پوریا از P30 رفت دیگه نمیاد !
سوال![]()
میگم این ۳۶۰کییی () چرا همش پیش فروشه؟ یعنی تو بازار نیس؟ : دی
پوریا از P30 رفت دیگه نمیاد !
سوال![]()
میگم این ۳۶۰کییی () چرا همش پیش فروشه؟ یعنی تو بازار نیس؟ : دی
گفتم که توی بازار هستش ، همه جا پیش فروش نیست - از اینجا بخرید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میلاد خودت خریدی از اینا؟اگه نه چرا نخریدی؟
من نه نخریدم
به خاطر اینکه من بازی ها رو یا اورجینال میخرم ، یا اگر دانلود کنم با دیسک اکتیوتور و این حرفها راش میندازم و از لایو استفاده نمیکنم .
ولی برنامه دارم یکی بخرم .
این کجا رفت یهو ؟ مثل فیلم هندی شده !![]()
دوستان من یه تحقیق مهم کردم
میزمو اندازه گرفتم شد حدود 73 سانت و اینا
حالا اگه کینکت هم بزاریم روش یه پنچ شیش سانتی میره بالا،حالا یعنی کینکت پای منو تشخیص نمیده؟
باید چقدر از زمین فاصله داشته باشه؟
ما چقدر باید ازش دور بشیم ؟ حداکثر و حداقل
ممنون
از کشور های همسایه Share میشه. اینا سیاست های غربی هست. اونا هیچ وقت نمیان سودشون رو به خاطر یکسری مسائل زیر پا بزارن.
بله عزیز میشه چون بازی ها توسط یکسری Patch و ... به بازی Original شبیه سازی میشه و شما زمانی که در LIVE هستی و بازی میکنی دیگه قابل شناسایی نیستی.
ببینید شما اگه میخواید از سینما خانواده صدای 5.1 بگیرید که خب یک کابل مستقیم Optic به سینما وصل میکنید اما اگه میخواید
از طریق TV این کارو انجام بدید این دیگه بسته به نوع TV شما هست که صدای ورودی به TV میتونه روی سیستم صوتی Share بشه یا خیر .
داوود جان شما باید حداقل 1 متر و 20 سانتیمتر با دستگاه فاصله داشته باشی.
دستت درد نکنه خوب این از فاصله عرضیفاصله ی طولی چی؟
![]()
عزیزم Kinect یک چشم هست نه یک خط کش !!
وقتی برای شما فاصله ی 1.2 متری رو در نظر میگیره منظور فاصله ی متر مکعب هست نه اینکه فرقی تو طول و عرض داشته باشه.
حداکثر هم 3.6 متر فاصله باید داشته باشی .
اقا من گیتار الکتریک بخرم یا کینکت؟
800 تومن پول دارم اگه کینکت بخرم باید یه گیتار آشغال تر بخرم
به نظرتون کینکت بچه بازی نیست؟
اصلا یه نموره دخترونه نیست؟
مثلا اگه فامیلامون بیان خونمون بگن یه بازی کینکت بزار منم یه بازی بزارمو جلوشون بالا پایین بپرم ضایه نیست؟![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)