به نظر شما امکان داره که 360 در آینده ی نزدیک از لحاظ حجم دیسک هاش به مشکل بخوره یا نه می تونه با دو دیسکه کردن بازی ها این مشکل رو حل کنه ؟
به نظر شما امکان داره که 360 در آینده ی نزدیک از لحاظ حجم دیسک هاش به مشکل بخوره یا نه می تونه با دو دیسکه کردن بازی ها این مشکل رو حل کنه ؟
درسته، این خودش یه مزیت PS3 نسبت به X360 هست...!
به زودی بازی های سنگینی وارد بازار میشن که امکان داره حتی بیش از 4 DVD هم فضا اشغال کنن، اونوقته که به زور باید بریم سراغ PS3 با درایو Blue-Ray
![]()
باور کنین من بدون تعصب می گم که تا 6 ماه قبل یه PS3 خریدم و تا دوهفته پیش اونو فروختم و یه 360 آک خریدم و تا الان که 3 تا بازی در 360 بازی کردم گرافیک 360 رو نسبت به پلی استیشن 3 برتر دیدم نمونه ی بارزش همین GTA IV تازه بازی Assassins Creed که تو پلی 3 پر از باگ و آشغال بود و نمی دونم چرا نصفه تموم می شد .
مادر بورد کنسول من فالکونه یه مدت زمانی پیشنهاد کنین که با خیال راحت بکوب بشینم بازی کنم .
دوست عزیز 100 % گرافیک ps3 قویتره اما از اونجا که هنوز بازی سازها این موتور رو به درستی نشناختن در نتیجه بازیهایی که برای هر دو کنسول منتشر میشه در xbox قویتره. ( البته الان همونطوری که گفتم 60 به 50 شده یعنی بر عکس) من که فکر میکنم در همین حد میمونه و حتی xbox بهتر میشه دوباره. با بررسی دقیق این دو کنسول معلوم شده که گرافیک ps3 شصت و چهار ( 64) واحد سایه زنی داره اما xbox سیو 2(32) واحد سایه زنی. ولی cpu xbox خیلی قویتر از ps3 است. از طرفی دیگه گرفیک xbox اطلاعات گرافیکی رو روی 3 خطوط موازی عبور میده در حالی که ps3 روی یک خط و این باعث یکسان شدن و حتی در بعضی مواقع برتری گرافیک xbox بر ps3 شده.
خیال همه رو راحت کنم این قابلیت ( انتقال اطلاعات در سه خط) باعث شده ps3 زیاده روی نکنه و نتونه از لحاظ گرافیکی به بازی های xbox لطمه ای وارد کنه. تنها لطمه ای که وارد کرده blue ray .
با اینکه خودم بدجوری از شکست HD-DVD ناراحت شدم، ولی 100% این امکان وجود داره که X360 با بازیهای پرحجم مشکل پیدا کنه... (دو دیسکه شدن هم اصلا مزیت خوبی نیست)![]()
دوست عزیز تو رو خدا بگو تا حالا آخه کی 360 و پلی 3 هر دو تا رو بازی کردی که اینطوری نظر میدی ؟
منی که 7 ماه پلی 3 بازی کردم و چند وقتیه هم هست که اونو فروختم و 360 خریدم بهتر می تونم نظر بدم و می گم گرافیک بازی ها تو 360 نسبت به پلی 3 یکمی برتری داره
گرافیک Ninja Gaiden 2 تو 360 خیلی محشره اینو کسی می تونه درک کنه که برق زدن شمشیر رو تو این بازی با لذت هر چه تمام تر نگاه کنه![]()
دوست عزيز
3 سال از عمر اين كنسول ميگذزه
شايد 2 يا 3 سال ديگه هم تو بورس باشه
تا حالا بازي هاي فوق العاده سنگين و پر حجمي براش اومده
پس ديگه نبايد منتظر بازي پر حجم ان چناني براش بود
نمونش همين GTA 4 كه با اون حجمش تو يك DVD پياده سازي شد
DEVELOPER هاي بازي ها با استفاده از تكنينك هاي فشر ده سازي
حجم بازي رو به حد اقل ممكن ميرسونن
مثلا با كم كردن كيفيت صداهاي غير مهم در بازي
موفق باشيد
كاربر MASOUND PRO سعي كنيد پست هاي پشت هم نديد
و پست هاتون رو تو يك پست بگذاريد
در ضمن دوستان عزيز
سعي كنيد تاپيك رو به كل كل بين PS3 و XBOX 360 تبديل نكنيد
چون برخورد ميشه
موفق باشيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)