سلام بابا این gpsچه جوریاس؟ ما که گیج شدیم به خدا سیمکارته ایرانسل میخواد؟ چه رمزی باید بزنی تا اینترنت سیمکارت فعال بشه؟
سلام بابا این gpsچه جوریاس؟ ما که گیج شدیم به خدا سیمکارته ایرانسل میخواد؟ چه رمزی باید بزنی تا اینترنت سیمکارت فعال بشه؟
Last edited by HAMID.MCI; 22-12-2007 at 23:19.
gprs به طور ساده سرويس اينترنت روي گوشي هست كه فعلا فقط ايرانسل ارائه ميده. خودش هم فعال هست فقط بايد يه تنظيم ساده تو گوشي اعمال بشه يا هم كه اول يه s بعدشم شركت سازنده گوشي مثلا nokia و بعد مدل گوشي مثلا n73 رو پشت سرهم تايپ ميكني ميفرستي به 2225 ايرانسل و بعد تنظيمات به طور خودكار ارسال ميشه.نوشته شده توسط nokia.n73 music ed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به اهالی تاپیک هیتمن
بچه ها فیلمش همون با اسم هیتمن هست دیگه نه؟
سازندش کیه و بی زحمت یه لینک مربوط اگه داشتین بی زحمت بذارین.
ماچ ماچ
بوس بوس
[
quote=New World;1924395]gprs به طور ساده سرويس اينترنت روي گوشي هست كه فعلا فقط ايرانسل ارائه ميده. خودش هم فعال هست فقط بايد يه تنظيم ساده تو گوشي اعمال بشه يا هم كه اول يه s بعدشم شركت سازنده گوشي مثلا nokia و بعد مدل گوشي مثلا n73 رو پشت سرهم تايپ ميكني ميفرستي به 2225 ايرانسل و بعد تنظيمات به طور خودكار ارسال ميشه.[/quote]
من با ایرانسل دوستم که یه روز بود گرفته بود به راحتی و فقط با تنظیمات access points تونستم برای اولین بار وصل بشم
اما![]()
فرداش رفتم یدونه ایرانسل گرفتم.فقط محض اینترنت اما وصل نشد.زنگ زدم به 120 بعد 140 گفتند ثبت نام نکردیدر حالی که با کپی شناسنامه گرفته بودم
بعد از طریق تلفنی ثبت نام کردم و کپی شناسنامه رو فکس کردم
امااااااااااااااااااااااا اااااااااااا بازم وصل نمیشه که نمی شه
کمک![]()
!؟ !؟ !؟ !؟ !؟ !؟ !؟ !؟! ؟! ؟! ؟! ؟! ؟!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه بیشتر از این تاپیک رو هیتمنی کنیم اخطار می گیریم ها.مثلا بگیم رابطه هیتمن و ان95...
اینم لینک معرفی فیلم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی دوستان، ان95 تو سی دیش نرم افزار تبدیل فایلهای فیلم هست؟
پس این *140*3*5#چیه؟
این کد برای ایرانسل هست و برای فرستادن mms همون مولتی مدیا مسیج ...نوشته شده توسط nokia.n73 music ed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز اینو خودم هم میفهمم...
اما یه تنظیماتی میخواد...تنظیماتش رو چیکار کنم؟
گه از ایرانسل استفاده میکنی قسمت یوزر و پس واینا همه رو خالی بزار اون قسمت select network و هم بزار رو دومی یعنی configure ... بعدشم finish و کانکت رو بزن حله البته الان زیاد گیر میده ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)