تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2384 از 4105 اولاول ... 1384188422842334237423802381238223832384238523862387238823942434248428843384 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,831 به 23,840 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

یکی منو راهنمایی کنه : پادگان من نیروی هواییه تهرانه ، روز اول 2 دست لباس دادن ، من فقط یکیشو درست کردم (ارم و علایم) دومیش به من کوچیکه خواستم اونم عوض کنم و ارم بزنم 90 تومان می شد و برام سخت بود بدم ، حالا میشه با همین یکی برم ؟ اینطور که شنیدم دومیه محض احتیاط دادن !!!! یکی تو حسن اباد به من گفت اونایی که از شهرستان میان براشون دو دست واجبه نه تویی که توی شهر خودتی ، به نظرتون مشکلی نیست فقط یه دست دارم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

یه راهنمایی دیگه و مهم ، 1- لباس بعد اموزشی توی نیرو هوایی رو خود پادگان اخر اموزشی میده (به همراه درجه) و بعدش تقسیم می کنه ؟ یا بر عکس اول تقسیم می کنن و بعد جایی که افتادم لباس و درجرو میدن ؟ 2- پوتینی که من برای اموزشی دارم رو می تونم برای بعد اموزشیمم استفاده کنم ؟ اخه اینو تازه عوض کردم و سبک و خوبه 3-توی نیرو هوایی برای بعد اموزشی 2 نوع لباسه ؟ یکی راه راه ابی و یکی پیرهن ابی کمرنگ و شلوار مشکی ، من کدومو دارم ؟؟!!!!!!!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یکی منو راهنمایی کنه : پادگان من نیروی هواییه تهرانه ، روز اول 2 دست لباس دادن ، من فقط یکیشو درست کردم (ارم و علایم) دومیش به من کوچیکه خواستم اونم عوض کنم و ارم بزنم 90 تومان می شد و برام سخت بود بدم ، حالا میشه با همین یکی برم ؟ اینطور که شنیدم دومیه محض احتیاط دادن !!!! یکی تو حسن اباد به من گفت اونایی که از شهرستان میان براشون دو دست واجبه نه تویی که توی شهر خودتی ، به نظرتون مشکلی نیست فقط یه دست دارم ؟
    به ما که فقط یه دست لباس بودن.
    ما هم از روز اول تا آخر با همون یه دست تو سمنان سر کردیم
    فقط هر وقت میومدم تهران مرخصی میشستمش یا دیگه وقتی اوضاع اونجا قاراشمیش میشد از بوی گند میشستمش
    نیازی نیستش زیاد به جفتش،خیالت راحت.

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اگه کسی 10 سال غیبت داشته باشه چقدر اضافه خدمت میخوره حداکثر ؟
    6 ماه . . . .

5. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها یه سوال
    من الان سراسری قبول شدم مهلت ثبت نام اینترنتیم از 5شنبه تا شنبه هستش و ثبت نام حضوریم هم 4شنبه هفته بعد.
    الان من برم دانشگاه ثبت نامم رو انجام بدم بعد نامه ببرم پلیس +10 برای گرفتن مجوز تحصیلی یا اینکه قبل ثبت نام باید برم دانشگاه برگه پذیرش بگیرم ببرم نظام وظیفه مجوز تحصیل بگیرم بعد دوباره برم دانشگاه تا بتونم ثبت نام بکنم یا اینکه مورد دوم فقط برای تحصیل توی دکترا هستش؟
    یکی میتونه توضیح بده واسم؟

پی نوشت:من الان 65 روز خدمت هستم و تا آخر هفته مرخصی پایان دوره هستم
    Last edited by بردیا; 25-08-2014 at 08:49.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بچه ها یه سوال
    من الان سراسری قبول شدم مهلت ثبت نام اینترنتیم از 5شنبه تا شنبه هستش و ثبت نام حضوریم هم 4شنبه هفته بعد.
    الان من برم دانشگاه ثبت نامم رو انجام بدم بعد نامه ببرم پلیس +10 برای گرفتن مجوز تحصیلی یا اینکه قبل ثبت نام باید برم دانشگاه برگه پذیرش بگیرم ببرم نظام وظیفه مجوز تحصیل بگیرم بعد دوباره برم دانشگاه تا بتونم ثبت نام بکنم یا اینکه مورد دوم فقط برای تحصیل توی دکترا هستش؟
    یکی میتونه توضیح بده واسم؟
    مبارکه ... شرایط شما رو نمیدونم ... ولی اگر دفترچه خدمت پست نکرده باشی همون حالت دومه ، که +10 یه نامه از معافیت تحصیلی میده دستت ...
    تو بعضی جاها این کارارو جدیدآ خود دانشگاه انجام میده یعنی به دست دانشجو نمیده ببره +10
    بهرحال اگر دانشگاهتون نزدیکه قبل از ثبت نام برو پیش مسئول نظام وظیفه ی دانشگاه در قسمت اداری کل دانشگاه سوال کن یا زنگ بزن بپرس

8. این کاربر از pm1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مبارکه ... شرایط شما رو نمیدونم ... ولی اگر دفترچه خدمت پست نکرده باشی همون حالت دومه ، که +10 یه نامه از معافیت تحصیلی میده دستت ...
    تو بعضی جاها این کارارو جدیدآ خود دانشگاه انجام میده یعنی به دست دانشجو نمیده ببره +10
    بهرحال اگر دانشگاهتون نزدیکه قبل از ثبت نام برو پیش مسئول نظام وظیفه ی دانشگاه در قسمت اداری کل دانشگاه سوال کن یا زنگ بزن بپرس
    نه من الان 65مین روز خدمتم هستش.
    تو مرخصی پایان دوره هستم الان.
    دانشگاهم کاشانه خودم تهرانم پس یه کم سخته که فقط بخوام برم اونجا واسه سوال کردن و برگردم
    زنگ هم که میزنم به شماره ای که تو سایتشون گذاشتن اعلام میشه که مسدوده!!!
    Last edited by بردیا; 25-08-2014 at 08:49.

آخر فروم باز omidshsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    شهر شیراز

پيش فرض

با فوق لیسانس افتادیم سراوان
    4 ماه خدمت چت!! نبوو

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

با فوق لیسانس افتادیم سراوان
    4 ماه خدمت چت!! نبوو
    مهم نیست کجا بیافتی .مهم اینه که توی جای خطرناکش نباشی .مثلا اگر توی پاسگاههای سراوان افتاده باشی درسته خطرناکه اما نه به اندازه سربازی که توی نقطه ی صفر مرزی سراوان جلوی اشرار پست میده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نه من الان 65مین روز خدمتم هستش.
    تو مرخصی پایان دوره هستم الان.
    دانشگاهم کاشانه خودم تهرانم پس یه کم سخته که فقط بخوام برم اونجا واسه سوال کردن و برگردم
    زنگ هم که میزنم به شماره ای که تو سایتشون گذاشتن اعلام میشه که مسدوده!!!
    اینو پیدا کردم فکر کنم راست کار شماست

معافیت تحصیلی سربازان حین خدمت قبول شده در دانشگاهها

سربازانی که در حین خدمت دوره ضرورت ،در مقطع کارشناسی و بالاتر پذیرفته می شوند لازم است با مراجعه به دانشگاه مربوط ، برگه درخواست معافیت تحصیلی را اخذ و به وظیفه عمومی محل اعزام به خدمت مراجعه نمایند . وظیفه عمومی پس از بررسی وضعیت مشمول ، چنانچه غایب نباشد وی را برای ترخیص از خدمت به یگان خدمتی معرفی می نماید تا پس از تسویه حساب به وظیفه عمومی مراجعه و با اخذ معافیت تحصیلی ، به دانشگاه مربوطه مراجعه و ثبت نام قطعی نماید. البته مشمولانی که بدون غیبت بخدمت اعزام شده و در حین خدمت مرتکب فرار شده اند برای بهره مندی از معافیت تحصیلی ، از خدمت ترخیص نخواهند شد.
    تبصره: ترخيص سربازان جهت تحصيل در مقطع كارداني امکان پذیر نمي باشد.
    به منظور فراهم نمودن شرایط مساعد برای تحصیل مشمولانی که بخدمت اعزام شده اند محدودیت یکساله فراغت از تحصیل تا اشتغال به تحصیل در مقطع بعدی ، برای این قبیل اشخاص رعایت نمی گرددو اگر بیش از یکسال هم از تاریخ انصراف آنها گذشته باشد نیز ترخیص می شوند .
    تحصیل همزمان با خدمت (حتی در صورت تائید دانشگاه )مجاز نبوده و برای اینگونه دانشجویان معافیت تحصیلی صادر نخواهد شد
    Last edited by pm1; 25-08-2014 at 11:56.

13. این کاربر از pm1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •