البته به نظر من روح خیلی فراتر از انرژی هست چون به مکان و زمان محدود نیست . همینه که کسایی که در برون فکنی موفق میشن می تونن گذشته و آینده رو در یک چشم به هم زدن طی کنن . البته بازم شنیدن کی بود مانند دیدن .
البته به نظر من روح خیلی فراتر از انرژی هست چون به مکان و زمان محدود نیست . همینه که کسایی که در برون فکنی موفق میشن می تونن گذشته و آینده رو در یک چشم به هم زدن طی کنن . البته بازم شنیدن کی بود مانند دیدن .
دارک استریت جان نمی دونم در مورد کارما چیزی شنیدی یا نه . کار های منفی کردن با متافیزیک کارمای سنگینی داره . البته من با بعد تناسخیه کارما کاری ندارم چون تناسخ رو نمیشه به همین راحتی قبول کرد . اگه اینی که میگی بوش رو فلان کنن در این صورت نظم دنیا به هم می ریخت . هرکس هر کی رو که دوست نداشت تبدیل به حلزون و موش و ... می کرد اون موقع فکر می کنی انسانی هم می موند ؟؟؟؟ همین سوال رو معلم بعد از اینکه کنفرانس متافیزیکم رو تو کلاس دین و زندگی دادم پرسید . البته وقت نشد جوابش رو بدم .راستی در مورد جادوی سیاه...
اگه کسی بلد باشه صد در صد بوش رو نابود میکنه
خیلی شخصیت های منفور هستن که هنوز هم زنده هستن
به نظر من یه جای کار جادوی سیاه باید مشکل داشته باشه وگرنه الان دیگه هرکسی از راه می رسید می تونست دشمنانش رو از سر راهش بر داره
کسی در مورد پروژه ی دستگاه بیدار شدن در خواب فکر کرد ؟
اون فرکانس ها که واسه چاکراها بود، چه تاثیری می ذاره ؟
دوست عزيز ممنون
همين كار ها رو كردم سوالم اينه بر فرض مثال صداي مربوط به چاكراي دوم يا سوم رو گوش كنم تاثيري ميزاره رو بدنم؟ چه تاثيري جسمي يا روحي؟
از یک شرو کن ، بذار بره جلو که حدودا یه یه ساعت طول میکشه ، باعث فعال سازی چاکرا میشه ، که باید بری
ببینی که هر چاکرا که باز بشه ، چه تاثیری داره ، مثلا چشم سوم ( چاکرای شیشم ) باعث میشه یه چیزایی
ببینی یا فکر بخونی یا .... حالا تو هر روز تو یه ساعت معین گوش کن ، تاثیر خودش رو میذاره
برای کسی که تا حالا ارتباطی با چاکراها برقرار نکرده اگه این فرکانس ها رو گوش بده ضرری نداره؟؟
ربطی نداره ، تو حتی اگه ندونی جای چاکراها هم کجاست تاثیر خودش رو میذاره ... هر کسی باشه ، حتی اگهبرای کسی که تا حالا ارتباطی با چاکراها برقرار نکرده اگه این فرکانس ها رو گوش بده ضرری نداره؟؟
تمرینی هم نداشته باشه ، این فرکانسا چاکراهاش رو فعال میکنه منتها باید با شرایطش گوش داد
اخه يادمه شما گفتيد وقتي من عكسم رو براي همه مي ذارم ممكنه منو جادوي سياه كنن
براي همين هم سوال كردم
من دارم روي پروژه بيداري نموشياري در خواب كار مي كنم
بايد بفهمم چه فركانسي ارتباط جسم و روح رو سست مي كنه
اون نرم افزاري كه گذاشتم براي اين كار عاليه
سلام / پس اینجور که میگی باید همه چاکراهای تو فعال باشه . ممکنه بگی الان چه احساسی داری ؟
خیلی دوست دارم بدونم چاکرای یک باز میشه چه اتفاقی میافته . اگر لطف کنی و بگی ممنون میشم.
Last edited by nooshin.sweet; 14-03-2008 at 01:02.
مگه بچه بازیه؟؟؟؟
فکر کنم اینا فقط یه راه حل تموم راه که این نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)