تجربه من در مورد تمام شدن حجم بسته قبل از پایان موعد و تغییر سرویس :
بسته 6 ماهه رنگین نت 16 مگ داشتم و تقریبا 25 روز قبل از پایان سرویس فقط 3 گیگ از حجم اینترنت باقی مونده بود و امکان تغییر سرویس وجود داشت (امتحان کردم ولی انجام ندادم) به این صورت که باقی مانده مبلغ سرویس رو به اتمام رو از سرویس انتخابی جدید کم میکرد و مابقی مبلغ رو پرداخت میکردید و تغییر سرویس انجام میشد.
ولی متاسفانه من این کار رو انجام ندادم و با صفر شدن حجم گزینه تغییر سرویس غیرفعال شد و مجبور شدم تا پایان دوره ترافیک اضافه بخرم و حتی با خرید چندین بسته ترافیک اضافه گزینه تغییر سرویس فعال نشد.
تقریبا 4 یا 5 روز از سرویس مونده بود که گزینه خرید سرویس جدید فعال شد و بسته 6 ماهه جدید رو خریدم و متاسفانه فعال نشد بلکه رزرو شد و دوباره باید تا روز آخر صبر میکردم فرداش دیدم گزینه ای وجود داره که میشه روز های باقی مانده رو سوزوند و سرویس رزرو رو فعال کرد و این کار رو انجام دادم ولی فکر میکنم تعداد روزهای سوخته از روزهای سرویس جدیدم کم شد.
دقیقا برای من هم همینطور هست...
یکی از دوستان توی این تاپیک می گفت که با خرید ترافیک اضافه تغییر سرویس براش فعال میشه!!!!!!!!!!! که برای من خیلی عجیب بود.... .
توی این پست یکی از دوستان گفته بود وقتی که حجم تموم شده میشه شارژ رایگان رو فعال کرد و تغییر سرویس داد که برای من با اینکه حجمم تموم شده بود ولی شارژ رایگان فعال نبود برای شما فعاله؟؟؟
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید