وزارت دفاع چجوری بایست اقدام کرد؟ حتما باید پاشیم بریم تهران - وزارتخونه ؟؟ یا اینکه شهرستانها نمایندگی هست ...؟ کارشون به چه صورت هست ؟ دفتریه یا تحقیقاتی ؟
ممنون
وزارت دفاع چجوری بایست اقدام کرد؟ حتما باید پاشیم بریم تهران - وزارتخونه ؟؟ یا اینکه شهرستانها نمایندگی هست ...؟ کارشون به چه صورت هست ؟ دفتریه یا تحقیقاتی ؟
ممنون
سلام دوستان اعزام ۱۹/۶ پایگاه هوایی مهرآباد تهران کسی هست ؟ اگه کسی اونجا بوده قبلا میشه بگید چجوریه?
بچه ها سلام جواد بیکی هستم از یزد ولیسانس حسابداری و اعزامی یک تیر 05 کرمان /دیروز جشن سردوشیمون را گرفتن و امریه ام را گرفتن و دوره کد توپخانه وراکدها شهید سپهبد صیاد شیرازی-فرهنگی-اصفهان خوردم (رسته:پدافند هوایی کد 15200 ) /1-ممکنه بعد دوره کد بیفتم توپخانه44 یا 55 اصفهان ؟2-دوستان از اصفهانی های گروهان خودم که پرسیدم گفتن جای خوبیه و تو خود اصفهانه//نظر شما چیه؟؟//3-دوستان این دوره که آموزشی 05 کرمان بودم بالای 95 درصد بچه های گروهان ما (177 نفر بودیم به غیر از فوق لیسانس ها که همگی رسته اداری و تو شهر خودشون افتادن) دوره کد اصفهان و شیراز خوردیم قضیه یک مقدار مشکوک نیست؟(دوره قبل ما زیر 50 درصد دوره کد خورده بودند)/4-سوال اصلیم اینکه اول دوره فرمانده گردان گفته بود رشته مهندسی نرم افزار و حسابداری کد نمیخورند ولی من خوردم نه من تمام حسابداریهای گروهان ما علت چیست؟؟؟/5-ممکنه بعد دوره کد که تقسیمون میکنن بیفتم قسمت اداری توپخانه؟
با سلام
لطفا بدون نیش ، کنایه ، استعاره و ... لطف کنین پاسخ بدین .
ایا در مدت اموزشی گلوله واقعی میدن ؟ از چه زمان گلوله واقعی میدن ؟ اگه نمیدن در دوره یگان کی میدن ؟
لطفا یکی بگه چه کنم ؟ من خیلی ادم تنبلی هستم و ترسو هستم و سوسول هستم و ... با اینکه گفتن این حرفا خیلی مسخرست و عابرو ریزیه ، اما من میترسم از شنبه برم سربازی ، با اینکه تهران افتادم و ساکن همینجام (ارتش) اما باید شب توی جای خودم بخوابم و صبح تا ظهر بخوابم و و و و و ... از بچگی اینطوری بودم حالا چه کنم ؟ احساس وحشت دارم ، اصلا نمی تونم تصور کنم بدون خانواده باشم از شنبه تا 4شنبه !!!!!! تازه وای به حال اینکه اخر هفته منو نگه دارن ، صبح زود چه جوری پاشم ؟ تا شب عادت ندارم فعالیت کنم ! وااااای نمیرم ، خلاصه یه حالیم و با خودم میگم اگر ارشد ازاد قبئل شدم برم ارشد اما اگر اینکارو بکنم شاید برای سربازی مجدد توی تهران نیفتم ( تازه بلاخره که چی ) و ااااا ی
سلام خدمت دوستان عزیز
امروز (با 3 روز تاخیر) امریه ام به دستم رسید و افتادم تیپ 364 پیاده مهاباد با رسته اداری پرسنلی !
حالا مشکل اصلی ای که دارم اینه که از مهاباد حدود 1000 کیلومتر فاصله دارم!!! و واسه اینکه صبح دهم اونجا باشم حدود ساعت 9 و 10 صبح میرسم پادگان و اگه بخوام اول وقت اداری دهم اونجا باشم باید یه روز قبلش برم (ساعت 9 و 10 صبح نهم)!
حالا سوالم اینه که اگه من ساعت 10 صبح دهم برم پادگان ایرادی داره؟ یا چه مشکلاتی ممکنه واسم پیش بیاد؟؟؟!
اصلا ارزش داره من یه روز از مرخصیمو تلف کنم واسه اینکه اول وقت اداری اونجا باشم؟؟؟
با تشکر...
تا پایان وقت اداری فرصت داری پادگان باشی .
داخل میدان تیر حدود 50 عدد تیر واقعی به شما تحویل میدنبا سلام
ایا در مدت اموزشی گلوله واقعی میدن ؟ از چه زمان گلوله واقعی میدن ؟ اگه نمیدن در دوره یگان کی میدن ؟
آموزشی توی میدون تیر که میرین ، فشنگ واقعی یا همون جنگی میدن ، یگان هم اگه پستی یا همون پاسدار باشین از همون هفته اول فشنگ میدن بهتون که برین سر پست ، البته بعد از اتمام پست اسلحه رو تحویل تسلیحات میدینبا سلام
خودت جواب خودتو دادی : ( تازه بلاخره که چی )لطفا یکی بگه چه کنم ؟ من خیلی ادم تنبلی هستم و ترسو هستم و سوسول هستم و ... با اینکه گفتن این حرفا خیلی مسخرست و عابرو ریزیه ، اما من میترسم از شنبه برم سربازی ، با اینکه تهران افتادم و ساکن همینجام (ارتش) اما باید شب توی جای خودم بخوابم و صبح تا ظهر بخوابم و و و و و ... از بچگی اینطوری بودم حالا چه کنم ؟ احساس وحشت دارم ، اصلا نمی تونم تصور کنم بدون خانواده باشم از شنبه تا 4شنبه !!!!!! تازه وای به حال اینکه اخر هفته منو نگه دارن ، صبح زود چه جوری پاشم ؟ تا شب عادت ندارم فعالیت کنم ! وااااای نمیرم ، خلاصه یه حالیم و با خودم میگم اگر ارشد ازاد قبئل شدم برم ارشد اما اگر اینکارو بکنم شاید برای سربازی مجدد توی تهران نیفتم
هیچکس نمیتونه بهت کمکی کنه ، مگر خودت که واقع بین باشی و با قضیه کنار بیای
شرایط هر پادگانی فرق میکنه ، ولی به نظرم یه روز مرخصی بیشتر ارزش چرت و پرت شنیدن یه عده ای رو نداره ، بهتره همون زمانی که گفتن اونجا باشیسلام خدمت دوستان عزیز
امروز (با 3 روز تاخیر) امریه ام به دستم رسید و افتادم تیپ 364 پیاده مهاباد با رسته اداری پرسنلی !
حالا مشکل اصلی ای که دارم اینه که از مهاباد حدود 1000 کیلومتر فاصله دارم!!! و واسه اینکه صبح دهم اونجا باشم حدود ساعت 9 و 10 صبح میرسم پادگان و اگه بخوام اول وقت اداری دهم اونجا باشم باید یه روز قبلش برم (ساعت 9 و 10 صبح نهم)!
حالا سوالم اینه که اگه من ساعت 10 صبح دهم برم پادگان ایرادی داره؟ یا چه مشکلاتی ممکنه واسم پیش بیاد؟؟؟!
اصلا ارزش داره من یه روز از مرخصیمو تلف کنم واسه اینکه اول وقت اداری اونجا باشم؟؟؟
با تشکر...
سلام بچه ها
اموزشی من تموم شده امریه اومده واسم
دوره کد خوردم پرندک تهران
بچه تهران هم هستم شرایط دار
نیرو زمینی
کسی میدونه این دوره کدی که من خوردم چی هستش؟ جاش و پادگانش چه جوریه؟ و قانون هاش؟
دوره کد پیاده پادگان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها یه سوال که احتمالا تکراریه
اما ایا ممکنه تو شهر خودت بیفتی در حالی که متاهل نیستی ؟ قبلا یادمه امکان داشت . الان هم هنوز امکانش هست ؟
Last edited by Gregar; 27-08-2014 at 22:48.
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)