تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2389 از 2605 اولاول ... 13891889228923392379238523862387238823892390239123922393239924392489 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,881 به 23,890 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

پروفشنال SPIRIT PALST III's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

تجربه من در مورد تمام شدن حجم بسته قبل از پایان موعد و تغییر سرویس :

بسته 6 ماهه رنگین نت 16 مگ داشتم و تقریبا 25 روز قبل از پایان سرویس فقط 3 گیگ از حجم اینترنت باقی مونده بود و امکان تغییر سرویس وجود داشت (امتحان کردم ولی انجام ندادم) به این صورت که باقی مانده مبلغ سرویس رو به اتمام رو از سرویس انتخابی جدید کم میکرد و مابقی مبلغ رو پرداخت میکردید و تغییر سرویس انجام میشد.

ولی متاسفانه من این کار رو انجام ندادم و با صفر شدن حجم گزینه تغییر سرویس غیرفعال شد و مجبور شدم تا پایان دوره ترافیک اضافه بخرم و حتی با خرید چندین بسته ترافیک اضافه گزینه تغییر سرویس فعال نشد.

تقریبا 4 یا 5 روز از سرویس مونده بود که گزینه خرید سرویس جدید فعال شد و بسته 6 ماهه جدید رو خریدم و متاسفانه فعال نشد بلکه رزرو شد و دوباره باید تا روز آخر صبر میکردم فرداش دیدم گزینه ای وجود داره که میشه روز های باقی مانده رو سوزوند و سرویس رزرو رو فعال کرد و این کار رو انجام دادم ولی فکر میکنم تعداد روزهای سوخته از روزهای سرویس جدیدم کم شد.
    دقیقا برای من هم همینطور هست...

یکی از دوستان توی این تاپیک می گفت که با خرید ترافیک اضافه تغییر سرویس براش فعال میشه!!!!!!!!!!! که برای من خیلی عجیب بود.... .

توی این پست یکی از دوستان گفته بود وقتی که حجم تموم شده میشه شارژ رایگان رو فعال کرد و تغییر سرویس داد که برای من با اینکه حجمم تموم شده بود ولی شارژ رایگان فعال نبود برای شما فعاله؟؟؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by SPIRIT PALST III; 18-01-2020 at 11:16.

پروفشنال mehrdadb3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان هزینه ارسال کارشناس چقدره بفرستن برای بررسی خط؟3 4 ماهی میشه لینکم مدام میپره بعضی روزها یکی 2 بار بعضی وقتها روزی 10 بار

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

دوستان به نظرتون حجم طرح ماندگار زود تموم نمیشه؟ من ماه قبلی 5 روز زودتر تموم شد و امروزم هم هیچ دانلودی نداشتم فقط چک کردن کانالهای تلگرام بوده و 2 گیگ کم کرده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستان به نظرتون حجم طرح ماندگار زود تموم نمیشه؟ من ماه قبلی 5 روز زودتر تموم شد و امروزم هم هیچ دانلودی نداشتم فقط چک کردن کانالهای تلگرام بوده و 2 گیگ کم کرده.
    مخابرات کلا زیادی کم میکنه من همه چیزو به جز یه دستگاه جدا کردم چند بار تست کردم برای تورنت 8 گیگی 2 3 گیگ بیشتر کم کرد و آپلود هم نداشت و همینطور دانلود های با لینک مستقیم. انقدر پنل رو پیچوندن و پشتیبانی بدی داره که می خواد آدمو یزنه که کسی یا متوجه نمیشه یا حوصله نداره درگیر بشه باهاشون. من FTTH هستم پلن و بردم بالاتر الان با وضع بده نت و بقیه ISP ها کجا برم بعد این همه هزینه بخاطر سرعت فیبر نوری مجبورم هزینه بدم . یا عمدی هست یا سیستم اکانتیگشون ایراد داره که حتما میدونن، اصلاح یا تعویضش خیلی دردسر و هزینه داره براشون

5. این کاربر از blackbird بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

دوستان هزینه ارسال کارشناس چقدره بفرستن برای بررسی خط؟3 4 ماهی میشه لینکم مدام میپره بعضی روزها یکی 2 بار بعضی وقتها روزی 10 بار
    من هم یک-دو هفته‌ای میشه که این مشکل رو دارم ... تازه پارامترهای خطم خیلی خوبه به نسبت سرعت.
    به پشتیبان گوساله که تیکت می‌زنم، یه مشت ***شر تحویل میده و Channel Mode رو از Interleaved می‌ذاره روی Fast و می‌زنه بدترش می‌کنه! ! !

بخواد همین جور بمونه تخلیه می‌کنم و میگم گور پدرت.

7. این کاربر از آرین 0098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehrdadb3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من هم یک-دو هفته‌ای میشه که این مشکل رو دارم ... تازه پارامترهای خطم خیلی خوبه به نسبت سرعت.
    به پشتیبان گوساله که تیکت می‌زنم، یه مشت ***شر تحویل میده و Channel Mode رو از Interleaved می‌ذاره روی Fast و می‌زنه بدترش می‌کنه! ! !

بخواد همین جور بمونه تخلیه می‌کنم و میگم گور پدرت.
    من قبلا اصلا یکبار هم لینکم نمیپریدبعدا که این موضوع پیش اومد چند باری 2020 زنگ زدم میگفت مشکل از ما نیست مودم رو عوض کن این حرفا اوایل روزی نهایت 1 بار یا 2 بار لینک میپرید بعد درست میشد این اخریا حداقل روزی 10 بار هر بارم 5 دقیقه یا بیشتر . هی وصل میشه هی قطع میشه
    امروز از ساعت 5 صبح قطع شده بود تا 9:30 یه 5 دقیقهای وصل بود تیکت زدم گفتم کارشناس بفرستید و جواب داد ارجاع شده به مرکز و جالبیش اینه تا الان اصلا قطع نشده . حالا ببینیم دوباره شروع میکنن یا نه
    من snr خطم قبل این بالایه 25 بود الان اومده رو 14 ولی میدونم به خاطر snr نیستش و از طرف خودشونه

9. این کاربر از mehrdadb3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2018

پيش فرض

دوستان اختلال شدیدی در سرویس مخابراتم دارم.

با 2020 تماس گرفتم می گه به خاطر بارش برفه!!!! می گم چه ربطی داره؟ می گه آقا وقت مون رو نگیرید. قطع کرد.

آیا سرویس ADSL واقعا به وضعیت جوی ربطی داره؟ الان دارم از دیتای گوشی استفاده می کنم.

نت همسایه هم که مخابرات هست از 7 صبح قطع هست مثل من.

کسی می دونه ربط بارش برف با قطعی سرویس ADSL چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با 2020 تماس گرفتم می گه به خاطر بارش برفه!!!! می گم چه ربطی داره؟ می گه آقا وقت مون رو نگیرید. قطع کرد.

آیا سرویس ADSL واقعا به وضعیت جوی ربطی داره؟ الان دارم از دیتای گوشی استفاده می کنم.

بدلیل زیر ساخت بد مخابرات هست رطوبت وارد کانالاهای مخابراتی میشه و هر نقطه دیگه که کابلها و تجهیزات و نقاط اتصال هست شاید یه جا کمتر باشه یه جا به قطعی برسه

بدلیل زیر ساخت بد مخابرات هست رطوبت وارد کانالاهای مخابراتی میشه و هر نقطه دیگه که کابلها و تجهیزات و نقاط اتصال هست شاید یه جا کمتر باشه یه جا به قطعی برسه

12. این کاربر از blackbird بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2018

پيش فرض

خداییش خیلی مسخره س. خب بیان سرویس رو کلا جمع کنن دیگه.... چه کاریه.

آخه مثلا تو روسیه یا آلاسکا یا جاهای دیگه دنیا که برف میاد هم باز این لامصب قطع می شه. خب ببینن اونا چه غلطی کردن همون خاک رو بر سر خودشون هم بریزن دیگه.

چی بگم دوست عزیز....

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

برای منم همینطور هست. تا بارون و برفی یا حتی باد خیلی شدیدی میاد سریع چراغ اینترنت قطع میشه دوباره باید چشمک بزنه وصل بشه. دیشب که بارون و برف بود هر سه چهار دقیقه همین داستان بود که من کلا بیخیال اینترنت شدم و فوتبال نگاه کردم. کابل اصلی مخابرات داخل کوچه ما بریده هست و اومدن وصله کردن گذاشتن داخل یک جا نوشابه خانوادگی!

15. این کاربر از m2music بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 89 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 89 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •