100 گیگش با مالیات 190 تومن درمیاد محدودیت زمانی خاصی هم نداره. در مورد شبانه هم بله با بسته سه ساعته تا سقف 60 گیگ میتونی بگیری . بعضیا حتی 60 گیگ رو زودتر از سه ساعت دانلود میکنن .البته با گوشی نمیتونی دانلود شبانه خوبی داشته باشی مودم بگیری بهتره
100 گیگش با مالیات 190 تومن درمیاد محدودیت زمانی خاصی هم نداره. در مورد شبانه هم بله با بسته سه ساعته تا سقف 60 گیگ میتونی بگیری . بعضیا حتی 60 گیگ رو زودتر از سه ساعت دانلود میکنن .البته با گوشی نمیتونی دانلود شبانه خوبی داشته باشی مودم بگیری بهتره
در منطقه ای هستم که روی نقشه هیچ پوششی از نظر 3g و 4g نیست ولی ناحیه پوشش 4g نزدیکه و دسترسی فورجی دارم در حد 6-7 مگابیت سرعت.
یک مودم معرفی کنید که بتونم سیگنال ها رو خوب دریافت کنم تا سرعت اینترنتم بالا بره.
اینترنت فعلی با مودم یو اس بی ایرانسل هست.
دوست عزیز منطقه من هم مشابه شما است فکر نکنم مودم خالی جوابگو باشد و باید آنتن هم بگیرید مگر اینکه پیگیری کنید تا یکی از دکلهای منطقه شما به 4G مجهز بشود من حداقل دو روزی یکبار دارم باهاشون تماس میگیرم تا بالاخره جواب بگیرم
با تماس شما اونا پا نمیشن بیان دکل منطقه رو 4g کنن . گسترش پوشش 4g بر اساس طرح و نقشه ای هست که خودشون برنامه ریزی کردن . منطقه شما هم بلاخره تحت پوشش4g قرار میگیره دیرو زود داره ولی سوخت و سوز نداره
دوستانی که سامسونگ دارند و می تونند از طریق سرویس مود جزئیات فرکانس 2600 و 1800 رو ببیند لطف می کنن چندتا اسکرین شات بزارن. برای من سواله که باند 3 و 7 دقیقا چه فرکانسی هست
الان دوتا شات پایین رو که از پستهای کاربران برداشتم ببینید یکی برای باند 7 نوشته 2828 و برای باند 3 1750/19750 ,
یکی هم برای باند سه نوشته 1700/19700 این اعداد یعنی چی؟
2828 چه ربطی به 2600 داره و 1700/19700 چه ربطی به فرکانس 1800
![]()
Last edited by ak313; 03-09-2016 at 21:40.
دوست عزیز درست پسر خاله من نیستند که بیایند و کارم را انجام بدهند ولی بهتر از اینکه به قول قدیممیا که میگن تنبل نرو به سایه سایه خودش میاید دست رو دست بگذارم تا یکروز میلشون بکشه بیایند و کار را تمام کنند وقتی ببینند از یک منطقه چندین نفر پیگیر هستند مطمعن باش ان منطقه را در الویت قرار میدهند
به این لینک سر بزنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی از اینترنت جدید خانگی ایرانسل (TD-LTE) استفاده کرده ؟ میخوام بخرم ولی نمیدونم چقدر مفیده ؟ آیا آنتن دهیش ربطی به آنتن دهی سیم کارت ایرانسل داره ؟![]()
شما متوجه منظور من نشدید 1800 و 2600 رو خودم میدونم.
من می خوام تکه باند رو بدونم و معنای نوشته هایی که توی سرویس مود کاربران بوده و خودمم سامسونگ اساسا ندارم
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
وقتی با مودم usb آنتن میده فکر کنم با مودم خوب و قوی بهتر بشه.
دوستان حالا میشه مودم خوب با قدرت دریافت سیگنال بالا معرفی کنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)