B315 Huawei
B315 Huawei
سلام خدایی جواب بدین. من پیشگامان زنجان بودم بسته های 12 گیگی دو روزه داشت با قیمت 3 تومن. ماهی 170 هزار اینا هزینه می کردم 500-600 گیگ دانلود می کردم الان دارم نقل مکان میکنم اهواز هیچ شرکتی پیدا نمیکنم بسته های حجم بالای با زمان کم و قیمت کم بده . امیدم به همین 4g هست. کدوم منطقه اهواز رو بهتر ساپورت میکنه؟ میشه با 170 هزار تومان ماهی 500 گیگ دانلود زد؟ شما رو به خدا قسم جواب بدین. تو صد تا سایت مختلف و فروم اجتماعی سوال پرسیدم جواب درستی نگرفتم
با 4 تومن میتونی بسته های شبانه 2تا 8 صبح تا سقف 120 گیگ دانلود کنی.
ممنون خیالم راحت شد . نفسم به دانلود بند هست.
بچه ها ی اهواز اگر امکانش هست و واستون مقدور هست بگین 4g تو کدوم منطقه ی اهواز از ثبات سرعت و کیفیت بالایی برخوردار هست؟شاید تو سایت یا فلان پشتیبان بگه فلان مناطق اهواز رو ساپورت میکنه و ساپورت هم بکنه اما اون سرعتی که تو 5 ساعت بشه حداقل 50 گیگ رو دانلود کرد رو نداشته باشه.
Last edited by PAK FA; 03-09-2016 at 23:38.
سلام تماماهواز پوشش ۴جی داره ولی معمولا مناطقی که اطراف اهواز هستن بعلت ترافیک کمه کاربر کیفیت بهتری دارن
ما بفرمایید کدوم منطقه هستید
Sent from my iPhone using Tapatalk
حدود 2 هفتس سایت ها برای من چه با 4G و چه با 3G با تاخیر 4 ثانیه به بالا باز میشه.
به پشتیبانی هم تو سایتش وصل نمیشه. از مای ایرانسل هم پیغام میدم مینویسه مشکل در ارسال پیام!
تلفن هم میزنم زنیکه نیم ساعت وراجی میکنه پول تلفنم حروم میشه بعد یه اوپراتور روستایی جوابم رو میده و میگه مشکلتون به زودی حل میشه.
اینم داستان من از استفاده از 4G
سلام من اصلا محله های اهواز را نمیشناسم. میخوام نقل مکان کنم هفته بعد . جاهایی که ترافیک کم کاربر هست رو میشه بگین؟ کدوم مناطق ؟ با استفاده از سرچ تو این تاپیک ،بهارستان رو میدونم سرعت خوبی میده. بازم مناطق بیشتری میخوام بدونم. چون جاهای گرون اهواز نمیتونم برم که این جاها هست طبق تحقیقاتم:(کیانپارس و امانیه)سلام تماماهواز پوشش ۴جی داره ولی معمولا مناطقی که اطراف اهواز هستن بعلت ترافیک کمه کاربر کیفیت بهتری دارن
ما بفرمایید کدوم منطقه هستید
بعد اصلا محدود نمیکنن؟ مثلا یک ماه 1 ترا دانلود کنی کاملا اوکیه؟
Last edited by PAK FA; 04-09-2016 at 01:41.
نه داداش محدود نمی شی
بسته روزانه 6 صبح تا 12 ظهر هم هست 5 گیگ 2 هزار هفتگی
ببخشید شما چی دانلود میکنید ماهی 1 ترا
ما اینهمه فیلم و سریال و بازی میگیریم ماهی 50 گیگ هم نمیشه
sent from Huawei mate 8
محله هایی که من تست کردم
خشایار
لشکر
پاداد
کوروش
و ....
البته پوشش ۴جی ثابت ایرانسل هم تقریبا کامله
TDD
Sent from my iPhone using Tapatalk
از وقتی گفتن اینترنت ملی شده و این حرفا ، اینترنت من کلا نابود شده. پینگ بالا سرعت کم :(
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)