هیشکی نمیدونه؟!!
هیشکی نمیدونه؟!!
2/3 ماه دیگه اعزام میشه به امید خدا.
فکر کنم بیشتر بشه، شاید بیوفته بعد عید
من خودم سال پیش هفته سوم مهر پست کردم افتادم تیر 89
البته رفتم نظام وظیفه کلی جلو انداختم
من که یک آبان اعزامم اصلا معلوم نیست کدوم ارگان میفتم یعنی نیروی خاصی جذب نیروی بیشتری تو این ماه نداره ؟![]()
سلام دوستان. من پدرم دقيقا 6 ماه سابقه حضور در منطقه عملياتي جبهه داره و خودمم سه سال تمام بسيجي فعال دارم. من چقدر ميتونم كسر خدمت بگيرم ؟ و اينكه آيا ميشه حين تحصيل در دانشگاه كسري خدمت گرفت و در مراكز پليس +10 ثبت كرد ؟
به خاطر جبهه پدرتون حدود سه ماه و نیم کسر میشه.
برای کسری بسیجی فعال ، اگر در سپاه بیفتی کار راحت تره ولی ارتش یه مقدار سخته.
ضمنا یکی از فامیل های ما حدود5-6 سال بسیجی فعال بود و کلی فعالیت داشت ولی سر همین کسری گرفتن تو ارتش خیلی سختی کشید.
کلا بسیج هم سر این کسری دادن به ایشون خیلی اذیت کرد ولی آخرش گرفت. 6 ماه کسری گرفت.
تو هم پیگیر باش.
من سابقه کیست استخوانی در پای چپم دارم که منجر به شکستگی پا و عمل جراحی شده و در عمل هم برای ترمیم بافت آسیب دیده از کمرم استخوان برداشه و در محل کیست قرار دادن.......با توجه به بندی که گفتید در مورد معافیت های سربازی و بخش هشتم: بيماريهاي استخوان ( اسكلت) بند 10- كيستهاي استخواني: آیا من امکان معافیت دائم و یا معاف از رزم برام وجود داره....من الان دانشجو هستم..........
ممنون میشم جوابم رو بدید..........
مشکلی نیست میتونین این کار رو انجام بدین...
احتمالا معاف از رزم میشین
ميشه حين تحصيل در دانشگاه كار كسري بسيجي فعال رو پيگيري كرد و در مراكز پليس +10 ثبت كرد تا در موعد اعزام استفاده كنم( حالا ميتونه چهار سال بعد باشه يا 6 سال بعد خلاصه هر وقت كه لازم باشه برم سربازي) ؟
شدن رو که میشه ولی شما هرچی بیشتر اجازه بدید که توی بسیج سابقه فعالتون بیشتر بشه، بیشتر کسری می گیرین و به نفع خودتونه ! اگه بخواین کسری بسیجی فعال بگیرین هم که خودتون گفتین کلی دنگ و فنگ داره ! به نظر من تا اونجا که جا داره بذارین سابقه بشه واستون...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)