سلام
هرچی پشت cd نوشته الکی هست چون برای بازار گرمی هست باید بری تو cd یه فایل هست که
سیستم رو چک میکنه اون رو باز کنی
سلام
هرچی پشت cd نوشته الکی هست چون برای بازار گرمی هست باید بری تو cd یه فایل هست که
سیستم رو چک میکنه اون رو باز کنی
سلام
در حين انجام بازي resident evil4 كه هستم وقتي اشياي روي زمين رو بر ميدارم و يا زمانيكه به مرد فروشنده مهمات ميرسم پيغام زير مياد و بازي قطع ميشه.مشكل از كجاست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داخل سي دي يه فايل(Readme.Html) هست كه خود شركت بازيساز يعني Croteam گذاشته كه به زبان انگليسي نوشته شده،داخل اون فايل هم همينو نوشته
سلام
من گفتم که بدونید همیشه به پشت cd اطمینلن نکنید مخصوصا اونهایی که فارسی نوشته
سلام.
من وقتی گرم بازی NFS Carbon هستم یک دفعه dont send میده و میاد بیرون.((تو ویستا))
فایلی یا پچی نیست که این مشکل حل بشه؟
سلام.
فکر کنم سیستمت رم کم میاره. آنتی ویروس و فایروال و برنامه های غیر ضروری رو قبل از شروع بازی ببند.
از trainer و cheatهم استفاده نکن.
اگه نشد بازی رو مجددا ((تو یه درایو غیر از اونی که ویندوز توش نصبه))نصب کن.همه آپدیت های Directx را هم نصب کن.از کرک مناسب استفاده کن. شاید کرک ایراد داره.اگه لازم شد بگو تا من کرک خودمو بهت بدم.
سلام
اگه رمت کم میاره از هاردت بزار روش
از تو my computer راست کلیک properties بعد تگ advance بعد از توی performance رو change روبزن
بعد تگ advance بعد از virtual memory برو به change حالا یه درایو رو انتخاب کن هر عددی خاستی بزن
بعد set بعد همه رو ok کن
بتمن جان منم این مشکل رو داشتم . درایور کارت گرافیکت رو نصب کن ( منظورم ورژن جدیده ) بعد یکمی تنظیمات گرافیکی بازی رو بیار پایین درست میشه . بازی سالمه .
راستی شما این فایل رو نداری ؟ >>> XInput9_0_1.dll
بخدا نیاز دارم .
وقتی پچ 1.1 CivCity Rome رو باز میکنم میگه که No Version of civcity found چند بار هم نصبش کردم نشد در ضمن سیدی ها ماله شرکت سرزمین هستش فکر کنم خودشون فایل ها رو ادیت کردن.
لطفا راهنمایی کنین ضروریه!!!
سلام
چون cd رایتی هست و اصل نیست واون کارهایی که cd اصلی تو رجیستری انجام میده رو نمیتونه بکنه
بخاطر همینه
من خودم یه پچ دانلود کردم 40 مگ بعد اومدم بریزم نشد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)