تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 239 از 358 اولاول ... 139189229235236237238239240241242243249289339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,381 به 2,390 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

همینطوری دارید میگید به خودتون دیگه آره؟؟ نه مدرکی نه دلیلی نه استنباطی نه قانون فیزیکی نه منبعی .... هر چی هم که میگید از منابع $@#$$ هست آبروی انسان و آدم فضایی رو بردید

2. 4 کاربر از A.M.D.D.E.V.I.L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

همینطوری دارید میگید به خودتون دیگه آره؟؟ نه مدرکی نه دلیلی نه استنباطی نه قانون فیزیکی نه منبعی .... هر چی هم که میگید از منابع $@#$$ هست آبروی انسان و آدم فضایی رو بردید
    واقعا وقتی من این صحنه ها رو می بینیم یه دو سه روزی بیمار میشم ... اصلا قاطی میکنم

حتما درک می کنید دیگه ...

4. 4 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

بچه هایی که در زمینه ی رصد اجرام آسمانی و ماهواره ها اطلاعات دارند بیان نظر بدند. (بابک نظر بده به اطلاعاتت در مورد رصد با چشم مسلح نیاز دارم).
    من داشتم از پنجره توی کوچه رو نیگاه میکردم. ساعت حدود 2 شب.
    اتفاقی چشمم به یه چیزی توی آسمون افتاد. یه ستاره. منتها ستاره نبود.
    خیلی عجیب بود. فاصلش بسیار نزدیکتر از ستاره ها بود. ستاره چیه شاید نزدیکی های اتمسفر زمین شایدم نزدیکتر بود.
    بیشتر دقت کردم بهش دیدم وایساده. بسیار پرنور و درخشنده بود و رنگاش آبی و قرمز و در مواقعی زرد مایل به نارنجی بود. به نسبت فاصیه ای که داشت بسیار پرنور بود و نورش خیره کننده. اولش فکر کردم ماهواره است. ولی بعد نظرم عوض شد. ستاره ها رو معمولا ما چه جوری نگاه میکنیم؟ سرمون و معمولا 45 درجه میکنیم و بالا، آسمونو نیگاه میکنیم. درسته؟ اما این با زاویه 10 درجه شایدم کمتر دیده میشد. یعنی از افق آسمون هم پایینتر بود. اون یه 5 دقیقه ای در یک جا ساکن مونده بود بعد از 5 دقیقه شروع کرد به حرکت کردن. حرکتش به صورت کمانی با شیب ملایم بود. به نظرتون چی میتونه باشه بچه ها؟
    توی نظراتتون این موارد و لحاظ کنید.
    بسیار پرنور
    نورش به قرمز آبی زرد نارنجی تغییر میکرد. بیشتر مواقع قرمز و آبی بود.
    ساکن - بعد شروع به حرکت کرد.
    فاصله ی نزدیک
    بازم میگم نورش خیلی خیره کننده بود.

این سوالا رو هم جواب بدین لطفا:
    فاصله ماهواره ها باعث میشه ما اونا رو چه جوری ببینیم؟ سرمون و 45 بگیریم رو به آسمون؟ یا توی افق هم میشه دید؟
    رنگ متصاد شده از ماهواره ها معمولا چه جوریه؟
    آیا ماهواره ها میتونن ساکن بمونن و بعد شروع به حرکت کنن؟

در آخر اینم بگم که امکان نداشت هواپیمای جاسوسی باشه.
    منتظر نظرات تک تک بچه ها هستم.

6. 2 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

بچه هایی که در زمینه ی رصد اجرام آسمانی و ماهواره ها اطلاعات دارند بیان نظر بدند. (بابک نظر بده به اطلاعاتت در مورد رصد با چشم مسلح نیاز دارم).
    من داشتم از پنجره توی کوچه رو نیگاه میکردم. ساعت حدود 2 شب.
    اتفاقی چشمم به یه چیزی توی آسمون افتاد. یه ستاره. منتها ستاره نبود.
    خیلی عجیب بود. فاصلش بسیار نزدیکتر از ستاره ها بود. ستاره چیه شاید نزدیکی های اتمسفر زمین شایدم نزدیکتر بود.
    بیشتر دقت کردم بهش دیدم وایساده. بسیار پرنور و درخشنده بود و رنگاش آبی و قرمز و در مواقعی زرد مایل به نارنجی بود. به نسبت فاصیه ای که داشت بسیار پرنور بود و نورش خیره کننده. اولش فکر کردم ماهواره است. ولی بعد نظرم عوض شد. ستاره ها رو معمولا ما چه جوری نگاه میکنیم؟ سرمون و معمولا 45 درجه میکنیم و بالا، آسمونو نیگاه میکنیم. درسته؟ اما این با زاویه 10 درجه شایدم کمتر دیده میشد. یعنی از افق آسمون هم پایینتر بود. اون یه 5 دقیقه ای در یک جا ساکن مونده بود بعد از 5 دقیقه شروع کرد به حرکت کردن. حرکتش به صورت کمانی با شیب ملایم بود. به نظرتون چی میتونه باشه بچه ها؟
    توی نظراتتون این موارد و لحاظ کنید.
    بسیار پرنور
    نورش به قرمز آبی زرد نارنجی تغییر میکرد. بیشتر مواقع قرمز و آبی بود.
    ساکن - بعد شروع به حرکت کرد.
    فاصله ی نزدیک
    بازم میگم نورش خیلی خیره کننده بود.

این سوالا رو هم جواب بدین لطفا:
    فاصله ماهواره ها باعث میشه ما اونا رو چه جوری ببینیم؟ سرمون و 45 بگیریم رو به آسمون؟ یا توی افق هم میشه دید؟
    رنگ متصاد شده از ماهواره ها معمولا چه جوریه؟
    آیا ماهواره ها میتونن ساکن بمونن و بعد شروع به حرکت کنن؟

در آخر اینم بگم که امکان نداشت هواپیمای جاسوسی باشه.
    منتظر نظرات تک تک بچه ها هستم.
    سلام
    بخش هایی که ابی کردم تنها بخشی بود که میشد بر مبنای اون نظر داد. مثلا شما به فاصله جسم اشاره کردید. تشخیص فاصله ستاره و ماهواره و یک لامپ کوچیک تو فاصله بالای تقریبا یک کیلومتر غیر ممکنه.
    من الان نگاه کردم در ساعت دو نیمه شب افق غربی ( شما اشاره به جهت نکردید) سیاره مشتری در ارتفاع حدود 10 درجه از افق و در حال غروب قرار گرفته. سیاره مشتری در حال حاضر پر نور ترین جرم سماویه. تقریبا 2.5 بار پر نور تر از پر نور ترین ستاره. اشاره به تغییر رنگ کردید. تمام اجرام سماوی ( ماه خورشید ستارگان و سیارات ) در افق بدلیل اینکه نورشون از ظخامت بیتری از جو عبور میکنه دچار شکست بالایی میشن و تغییرات بالایی رو در شکلشون ( خورشید و ماه بیضی میشن لهیده میشن تکه تکه میشن و ... ) و در رنگشون ( تقریبا تمام رنگ های یک رنگین کمان) میبینیم. فصل پاییز بیشتر امکان دیدن بازی های جو زمینه.
    ماهواره ها مثل ستاره های معمولی ( به رنگ تقریبا سفید) دیده میشن که با سرعت تقریبی 1 درجه در 1 تا 2 ثانیه در زمینه ستارگان حرکت میکنن. ( سرعت مشابه هواپیماهای دور پرواز) تفواتشون هم با این هواپیما ها نداشتن چراغ چشمک زنه) درخشندگیشون مشابه کمنور ترین ستارگان شروع میشه. ایستگاه بین المللی درخشش مشابه پر نرور ترین ستاره ها داره و ماهواره های مخابراتی ایریدیوم میتونن سایه بندازن.
    ماهواره ها رو هرگز نمیشه ثابت دید. در همه جای آسمان دیده میشن. لب افق ( به شرط پر نور بودن ) تا در ارتفاع 90 درجه.

دو ماهواره ایریدیوم در کنار هم. به درخششون در مقایسه با ستارگان اطراف دقت کنید:

دو تا دیگه:

تنها نکته ای که در گزارش شما میمونه حرکت این جسم در یک کمانه ( جهت و اندازه کمان اشاره نشده) من باز هم با حدس خطای چشم سیاره مشتری رو همچنان کاندید میدونم. زمانی که اجرام به نزدیکی افق میرسن به نظر میرسه که با سرعت خیلی بیشتری حرکت میکنن. و شما هم این جرم رو در ارتفاع پایین دیدین.

یک نکته دیگه:
    بار ها در شبهای رصدی از من پرسیدن که اون چه ستاره ای که همیشه نزدیکه ماهه؟ و خب اگر کمی با نجوم فلکی آشنا باشید میدونید که همچین ستاره ای نیست . پس اونها به چه جرمی اشاره میکنن؟ من اینو برسی کردم. عموم مردم به دلیل اینکه با اشکال صور فلکی آشنا نیست قادر به تفکیک ستارگان از هم نیستن. و شدیدا مستعد اشتباه گرفتن یک ستاره با ستاره دیگه هستن درخشش مشابه بسیاری ستارگان رو با حرکت آسمان ( خلاف حرکت وضعی زمین) و آشنا نبودن به چهره آسمان شب رو با هم جمع کنید میشه همین اشتباه.
    من این اشتباه رو خودم وقتی کوچک بودم بار ها تجربه کردم. یک ستاره پر نور ثابت . که ناگهان شروع به حرکت میکرد و آروم اروم نورش کم میشد تا ناپدید بشه. من یک ستاره رو ( با بستن و باز کردن چشم یا پایین انداخت سرم برای چند لحظه) با یک ماهواره اشتباه میگرفتم.

8. 9 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

مرسی بابک جان.
    منم اولش فکر کردم شاید مشتری باشه. ولی بعد نظرم عوض شد.
    آخه اون 5 دیقه وای میستاد بعدش حرکت می کرد. نمیتونه که مشتری باشه. در ضمن افق غربی شرقی شمالی جنوبی چه جوری حساب میشه؟ مثل محاسبه 4 جهت اصلیه؟ یعنی شمال رو پیدا کنم بعد ببینم اون شی چه موقعیتی نسبت به شمال داره؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

آقا اون شی ه بازم اومده. الان 12:05 شب. دقیقا در همون موقعیت دیروزی. به نظر میاد مشتری باشه به قول بابک. آخه بعضی چیزا درست از آب در نمیاد.
    به ما حمله شده.

11. این کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

خیلی ذهنم و مشغول کرده.
    آخه تو گفتی افق غربی؟ این به نظر میاد افق شرقی ه. نمیدونم شاید من اشتباه محاسبه میکنم.
    بابک ببین این تصویر کمکی میکنه؟
    دیگه موقعیتش و خودت حساب کن.

13. این کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

اون شی بازم اومده. بازم اومده. ساعت 11:48 شب ه. همچنان در همون موقعیت قبلی. ایستاده و بعد از مدتی شروع به حرکت خواهد کرد.
    Last edited by shabe.saket; 08-11-2010 at 00:03.

15. این کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Amin-Nasim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

چرا عکسی فیلمی چیزی ازش نمیگذاری

17. این کاربر از Amin-Nasim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

نمیتونم. هیچی ازش نمیوفته. با اینکه پرنوره ولی فاصله زیادی داره. هر فیلم یا عکسی که گرفته میشه هیچی معلوم نیست. دوربین حرفه ای میخواد.
    متاسفانه من با صور فلکی آشنا نیستم و مکان مشتری رو نمیتونم تشخیص بدم. بابک باید کمک کنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •