تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 239 از 312 اولاول ... 139189229235236237238239240241242243249289 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,381 به 2,390 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام به همگی
    خسته نباشید
    نمیدونم چرا این چند وقته تو یه عالم دیگه سیر میکنم دنیا واسم قشنگ و عجیب غریب شده
    امروز تو مدرسه فیزیک داشتیم بحث فرمول E=mc^2 بود
    تا حالا بهش فکر کردین؟؟؟ تبدیل انرژی به جسم و تبدیل جسم به انرژی
    تا حالا به اینش دیگه فکر نکرده بودم
    فکر کنید اگه انسان بتونه تبدیل به انرژی شه چی میشه؟؟؟
    اصلا از کجا معلوم انسان انرژی ای نبوده که به جسم تبدیل شده؟؟؟
    حالا به ارواح فکر کنید
    اگه اونا انرژی باشن راحت میشه تصور کرد دوباره چطور تبدیل به یه موجود میشن
    اصلا به این فکر کنید انرژی چه مسافتی رو میتونه به سادگی طی کنه حتی میتونه با سرعت نور هم حرکت کنه
    این دیووونه کنننده است
    نمیدونم واسه شما هم جالبه یا نه
    اصلا نمیدونم شاید دارم اشتباه میکنم
    اما شنیدم یکی از آرزوهای بزرگ دانشمندا اینه که بتونن اجرام و خصوصا انسان رو تبدیل به انرژی کنن اونوقت فکر کنید راحت میتونن با یه آینه بازتابش بدن به یه راه خیلی دور با سرعت نور شاید هم سریعتر از اون

امروز سر کلاس هم خوابم برد
    انگار احتمال برون فکنی تو خواب سبک بیشتره یه لحظه احساس کردم دارم کشیده میشم به سمت بیرون از بدنم البته به سمت بالا که هم کلاسیم بیدارم کرد
    البته به نظر من روح خیلی فراتر از انرژی هست چون به مکان و زمان محدود نیست . همینه که کسایی که در برون فکنی موفق میشن می تونن گذشته و آینده رو در یک چشم به هم زدن طی کنن . البته بازم شنیدن کی بود مانند دیدن .

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

راستی در مورد جادوی سیاه...
    اگه کسی بلد باشه صد در صد بوش رو نابود میکنه
    خیلی شخصیت های منفور هستن که هنوز هم زنده هستن
    به نظر من یه جای کار جادوی سیاه باید مشکل داشته باشه وگرنه الان دیگه هرکسی از راه می رسید می تونست دشمنانش رو از سر راهش بر داره
    دارک استریت جان نمی دونم در مورد کارما چیزی شنیدی یا نه . کار های منفی کردن با متافیزیک کارمای سنگینی داره . البته من با بعد تناسخیه کارما کاری ندارم چون تناسخ رو نمیشه به همین راحتی قبول کرد . اگه اینی که میگی بوش رو فلان کنن در این صورت نظم دنیا به هم می ریخت . هرکس هر کی رو که دوست نداشت تبدیل به حلزون و موش و ... می کرد اون موقع فکر می کنی انسانی هم می موند ؟؟؟؟ همین سوال رو معلم بعد از اینکه کنفرانس متافیزیکم رو تو کلاس دین و زندگی دادم پرسید . البته وقت نشد جوابش رو بدم .

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

کسی در مورد پروژه ی دستگاه بیدار شدن در خواب فکر کرد ؟

پروفشنال venlo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اون فرکانس ها که واسه چاکراها بود، چه تاثیری می ذاره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hoaxes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست عزيز ممنون
    همين كار ها رو كردم سوالم اينه بر فرض مثال صداي مربوط به چاكراي دوم يا سوم رو گوش كنم تاثيري ميزاره رو بدنم؟ چه تاثيري جسمي يا روحي؟

از یک شرو کن ، بذار بره جلو که حدودا یه یه ساعت طول میکشه ، باعث فعال سازی چاکرا میشه ، که باید بری

ببینی که هر چاکرا که باز بشه ، چه تاثیری داره ، مثلا چشم سوم ( چاکرای شیشم ) باعث میشه یه چیزایی

ببینی یا فکر بخونی یا .... حالا تو هر روز تو یه ساعت معین گوش کن ، تاثیر خودش رو میذاره

پروفشنال venlo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از یک شرو کن ، بذار بره جلو که حدودا یه یه ساعت طول میکشه ، باعث فعال سازی چاکرا میشه ، که باید بری

ببینی که هر چاکرا که باز بشه ، چه تاثیری داره ، مثلا چشم سوم ( چاکرای شیشم ) باعث میشه یه چیزایی

ببینی یا فکر بخونی یا .... حالا تو هر روز تو یه ساعت معین گوش کن ، تاثیر خودش رو میذاره
    برای کسی که تا حالا ارتباطی با چاکراها برقرار نکرده اگه این فرکانس ها رو گوش بده ضرری نداره؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hoaxes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

برای کسی که تا حالا ارتباطی با چاکراها برقرار نکرده اگه این فرکانس ها رو گوش بده ضرری نداره؟؟
    ربطی نداره ، تو حتی اگه ندونی جای چاکراها هم کجاست تاثیر خودش رو میذاره ... هر کسی باشه ، حتی اگه

تمرینی هم نداشته باشه ، این فرکانسا چاکراهاش رو فعال میکنه منتها باید با شرایطش گوش داد

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

اخه يادمه شما گفتيد وقتي من عكسم رو براي همه مي ذارم ممكنه منو جادوي سياه كنن
    براي همين هم سوال كردم

من دارم روي پروژه بيداري نموشياري در خواب كار مي كنم
    بايد بفهمم چه فركانسي ارتباط جسم و روح رو سست مي كنه
    اون نرم افزاري كه گذاشتم براي اين كار عاليه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ربطی نداره ، تو حتی اگه ندونی جای چاکراها هم کجاست تاثیر خودش رو میذاره ... هر کسی باشه ، حتی اگه

تمرینی هم نداشته باشه ، این فرکانسا چاکراهاش رو فعال میکنه منتها باید با شرایطش گوش داد
    سلام / پس اینجور که میگی باید همه چاکراهای تو فعال باشه . ممکنه بگی الان چه احساسی داری ؟
    خیلی دوست دارم بدونم چاکرای یک باز میشه چه اتفاقی میافته . اگر لطف کنی و بگی ممنون میشم.
    Last edited by nooshin.sweet; 14-03-2008 at 01:02.

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام / پس اینجور که میگی باید همه چاکراهای تو فعال باشه . ممکنه بگی الان چه احساسی داری ؟
    خیلی دوست دارم بدونم چاکرای یک باز میشه چه اتفاقی میافته . اگر لطف کنی و بگی ممنون میشم.
    مگه بچه بازیه؟؟؟؟
    فکر کنم اینا فقط یه راه حل تموم راه که این نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •