دوستان یه راهنمایی میخواستم من تا 30/6معافیت تحصیلی دارم19/6هم ثبت نام دانشگاه واسه ارشد هستشحالا این معافیت تحصیلی همون روز صادر میشه یا اگه جند روزی طول میکشه واسه اینکه
تو غیبت نرم دفترچه رو بفرستم
دوستان یه راهنمایی میخواستم من تا 30/6معافیت تحصیلی دارم19/6هم ثبت نام دانشگاه واسه ارشد هستشحالا این معافیت تحصیلی همون روز صادر میشه یا اگه جند روزی طول میکشه واسه اینکه
تو غیبت نرم دفترچه رو بفرستم
سلام دوستان
بنده پارگی ACL و منیسک و تغییر حالت PCL در زانوی چپ(البته در نتیجه ام آر آی تغییر حالتPCL رو نزده و فقط اشاره به ACL و منیسک شده خودم ام آر آی رو که خوندم به PCL پی بردم)
و
پارگی ACL و منیسک در زانوی راست (در نتیجه اش نوشته)دارم
به نظرتون معاف میشم؟؟؟
ممنون
دوستان کسی میدونه دکتر های نظام وظیفه اصفهان کیا هستن؟؟؟
بروبچ اصفهان به دادم برسید لطفا
ممنون
نگران نباش ظرف حداکثر یک هفته تکلیفت مشخص میشه .... یه هفته بعد از ثبت نام اگه خیلی خیلی نگران بودی یه سر برو +10 مشکلت رو بگو ولی دفترچه نفرست
سلام به همه
امروز امریه م رو گرفتم
یگان افتادم پادگان تکاوری شهید سرلشکر ابوالفضل شبان نزاجا
دوستان کسی درباره ی این پادگان اطلاعات داره ؟!!
Last edited by mani_111; 25-08-2014 at 19:19.
من 3 سال پیش شرایط شما رو داشتم
اول برو دانشگاه نامه تاییدیه قبولی بگیر واسه نظام وظیفه ، بعد میبری نظام وظیفه نامه بهت میدن واسه تسویه حساب از یگان.
حق با شماست مگه سرباز بی سواد آدم نیست؟؟ جونشو از سر راه آورده؟؟
البته اونی هم که وقتشو گذاشته تحصیل کرده هم حق داره
امروز یکی ازبچه ها تو یاهو چت میکردیم با فوق لیسانس افتاده لب مرز کردستان میگفت همیشه اماده باشیم
به دلیل داعش ولی میگفت تا حالا درگیری نداشتیم 7 ماه دیگه هم تمومه..(قصدم ترسوندن نبودهآآآ . میخوام بگم اگه هرکی
تحصیلاتش زیر دیپلمه بیوفته لب مرز نامردیه و دور از انسانیت) باز خداروشکر تواین مملکت همین قانون به حقه
مگه پادگان هم امریه میگیره ؟
رفقا هنوزم میشه با سابقه جبهه پدر کسری گرفت؟ پدرم 18ماه سرباز و 6ماه دوره احتیاط رو جبهه بوده...امکان کسری خدمت چندماه میتونه باشه و اینکه اگه این قانون هست کی باید اقدام کنم(تصمیم دارم تا دی اعزام بشم)
منظورم برگه ی امریه ست که بعد از پایان دوره ی آموزشی میدن ....
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)