نه . چند ساله از همین مخابرات دزد نت دارم و نمی تونم isp تغییر بدم جون فقط همین دزدها منطقه ی ما رو پوشش میدن و شرکت دیگه ای نیست در حالی که 15 کیلومتری رشت هستم![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
نه . چند ساله از همین مخابرات دزد نت دارم و نمی تونم isp تغییر بدم جون فقط همین دزدها منطقه ی ما رو پوشش میدن و شرکت دیگه ای نیست در حالی که 15 کیلومتری رشت هستم![]()
فیبر هستید ؟؟ طبق قرار جدید به زودی از مخابرات خارج میشی ! فقط یه کم زمان میبره !
البته اینو هم بگم مخابرات دروغ زیاد میگه ! اینکه فقط از مخابرات میتونید بگیرید اکثرا گویا دروغه !
آخرش هم کسی نگفت تو گیلان شاتل بهتره یا اندیشه
از اندیشه تعریف میکنن و راضی هستن
با توجه به اینکه با هزینه کم میشه 16 مگ گرفت
ولی نمیدونم تو کیفیت و پینگ و...... اندیشه چطوره !!!!!!!!![]()
Last edited by albertxx; 15-02-2018 at 22:24.
نه فیبر نیست ولی اینا یه قرار درون سازمانی دارن انگار منطقه ها رو بین خودشون تقسیم کردن . مثلا به اندیشه و شاتل و آسیا تک زنگ میزنی میگن نه ما اون ناحیه رو پوشش نمیدیم . به خصوص اندیشه که الان دو ساله یه چیز رو تکرار می کنن . میگن ریاست ترجیح میده که اون منطقه رو پوشش ندیم و مخابرات نمی ذاره بیایم اونجا در حالی که 5 کیلومتری ما یعنی تا بخش سنگر isp های مختلف هستن . مخابرات میگه یوزر کمه که نمیان که بازم دروغه چون کاشف به عمل اومد که از سیلو تا شهرک صنعتی رشت تا منطقه ی ما همه کاربرا رو مخابرات داره . پس یه نوع تقسیم کاربر با هم انجام دادن.
محتوای مخفی: منطقه ی ما و نواحی تحت پوشش
طبق اون چيزي که نماينده رگولاتوري مي گفت، بعد از اون طرح 2 تا 3 سال پيش که قرار شد بستر سيم مسي تلفن از انحصار مخابرات در بياد و به همه اپراتورها امکان يکسان براي سرويس به مشتري داده بشه، مخابرات براي پاتک، به بهانه افزايش کيفيت و توسعه شبکه تلفن، طرح فيبر نوري رو اجرا کرد.
هم براي پيشروي و انحصار در فروش فيبر خانگي و هم براي سهم خواهي از بازار اي دي اس ال،فيبر کشيد به محله ها و دستگاه هاي اون رو از مرکز تلفن ها آورده سر کوچه و خيابون که احتمالا کند و کاري هاش رو توي محله ها ديدين. پست هاي مربوطه هم شبيه باکس هاي توزيع برق و تلفن قديمي هست ولي نوتر و اينکه کنارشون مي بينيد کنتر برق دارن.
به اين صورت گويا حتي براي شرکت هاي بزرگ اينترنتي مث آسياتک و ... هم به صرفه نيست که بيان و مثلا تو صدجاي شهر براي اشغال پياده رو و نصب دستگاه ها به شهرداري و اداره برق شيتيل بدن که بزاره کنار پست فيبر مخابرات دستگاه هاي خودشون رو نصب کنن و مشتري رو نگه دارن. اونا هم بيخيال شدن و چسبيدن به همون محله هايي که دارن.
من 4 ماه مقاومت کردم تا فهميدم داستان اينه و امثال انديشه ديگه به اونجا بر نمي گردن مگه اينکه بحث اپراتور هاي مجازي پا بگيره و مخابرات از سرويس دادن مستقيم بکشه بيرون و واگذار کنه و مثلا انديشه يا شاتل و... بتونن از اين زيرساخت به ما سرويس بدن. فعلا جايگزين وايمکس، فور-جي يا اينترنت بي سيم هست يا ساختن با فشل بازي هاي مخابرات، يا يه حرکت مردمي از سمت کاربرا براي فشار به وزير و رگولاتوري که اين مسخره بازي رو جمع کنن و بازار به حالت رقابتي برگرده.
اندیشه کلاهبرداری رو شروع کرده !
در حالی که اینترنتم 0 روز مونده بود و تاریخ پایان 14 ام زده ، از 14 ام نیم ساعت نگذشته دیدم حجم باقیمانه از 20گیگ 0 شده (توی نیم ساعت) !
شارژ ماهانه تموم نشده ، ولی گیگم تموم شده
کاری نمیشه کرد نه ؟
وقتی اکانت به لحاظ دوره زمانی سرویس expire بشه مانده حجم صفر میشه
اگه فکر میکنی اکانتت نباید expire میشد زنگ بزن بررسی میکنن درست میکنن
من تماس گرفتم گفتن خبری نیست و باید زیرساخته و تجهیزات مهیا بشه که اونم تاریخی براش قید نکردن! به زبان ساده تر هیچ اتفاقی قرار نیست بیفته!
عزیزان من حدود 9 سال هست که از اینترنت شاتل توی رشت استفاده میکنم و راضی هم بودم اما الان نقل مکان کردیم و اینجایی که هستیم فقط مخابرات سرویس میده بخاطر فیبر نوری و اینا ( پیش شماره 3353 هست ) ... حالا میخوام از مخابرات سرویس 16 مگ رو بگیرم
برای من حجم خیلی مهمتر از سرعت هست و با حدود 600 -700 سرعت من کنار میام اما حجمی که مخابرات میده نسبت به رقبا فاجعه هست!
میخوام بدونم کسی تونسته راه حلی پیدا کنه برای این مشکل ؟
میخوام اینترنت اندیشه خونه بابامو عوض کنم. خط مشکل داره و خیلی قطعی داره. باید جای دیگه رو امتحان کنم.
شاتل بگیرم یا اسیاتک یا صبانت !!
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)