اینم کاور یه شاخه نیلوفر کیفیت در حد تیم ملی 1 مگ
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم کاور یه شاخه نیلوفر کیفیت در حد تیم ملی 1 مگ
2 تا عکس جدید از سلطان :
سلام بچه ها من قبلا يه چيزي درباره همكاري محسن چاوشي با محمد ياوري به گوشم خورد همچين چيزي صحت داره ميخواد انجام بشه يا شايد هم شده كسي اطلاعي داره
تو يكي از آهنگاي يك شاخه نيلوفر يه دكلمه كوچيك داره اون صداي كيه چون خيلي شبيه صداي محمد ياوريه
آلبوم "یه شاخه نیلوفر" خیلی خیلی خیلی زیباست . . .
فقط یه چیزی ، توی ترک "هفته های تلخ من" یه نفر یه جاهایی از آهنگ بکگراند صدای محسن چاوشی آوازهای افکت مانندی رو اجرا میکنه ؛ می خواستم ببینم این محسن چاوشیه یا کس دیگه ای ، اگه شخص دیگه ایه پس چرا اسمش رو توی آلبوم ننوشتن ؟!؟
محمد یاوری آخه میشه بش گفت خواننده ؟؟؟؟؟
بالاخره فکر کنم باید یه اسمی ازش توی آلبوم برده می شد . . .
نه عزیزم... خود محسن هست!تو يكي از آهنگاي يك شاخه نيلوفر يه دكلمه كوچيك داره اون صداي كيه چون خيلي شبيه صداي محمد ياوريه
متاسفانه نوک زبونم بود فراموش کردم!اسمش رو تو اینسرت آورده... تار و نی هم با خودش بوده!آلبوم "یه شاخه نیلوفر" خیلی خیلی خیلی زیباست . . .
فقط یه چیزی ، توی ترک "هفته های تلخ من" یه نفر یه جاهایی از آهنگ بکگراند صدای محسن چاوشی آوازهای افکت مانندی رو اجرا میکنه ؛ می خواستم ببینم این محسن چاوشیه یا کس دیگه ای ، اگه شخص دیگه ایه پس چرا اسمش رو توی آلبوم ننوشتن ؟!؟
فکر کنم جاسمی باشه! حضور ذهن ندارم!اما سمت چپ که نوازنده ها و طراح جلد و.. رو مشخص کرده.. نوشته آوا!!
اسم کاملش سید محمد جاسمی هست
آوا تار سه تار قطعات 6 و 8 و 10
آقا قبول نیست
سایت رسمی هوادارن عکسی که من از محسن چاوشی گرفتم رو به اسم خودش زده
باور نمیکنید؟؟؟
پس این عکس رو ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من شکایت دارم
پینوشت:
زیاد جدی نگیرید
خواستم تو سایت محسن چاوشی بنویسم ترسیدم بهم حمله کنن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)