سرویس کیا قطع شده؟؟
طرح هایی که دیگر جمع اوری شده اند، بهیچ وجه قابل تمدید نیست. طبیعیه که باید از سرویس های جدید معرفی شده خریداری کنید. هر چند بهتره دنبال طرح های تانوما یا VDSL باشید.
VDSL که منطقه ما نداره
ولی تانوما هست
تا دم در خونمون هم فیبر اومده
ولی مشکل من مقدار حجمیه که میدن
الان با 50 تومن 100 گیگ روزانه (400 گیگ داخلی) و 400 گیگ (1600 داخلی) هم 2 تا 11 میتونم دانلود کنم
اگه عوضش کنم با همین 50 تومن دانلودم نهایت 100 گیگ میشه
مگر ممکنه
بدبختی اینه که من بخاطر فاصله زیاد با مرکز مجبورم از مخابرات سرویس بگیرم
با این تعرفه هایی که دارن اگه کسی مجبور نباشه، فقط میتونه احمق باشه و با مخابرات ادامه بده
اگر کافو نوری نزدت داری vdsl موجوده
تو کل حرفای من بی اهمیت ترین قسمتش همینی بود که qoute کردی
پس چیکار میخوای بکنی؟
از یه طرف محاصره شده مخابراتی, از اون طرف نمیخوای مخابرات بهت سرویس بده
فقط میمونه آپراتورها با شب زنده داری
منم مثل تو اجباری مخابراتی ام, فعلا سرویس 420گیگ vdsl یکماهه 135تومان, عینا قیمت اینترنت در خارج
Last edited by dadash42; 07-01-2020 at 15:49.
با تاخیر چند روزه جواب میدم، امیدوارم بدرد بخوره جوابم
در قسمت خرید گزینه ای هست به اسم شارز رایگان. که یکبار در هر دوره 50 مگابایت بین الملل شارز اضطراری میده در صورت تموم شدن ترافیک.
سلام
یه بدبختی این مخابرات برام ایجاد کرده تازگیا که هی خطو از fast میذاره رو interleave که پینگ میبره بالا! خطم بیشتر از 2.8 مگ دانلود و 600 کیلوبیت آپلود نمیکشه و یه بشر کم عقل تو مخابرات خط منو میذاره رو 3 مگ دانلود و 800 آپلود.
قبلا حدود 3 ماه پیش همینجوری شد و به پشتیبانی گفتم و درستش کرد. پریروز دوباره این اتفاق افتاد و خود به خود به interleave رفت پشتیبانی گفت که خط رو گذاشت رو fast اما تو مودم interleave نشون میداد بعد از 4 تا تیکت به جواب نرسیدم و زنگ زدم گفت یکی رو میفرسته بررسی کنه! دیروز صبح مودم ریبوت شد و دوباره خط رفت fast !! باز دوباره همین 2 ساعت پیش رفت رو interleave !!!!
خب الان من چه کار کنم که این مخابرات زبون نفهم به خط من کاری نداشته باشه؟؟؟؟
Last edited by franchescaolsonEqP; 08-01-2020 at 19:20.
سلام
پروتکل های مختلف قندشکن رو توی مخابرات بستن ؟؟؟ چند وقته دیر وصل میشه الانم دوروزه که هیچ پروتکلی اصلا وصل نمیشع ! از
o p e n v p n- p r o x y- cis co--حتی سایفوووون هم وصل نمیشه !! چه کنم ؟؟؟؟![]()
سلام دوستان
یه نفر این گزارش مصرف رو میتونه برام معنی کنه؟
میزان اعتبار یعنی چی؟
کل اعتبارم جقدره که اینقدرش مصرف شده؟ و چقدر برام مونده؟
من 8 مگ 90 گیگ بین الملل یکماهه گرفتم
این گزارش مصرف منه
دور اعتبار خط کشیدم ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)