تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 239 از 641 اولاول ... 139189229235236237238239240241242243249289339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,381 به 2,390 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

پروفشنال metapex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

منم نمیگم پردازنده نداره. من میگم پردازنده ای مثل پردازنده های واقعی نداره.

بله میشه گوشی CPU نداشته باشه به شرطی که بدونی CPU در گوشی به چه معناست.

پس چرا کسی نمیگه ان73 CPU داره .چرا نمیگن دبلیو 810 CPU داره. چرا میگن 5700 پردازنده داره. چون میدونن CPU در گوشی چیه.

هر گوشی پردازنده داره ولی هر گوشی CPU نداره.
    من نمیدونم منظور شما از پردازنده واقعی چیه، ولی اگه با کامپیوتر مقایسه میکنی، خوب بله یه تفاوتهایی داره که اونم به دلیل عملکرد و کاربری متفاوت کامپیوتر و موبایل هست.
    مطلب بعدی اینکه CPU مخفف کلمات Central Processing Unit یا واحد پردازش مرکزی هست که به اختصار بهش پردازنده گفته میشه. بنابراین CPU و پردازنده دو واژه معادل هستند.
    مورد دیگه اینکه تمام گوشی های موبایل دارای پردازنده هستند، حتی ماشین لباسشویی و یا پرینتر هم پردازنده دارند. هر وسیله الکترونیکی که اعمال مختلف انجام میده و از کاربر فرمان میگیره و نیاز به تجزیه و تحلیل داره، دارای پردازنده هست.
    اما درباره موبایل: در مورد گوشیهای با سیستم عامل جاوا مثل w810, به دلیل اینکه سیستم عامل سبک هست و همچنین کارهایی که با گوشی انجام میشه، مقدماتی هست، نیازی به پردازنده قوی نیست و به عبارت دیگه قدرت و سرعت پردازش CPU مورد توجه قرار نمیگیره و دارای اهمیت نیست. ولی پردازنده داره.
    در مورد smart phone ها قضیه کمی متفاوته. سیستم عاملی که برای این گوشیها استفاده میشه، نسبت به جاوا پیچیده تر و سنگین تر هست و یکی از دو معیار اصلی در عملکرد این گوشی ها پردازنده به کار رفته در اونهاست. معیار دیگه هم میزان رم آزاد هست که فعلا کاری باهاش نداریم.
    بنابراین تمام اون گوشیهایی که نام بردی دارای پردازنده هستن. پردازنده N73 حدود 220 مگاهرتز هست، پردازنده 5700 هم 369 مگاهرتز. در ضمن منظورم از smart phone، گوشی هست که سیستم عاملش یکی از اینها باشه:
    Windows Mobile
    Black Berry
    Palm OS
    Symbian OS
    Linux
    Mac OS
    ایی گوشیهایی هم که نام بردم بعلاوه خیلی دیگه، پردازندشون ساخت شرکت ARM هست و شرکتهایی مثل Qualcomm, Samsung, Texas Instruments, Intel هم برای مویایل، پردازنده تولید میکنن.
    اگه N73 یا w810 پردازنده نداشت، نمیتونست مثلا اون فایل mp3 رو decode کنه و به صوت تبدیل کنه.

داره خودمونی میشه Phoenix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

البته اینجا کلوپ p990 هست ولی حالا که بحث پردازنده ها شد metapex جان لطف میکنی بگی پردازنده p1 چقدره ؟

ممنون

داره خودمونی میشه mani32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

در چه صورتی میشه از video call استفاده کرد؟ ایا با ایرانسل میشود؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

البته اینجا کلوپ p990 هست ولی حالا که بحث پردازنده ها شد metapex جان لطف میکنی بگی پردازنده p1 چقدره ؟

ممنون
    مثل P990، یعنی 208 مگاهرتز.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در چه صورتی میشه از video call استفاده کرد؟ ایا با ایرانسل میشود؟
    مکالمه تصویری نیاز به پهنای باند بالایی داره که GPRS جوابگو نیست. برای مکالمه تصویری به شبکه 3G یا نسل سوم نیاز هست که بتونه پهنای باند لازم رو تامین کنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه alex666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

پردازنده p1 هم 208است که این جای ضعف داره برای سونی چون 990 توی بعضی از بازیهای جاوا کم میاره

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

من نمیدونم منظور شما از پردازنده واقعی چیه، ولی اگه با کامپیوتر مقایسه میکنی، خوب بله یه تفاوتهایی داره که اونم به دلیل عملکرد و کاربری متفاوت کامپیوتر و موبایل هست.
    مطلب بعدی اینکه CPU مخفف کلمات Central Processing Unit یا واحد پردازش مرکزی هست که به اختصار بهش پردازنده گفته میشه. بنابراین CPU و پردازنده دو واژه معادل هستند.
    مورد دیگه اینکه تمام گوشی های موبایل دارای پردازنده هستند، حتی ماشین لباسشویی و یا پرینتر هم پردازنده دارند. هر وسیله الکترونیکی که اعمال مختلف انجام میده و از کاربر فرمان میگیره و نیاز به تجزیه و تحلیل داره، دارای پردازنده هست.
    اما درباره موبایل: در مورد گوشیهای با سیستم عامل جاوا مثل w810, به دلیل اینکه سیستم عامل سبک هست و همچنین کارهایی که با گوشی انجام میشه، مقدماتی هست، نیازی به پردازنده قوی نیست و به عبارت دیگه قدرت و سرعت پردازش CPU مورد توجه قرار نمیگیره و دارای اهمیت نیست. ولی پردازنده داره.
    در مورد smart phone ها قضیه کمی متفاوته. سیستم عاملی که برای این گوشیها استفاده میشه، نسبت به جاوا پیچیده تر و سنگین تر هست و یکی از دو معیار اصلی در عملکرد این گوشی ها پردازنده به کار رفته در اونهاست. معیار دیگه هم میزان رم آزاد هست که فعلا کاری باهاش نداریم.
    بنابراین تمام اون گوشیهایی که نام بردی دارای پردازنده هستن. پردازنده N73 حدود 220 مگاهرتز هست، پردازنده 5700 هم 369 مگاهرتز. در ضمن منظورم از smart phone، گوشی هست که سیستم عاملش یکی از اینها باشه:
    Windows Mobile
    Black Berry
    Palm OS
    Symbian OS
    Linux
    Mac OS
    ایی گوشیهایی هم که نام بردم بعلاوه خیلی دیگه، پردازندشون ساخت شرکت ARM هست و شرکتهایی مثل Qualcomm, Samsung, Texas Instruments, Intel هم برای مویایل، پردازنده تولید میکنن.
    اگه N73 یا w810 پردازنده نداشت، نمیتونست مثلا اون فایل mp3 رو decode کنه و به صوت تبدیل کنه.

من خودم هم میدونم CPU یعنی واحد پردازنده مرکزی. باید توجه کنی که "واحد پردازنده مرکزی" با "پردازنده" فرق داره.اونم فرق سخت افزاری. باور نداری از یه متخصص حرفه ای بپرس.

داره خودمونی میشه fabregas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلاممن p990میخوام بخرم از کجا اصلی بودنش معلومه؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من خودم هم میدونم CPU یعنی واحد پردازنده مرکزی. باید توجه کنی که "واحد پردازنده مرکزی" با "پردازنده" فرق داره.اونم فرق سخت افزاری. باور نداری از یه متخصص حرفه ای بپرس.
    ظاهرا مشکل به واژه شناسی و ادبیات مربوطه تا سخت افزار. به هر حال ترجیح میدم این بحث رو ادامه ندم. من حرفامو زدم. خواننده ها باید تشخیص بدن و اطلاعات درست کسب کنن. بهتره بیشتر از این موضوع رو ادامه ندیم تا تاپیک منحرف نشه. ممنون از شما.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ای بابا دعوا نداره. من تو خیلی سایتها گشتم. پردازنده یه گوشی میتونه یه مدار باشه که شامل چند تا چیپ و یک سری قطعات دیگست که معمولا ساخت همون برند هستند و فقط سرعتشون مورد توجه قرار میگیره مثل اغلب گوشی های نوکیا. یا میتونه فقط یه چیپ باشه که یه شرکت معتبر ساخته مثل پردازنده اینتل 400 مگاهرتزی گوشی A1200 از موتورولا. البته تصور سوکت زیف در A1200 نداشته باشید. پردازنده اینتلش یه چیپ کوچولوهه با مارک اینتل که کنار چیپهای دیگه و خیلی معمولی وصله به برد اصلی. این دو جور پردازنده در واقع هیچ فرقی با هم ندارن و مدل دوم بیشتر جنبه تبلیغات و بازارگرمی داره. مهم سرعت پردازندست. چه یه چیپ مجزا باشه و چه یه مدار.

موبایل سازها بعضی وقتها برا جلب توجه و بالا بردن فروش کارهای عجیب و قریبی میکنن. یادش بخیر. ان90 که اومد همه تصور یه معجزه از لنز کارل زیس داشتن. ولی معلوم شد که کارل زیس هم معجزه نمیکنه و اون هم مثل بقیه یک لنز شیشه ای معمولی میسازه. در دوربین گوشیها شیشه ای بودن لنز مهمه نه مارکش. بعدا معلوم شد که استفاده از لنز کارل زیس بیشتر از این که تو کیفیت عکس تاثیر بگذاره تو بازاریابی و فروش تاثیر گذاشته. اصلا این بحث ربطی به این تاپیک نداشت. برگردیم سر عزیز دل من یعنی p990.

Farshadd جان ممنون از این که محتویات p990i رو گفتی. میترسیدم موقع خرید کلاه سرم بره. گوشی هم اون جوری جالب تره. قشنگ ترم هست. من ندیده بودم. واقعا این جوری هم میشه؟ اما خب یه مشکلی هم داره. پشت فرمون شماره گیری یه مقدار مشکل میشه. یه دوستام Jam داره (i-mate) پدرش در اومده. یه شماره پشت فرمون نمیتونه بگیره. ولی برا ما که ماشین نداریم اون مدلی هم بد نیست. ولی من دوست دارم با کلید 4 جهته هم کار کنم.

یه سوالی ازت دارم. تو هم جزء همون کسایی هستی که با این گوشی کلی ضرر کردن؟ منظورم اینه که کی خریدی؟ چند خریدی؟

یه سوال دیگه. با هیچ نوکیایی کار کردی؟ مثلا سری n7x یا n9x مثل n91 یا n93 یا n70؟ میتونی تخمین بزنی سرعت باز شدن عکسها در گالری نوکیا سریع تره یا p990؟ من با بیشتر نوکیاها کار کردم. n70 و n90 که افتضاحن. 5 دقیقه باید هندل بزنی تا دو تا عکس نشونت بده. ان93 بد نیست ولی بازم یه ذره کنده. ان93آی خوبه و ان95 تقریبا عالیه. پردازنده P990 نزدیک به n70 و N90 هست و میترسم گالریش به همون کندی باز بشه. اما ظاهرا میگن سیمبیون هایی که برای سونی اریکسون نوشته شده با نوکیاها فرق داره و پردازنده رو بهتر به کار میگیره و سریعتره. نظر تو چیه؟ یه بار یه K750 دیدم (اون وقت که ان70داشتم) سرعت گالریش خیلی بیشتر از ان70 بود. من اول فکر کردم که پردازندش بهتره ولی بعد فهمیدم پردازندش اتفاقا کمتر هم هست. خلاصه کنم. ان70 رو بدی دست یه بچه میفهمه گالریش خیلی کنده. حالا به نظر تو سرعت باز شدن گالری p990 چه طوریه؟

و سوال آخر. این پلمپ فرانسه جریانش چیه؟ چرا فروشنده ها اینقدر تبلیغ میکنند P990 با پلمپ فرانسه؟ مگه چیزیشو عوض میکنن؟ همه گوشیا دیگه دراشون بازه و همه متعلقاتشون هم روشونه و کسی در این باره مشکلی نداره. من فکر میکنم شاید این مدل گوشی مشکلی چیزی داره. مثلا ممکنه چیزیشو عوض کنن یا تقلبیش هم اومده باشه که اینقدر تبلیغ میکنن با پلمپ فرانسه. واقعا این جوریه؟ خب وقتی ما لیست متعلقاتش رو بدونیم دیگه پلمپ بودن یا نبودن فرقی نمیکنه. یا ممکنه یه چیزش رو عوض کنن؟ (مثل هندزفری یا باتری). اصلا تو خودت چه طوری خریدی؟ با پلمپ یا بدون پلمپ؟
    ---------------------------------------------------------------------
    metapex جان ممنون. اطلاعات خوبی درباره پردازنده گوشی ها دادی. من شنیدم نوکیا چیپهای اصلی گوشیهاش رو که شامل پردازنده هم باشه خودش تولید میکنه. درسته؟

راستی مگه شبکه های مخابرات ایران GSM نیست؟ میگن GSM همه سرویسهای تلفن همراه رو پشتیبانی میکنه مثل GPRS یا ویدوکال یا ویژوال رادیو یا مکان یاب و... و تا جایی که من شنیدم GPRS یه سرویسه زیر مجموعه سیستم اصلی مخابرات مثل GSM و گوشیهایی که GPRS ساپورت میکنن میتونن از خدمات GPRS مثل MMS یا اینترنت یا فکس استفاده کنن. مگه ایرانسل هم GSM نیست؟ پس اگه بخواد میتونه همه این سرویسها رو منجمله GPRS فعال کنه. شاید من اشتباه فهمیدم. میشه یه مقدار در باره GPRS بیشتر برا من توضیح بدی؟
    .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •