چطور برا شما گروه عوض نشده؟وقتی dslam عوض بشه که باید گروه و استریم ها ریست بشن الان برا من هم گروه و هم استریم عوض شده
چطور برا شما گروه عوض نشده؟وقتی dslam عوض بشه که باید گروه و استریم ها ریست بشن الان برا من هم گروه و هم استریم عوض شده
من خودم مرکز فردوسی هستم و هنوز dslam عوض نشده
باید پیگیر بشم ببینم پورتمو میندازن رو یه dslam دیگه یا نه اگر عوض نکردن شکایت میکنم
نه. تغییری نکرده
دوستان شما با سرویس کریو مشکلی ندارید ؟
وصل میشه ولی دیتا نداره !
دقیقا ! دوست عزیز چند وقتی هست مشکل با پورت های مختلف شدید تر شده و ربطی هم به مخابرات نداره ! از شرکت زیرساخت و سازمان شیلترینگ هست ! من حتی با سرورهای داخلی هم برای بازی آنلاین مشل دارم ! کلا ارسال بسته و دیتا با هر آی پی که شما فکر کنی یه جور مشکل داره ! بعضی سایت ها اصلا باز نمیشن و پینگ با این که پایین هست ولی تایم اوت داره شدید ! باید دید که کی خسته میشن و دست از سر نت برمیدارن !![]()
یعنی dslam مرکز شما مشکل پیدا نکرده؟
کلا این قضیه dslam ها خیلی مشوکه اخه مگه ممکنه همه dslam های مربوط به یک گروه با هم منهدم بشن یهواحتمال زیاد اینم یه کلک جدید از مخابراته
![]()
دوستان الان سرعت 10 مگ دارم. میخوام الان 2 مگ بگیرم ریت دانلود 2 مگ چقدره؟؟ بعدش میتونم دوباره 10 مگ رو بگیرم؟
ریتش از 240 اگه داون اسنریمت باز باشه تا 10 مگ تا 500 هم میره. اما بیشتر 500 نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)