کدوم isp تو رشت پینگ قابل قبول داره ؟ مخابرات دارم پینگش دوره 140 ـه. قبلا 90 بود !
isp ای که پینگ دوروره 100 داشته باشه رو پیشنهاد کنید لطفا، ممنون.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
کدوم isp تو رشت پینگ قابل قبول داره ؟ مخابرات دارم پینگش دوره 140 ـه. قبلا 90 بود !
isp ای که پینگ دوروره 100 داشته باشه رو پیشنهاد کنید لطفا، ممنون.
سلام
دوستانی که اینترنت غیر حجمی از شرکت های مختلف اگر دارن بیان فیدبک بدن در مورد کیفیتش ببینیم چه گلی باید به سرمون بگیریم.
های وب ما رو بیچاره کرده چند روزه... آخرسر درخواست جمع آوری زدم.
عزیز ی کم صبر می کردی بعد جم می کردی احتمال بسیار زیاد سرویس و قیمتاشو عوض می کنن
والله فعلا مشکلم حجم و سرعت و اینا نیست.
مشکل من بیشعور فرض کردن مشتریاست...
آخرین بار از سرویسم 30 ساعت دیگه باقی مونده بود، فشفشه 1 روزه گرفتم اعمال کنم گفت نمیشه... زنگ زدم گفتن باید حتما 31 روز مهلت داشته باشی.. این از وضع پشتیبانی! که حتی نخوند من چی نوشتم!
بعد این چه شرکتیه که بخاطر 5-6 هزار تومن سود کردن! که نیترو رو بفروشه، زمانبندی رو جوری تنظیم کرده که کاربر مجبور بشه یا قید روز آخرشو بزنه، یا نیترو بخره، یعنی بخاطر 5-6 تومن حاضرت ملت رو خفه کنن!!
6 روزه الان من نت ندارم و منتظرم تعرفه اعلام کنن که شارژ کنم... متأسفانه دریغ از یک جواب قانع کننده. باز مشخصه دیگه! دارن کانفیگ رو طوری تنظیم میکنن که یا حجم بصورت سوری باشه، و یا اینکه چند برابر مصرف بشه...
والله منم کارم شبکه ست، چندین سال پشتیبانی پورت های ADSL مخابرات یکی از استان ها رو داشتم،... خودم کارم فروش هاسته... هیچوقت همچین بازیی رو سر مشتری پیاده نمیکنم... یعنی چی اخه این؟
دیگه های وب فرش قرمز هم پهن کنه نمیرم سمتش... نه تنها خودم، حداقل 20 نفر از اعضای خانواده و فامیل رو مشتریشون کردم خودم هم جمعشون میکنم.
همه مشکلات حل میشه اگر یاد بگیریم کسی یا شرکتی رو تحریم کنیم.
این اندیشه الان سرعت رو واقعی کرده ؟ کسی استفاده کرده ؟ مثلا 2مگ سرعت 200 هست !
اسیاتک و شاتل نامحدود دارن ؟ یا شبانه !
میخوام از اندیشه کوچ کنم بعد 11 سال
تا جایی که تحقیق کردم به این نتایج رسیدم:
1- های وب همچنان هیچ تعرفه ای اعلام نکرده ولی قراره 16 مگ با حجم 500 گیگ ارائه بدن که نیمی داخلی و نیمی بین المللیه.(در حد شایعه ست فعلا)
2- شاتل 320 گیگ روی 16 مگ ارائه داده، شبانه نداره، اما دانلود از شاتل لند رایگانه. کاربرا از سرعت راضی نیستن و میگن به زور میشه ماهانه ده گیگ مصرف داشت.
3- آسیاتک کیفیت تغییری نداشته و 16 مگ رو با حجم 300 گیگ ارائه میده. میگن ترافیک رایگان برای استفاده از تلگرام و بیسفون داره. ولی باید از خودشون بپرسید.
4- فن آوا فعلا پیشتاز هست در کیفیت و 16 مگ رو با 450 گیگ داره میده که نیمی داخلی و نیمی بین المللیه، دانلود رایگان شبانه از 2 تا 8 صبح داره. میگن فن آوا پینگش بالاست و به درد کسانی که بازی انلاین میکنن نمیخوره.
5- اندیشه هم تعرفه ها رو اعمال کرده اما از کیفیتش مطلع نیستم دوستان لطفا اطلاع رسانی کنن در این زمینه
گوبا قانون این بوده کسی سرعت تغییر نکنه یعنی اگه کسی 2 مگ 25تومنی خرید میکنه باید سرعت همون 2 مگ باشه ولی شرکت ها سرعت رو برای مشترک بالاتر می برن. تا دیروز هم اندیشه دو به شک بود ولی امروز گویا تصمیم گرفته بخاطر اینکه چند شرکت دارن اینکارو میکنن اونم سرعت رو بالا ببره. پارس آنلاین هم از همون اول سرعت رو بالا می برد.
گویا اندیشه شبانه هم میخواد به سرویس هاش اضافه کنه باید منتظر باشید ببینید چی میشه !
من 2مگ 66 گیگ ، بعد خرید حجم باقیمانده 33 گیگ زده !
درسته این ترافیک مصرف خارجی هست ( بین المللی) اگه مصرف داخلی داشته باشین معادل نصف حجم از ترافیک کم میشه. بهتر بود که شرکت ها جدا کنن که بهم ریختگی پیش نیاد ولی نکردن متاسفانه و واسه همه یوزرها مشکل ایجاد شده خود منم یه مدت نفهمیدم چی به چیه .![]()
الان حجم باقیمانه زده : 32 گیگ ، داخلی 63 گیگ
فقط داخلی منظور چیه ؟ سایتهای ایرانی ؟ بعدش از سایت های ایرانی دانلود کنیم نصف حساب میشه ؟
بیشتر سایتهای داخلی سرور دانلودشون خارجیه چیکار باید کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)