من هم برا امریه درخواست دادم.یه سوال دارم از شما :قبل از اعزام مشخص میشه با درخواست موافقت شده و امریه بهت تعلق گرفته یا نه؟اصلا کی مشخص میشه امریه داری یا نه؟
من هم برا امریه درخواست دادم.یه سوال دارم از شما :قبل از اعزام مشخص میشه با درخواست موافقت شده و امریه بهت تعلق گرفته یا نه؟اصلا کی مشخص میشه امریه داری یا نه؟
دوست من منظور ایشون از امریه چیز دیگری است .. بعد از اموزشی یه نامه میدن که معلوم میشه باید کجا خدمت کنی به اون نامه میگن امریه
.امریه هم اگر موافقت بشه اگر مثل قبل باشه تو برگ سفید مینویسن
كسي اطلاعي نداره؟
همچنان منتظرم
ممنون دوست عزیز
من از اداره کار درخواست امریه کردم و دیروز تماس گرفتن و ازم خواستن کلی مدارک براشون ببرم و یه تعهدنامه هم ازم گرفتن(اعزامی 1/8 هستم).کپی اون برگی که تاریخ اعزام هم توش هست رو گرفتن ولی اصلش رو نه.(خودش گفت شنبه تماس بگیر جواب قطعی رو بهت میدم).
حالا یه سوال داشتم اینا نباید اون برگ اصلی که توش تاریخ اعزامم هست رو میگرفتن؟کلا نمیدونید روندش چطوریه؟
خیر کپی رو میگیرن همیشه ... اصلش رو فقط باید در اختیار خودتون باشه
سلام" به متولدین 72 به قبل هنوز تعلق میگیره. مثلا شما که 69 هستی هرچه زودتر بعد از اعزامتون پیگیر بشید بهتره ، تا همینم لغو نشده.
Last edited by .AraMesh.; 26-08-2014 at 18:44.
بماند کجا افتادم ولی جای امنی هستیم
سلام
سنوات تحصيليم براي مدرك ليسانس تموم شده ولي كمتر از فوق پاس كردم شرايط من چجوريه؟
به من فوق ميدن براي نظام وظيفه يا ديپلم؟
با هماهنگی مدیر آموزش دانشگاه میتونید یه درخواست بدید تا بره کمیسیون بهتون یکی دوترم مهلت بدند و نظام وظیفه هماهنگ بشه.
اگه تموم نکنید به هر اندازه پاس کردید مدرک میدند. درحد کاردانی مثلا. بستگی ب شرایط داره و قطعیت نداره
Last edited by .AraMesh.; 26-08-2014 at 20:08.
هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)