بچه ها من وقتی silent hill origins رو که نصب می کنم. این پیغام رو میده چی کار کنم؟
the game could not be started(80020148)
بچه ها من وقتی silent hill origins رو که نصب می کنم. این پیغام رو میده چی کار کنم؟
the game could not be started(80020148)
جاويد جان يه سوال : اگه بخواهيم تمامه بازي هايي كه براي psp عرضه شه را بفهميم براي كدوم شركته بايد چي كار كرد ؟ يعني مثلا ببينيم چه بازي هايي رو سوني ساخته يا چه بازي هايي رو مثلا EA و ... مرسي
شما كجايي؟؟
مشكلات زيادي ميتونه باشه يكي اينه كه ممكنه اين بازي روي فرم وير جديد اجرا بشه و فرم وير دستگاه شما پاينه يكي ديگه هم اينه كه ممكنه اين بازي حتما به umd احتياج داشته باشه پس شما به منوي ريكاوري بريد و noumd رو غير فعال كنين و يك umd داخل دستگاه بزاريد.
اين كه به صورت ليست باشه من نديدم ! البته رو كاور اورجينال همه بازي ها نام شركت سازنده درج شده ...جاويد جان يه سوال : اگه بخواهيم تمامه بازي هايي كه براي psp عرضه شه را بفهميم براي كدوم شركته بايد چي كار كرد ؟ يعني مثلا ببينيم چه بازي هايي رو سوني ساخته يا چه بازي هايي رو مثلا EA و ... مرسي
موفق و پيروز باشيد
جاويد
کسی می دونه silent hill فرم ویر چند می خواد و به umd احتیاج داره یا نه؟
فرم وير من 3.6 هست پي اس پي اسليم هم دارم و مشكلي هم نداشتم راحت اين بازي را اجرا كردم .
the golden compass بازيش خرس سواري ! تو قطب شمال يا جنوب ! يه دختره سواره خرسه و شما كنترل خرسه رو داري بايد با جكو جونورا بجنگي فقط پنج دقيقه بازي كردم اينم بعد پاكش كردم ! گرافيكش نمي شه گفت عاليه ولي بد نبود ! ولي دشمناش خوب طراحي نشده بودن ! كنترلش خيلي خوب بود موزيكشم بدل مي شست !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
بچه ها كسي هدفون براي اسليم نديده اومده يا نه ؟
جاويد جان در رابطه با جنگ جهاني چه بازي هايي داريم ؟
در رابطه با جنگ هاي قديمي هم بازي هست مثل rome total war كامپيوتر .
شرمنده من اينقدر سوال ميكنم . بالاخره شما حرفه ايي هستي .
من تا 20 30 صفحه قبل رو گشتم ولی چیزی پیدا نکردم
سرچ هم کردم ولی باز هم چیزی پیدا نشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)