب دریا، دریا درجا خشک میشه!!!! میگی نه؟ بیا با هم بریم لب دریای خزر تا خودت ببینی و باور کنی.

از شانس من، روز کنکور نون خشکی محله اومده بود، از اون طرف پلیس اومده بود و با بلندگو داد میزد «سواری پیکان حرکت کن»، «پژو 206 حرکت کن» و .... از اون طرف ماشین ها سر و صدا می کردند و خلاصه اگه من 5 دقیقه تمرکز کرده باشم، باید شکرگزار باشم!!!

هنوز سراغ درصدها نرفتم اما طی یکی دو روز آینده میرم سراغشون.

اما یه نکته. دوستان در نظر داشته باشند که با درصد، هیچ چیز مشخص نمیشه. مقایسه درصدهای امسال و پارسال کار اشتباهی است. فقط اگه همه درس ها رو 100 زده باشید (که هیچ داوطلبی نمی تونه) اون وقت میشه گفت که رتبه تون 1 میشه!!!!

رتبه و جایی که می تونید قبول بشید، برای ریاضی ها به تقریباً 300 هزار و برای تجربی ها به تقریباً 400 هزار و برای انسانی ها تقریباً به 500 هزار نفر دیگه بستگی داره. چیزی که معلومه رتبه شما به میانگین تراز شما بستگی داره و میانگین تراز، به تک تک ترازهای شما و ترازهای شما به درصدهای شما و تمام افراد شرکت کننده بستگی داره.

مثلاً نفر اول ریاضی کنکور 86، میانگین وزنی درصدهاش، 95 بوده و ریاضی رو 100 زده ولی شاید نفر اول کنکور ریاضی 87، دارای میانگین وزنی 80 و درصد ریاضی 70 باشه.

پس بی خود ذهن خودتون رو با فکر اینکه قبول میشم یا نه؟ رتبه ام چند میشه؟ و ... مشغول نکنید و از تابستون بهترین استفاده رو کنید. اگه قبول هم نشید، شما باید تا قبل از نتایج اولیه کنکور دنبال کسب اطلاع در مورد رشته های مورد علاقه و دانشگاههای مورد علاقه خود باشید. و همچنین از تابستون خودتون لذت ببرید.
    فقط در هنگام کسب اطلاع از رشته ها و دانشگاهها به هیچ وجه به دنبال درصدهای افرادی که پارسال در این رشته یا دانشگاه قبول شده اند، نباشید و فقط بررسی کنید که به این رشته علاقه دارید، بازار کار آن خوب است. با استعدادهای شما مطابقت دارد و ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه pesarebaba2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    2/1 جهان

پيش فرض

اینقدر میگن سوال های مفهومی و ترکیبی ، من توی زیست شناسی که 50 تا سوال داره فقط 1 سوال مفهومی دیدم ، که میگفت اثر انکفالین بر روی کدام یک از مناطق حسی زیر است؟
    در اینجا شما اول باید بلد باشین که انکفالین چیه - بعد بدونید اثرش چیه - بعد شکل پوست و قرارگیری حس ها رو اون رو بلد باشین تا بتونید پاسخ دهید.
    به این میگن تست استاندارد و مفهومی. نه اینکه سخت طرح کنند و بعد بگن کنکور مفهومیه!!!!!!!
    خلاصه با این نظام آموزشی فقط خرخون ها به جایی میرسند.
    ...................

آخر فروم باز rocket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Amol

پيش فرض

سلام دوستان
    میشه بگین من حدودا چند میارم و چی قبول میشم ؟
    ادبیات 68
    عربی 45
    زبان 70
    دینی 66
    ریاضی 30
    فیزیک 35
    شیمی 56

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

77٪ ادبیات
    دینی 45٪
    زبان 66٪
    عربی 9٪
    شیمی 48٪
    ریاضی 29٪
    قیزیک 62٪
    -----

اینم درصد های من.
    به نظر من امسال حتی از سال 86 هم سوالات غیر استاندارد تر بود.
    برای اولین بار من توی آزمونی وقت کم میارم!

داره خودمونی میشه masoudHnet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

سلام به همگی میبینم که این تاپیک امروز خیلی شلوغهمن که اصلا کنکور خوب ندادمدیروز خیلی حالم گرفته بودآخه من اگه دستم به این معاون سازمان سنجش برسهبا کمال پرویی میگه سازمان سنجش هر ساله 250 آزمون بالاتر از استاندارد های بین المللی میدهنمیدونم کجای دنیا بازی با اعصاب دانش آموز شده استاندارد(نه ببخشید بالاتر از استاندارد؟؟؟؟)مثلا فیزیک با سوال سخت شروع شده بود که باعت به هم خوردن اعصاب دانش آموز میشدخالا هر چی بود گذشتمن خودم نمی دونم چی کار کردم ولی می دونم خراب کردموقتی به این همه درسی که خوندم فکر میکنموقتی به پوچی این همه ساعات فکر می کنمچی بگم خه؟ولش کنیدغم نخوریدبای

آخر فروم باز mahsa1469's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    جنوب

پيش فرض

کسی نمی دونه چند تا از سوالای گروه ریاضی غلط بوده

داره خودمونی میشه Arman_awn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

کنکور زبان که افتضاح آسون بود. زبان تخصصیش رو 90 به بالا (حدود 91 یا 92 درصد) زدم.
    ای کاش می تونستم کنکور دیروزو به همین خوبی بدم. باور کنید چون استرس نداشتم
    و اصلاً واسم مهم نبود تونستم خیلی راحت سوالا رو جواب بدم و ساعت پنج و ربع دفترچه
    اختصاصی رو بستم و مراقبا فقط می خندیدن! چون تا ساعت 6 و نیم که آزمون تموم شد
    فقط با کاغذ اون ویفر مسخره ور رفتم!

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض كمك از كنكوري هاي موفق امسال

سلام
    من ميخواستم كسايي كه امسال كنكور دادن و توي گسسته و تحليلي و ديفرانسيل خيلي خوب به نتيجه رسيدن و در كنكور خوب به سوالاتش جواب دادن يه كتاب خوب براي گسسته و تحليلي معرفي كنند.من تقريبا در سطح صفر هستم و ميخوام واسه كنكور سال آينده به حد رياضي بالاي 60 يا 70 برسم.ضمنا من سال دومي هستم ..وقت هم به اندازه ي كافي دارم.راستي نظرتون در مورد اين كتابا چيه؟
    گسسته:گاج سفيد و كتاب كلاس رمزينه
    تحليلي:گاج (يونسي)
    ديفرانسيل:خوشخوان و گاج
    راستي يه سوال هم در مورد شيمي:ميگن متاب شيمي از انتشارات كتاب سبز خيلي خوبه.نظر شما چيه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •