تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2382 از 3017 اولاول ... 138218822282233223722378237923802381238223832384238523862392243224822882 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,811 به 23,820 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

همچنان قطع , فکر کنم الان 6-5 روزی شده باشه , فرشاد هم احتمالا قطعه که نمیاد
    پشتیبانی هم فایده ای نداره یکسری جوابای مشخص میدن همیشه مثل مشکل سراسریه نویز بالاست و ... مگر اینکه پاشیم بریم اونجا دعوا و زد و خورد , ابان هم دقیقا همین وضعیت پیش اومد 10 روز یا یشتر قطع بودیم خیلی هم پیگیری کردم ولی تا وقتی خودشون نخوان کاری نمیکنن حدس خودم هم اینه که گروهمون منحل شده و پورتا رو کسی تقبل نکرده , مشکل مخابرات اینه که شرکت بی صاحابیه و اگر مشکلی برات پیش اومد حسابت با کرام الکاتبینه
    منم قطع بودم تنظیمات مودم رو زاشتم رو Bridge درست شد توام تست کن

آخر فروم باز Hamed-M1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    ABADAN-TEHRAN

پيش فرض

صداتو ضبط بکن زنگ بزن به 2020 بزار روی اسپیکر. همشو ضبط کن بعد با شکایت بفرست تو سایت. که بعدا نگن که نه وصل بوده مشکلی نیست. بلوررکنید همینو میگن. من اونباررکه شکایت کردم اشتباه کردم که مدرک نفرستادم بعدا بهم زنگ زد گفت مشکلش چی بوده گفتم قطع بوده و اینا گفته توی ibs چیزی ثبت نشده و مشکلی نداشته میگم کل آبادان قطع شده بود اون روز میگه نه باید ثبت میشده. شما یه صدا ضبط کنی مشخصه که واقعی و پشتیبامی میگه بله مشکل سراسریه پس دیگه حرفی واسه گفتن نیست و باید بپذیرن. مدرک بفرستید مثل همین ضبط صدا. یه کافی نت برید انجام بدید.

3. 2 کاربر از Hamed-M1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

من اصلا قطعی نداشتم

فکر کنم چون زیر مجموعه اکسین هستم

مشکلی که دارم با این سامانه پارتاک هست

امار را غلط می زنه. دیشب سر جمع 3 گیگ دان نکردم

زده برام 5.7 گیگ دریافتی

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

پشتیبانی هم فایده ای نداره یکسری جوابای مشخص میدن همیشه مثل مشکل سراسریه نویز بالاست و ... مگر اینکه پاشیم بریم اونجا دعوا و زد و خورد , ابان هم دقیقا همین وضعیت پیش اومد 10 روز یا یشتر قطع بودیم خیلی هم پیگیری کردم ولی تا وقتی خودشون نخوان کاری نمیکنن حدس خودم هم اینه که گروهمون منحل شده و پورتا رو کسی تقبل نکرده , مشکل مخابرات اینه که شرکت بی صاحابیه و اگر مشکلی برات پیش اومد حسابت با کرام الکاتبینه
    نه برا من قطع نیست آی پیم قفل شده رو 37.221 و شبا هم راس ساعت 2:5 آی پی عوض میشه دیگه قطع امید کردم ازش

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ehsan ZD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

مرکز مخابراتی ایثارگران دزفول هم تا خود همین دیشب قطع بود. رفتیم مشکلشو حل کردیم و الان همه توی اون مرکز وصلن. البته یه چند ساعتی طول کشید تا تست کنیم و این مسائل

پشتیبان های شهر شما هم باید دست به کار بشن برای رفع مشکل.

DSLAM باید عوض کنن. همین !!

7. این کاربر از Ehsan ZD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سرویس ها پس پرداخت کدومش شبانه داره؟

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نه برا من قطع نیست آی پیم قفل شده رو 37.221 و شبا هم راس ساعت 2:5 آی پی عوض میشه دیگه قطع امید کردم ازش
    یعنی گروه ما جمع شده یا گروه تو عوض شده؟
    مرکز مخابراتی ایثارگران دزفول هم تا خود همین دیشب قطع بود. رفتیم مشکلشو حل کردیم و الان همه توی اون مرکز وصلن. البته یه چند ساعتی طول کشید تا تست کنیم و این مسائل

پشتیبان های شهر شما هم باید دست به کار بشن برای رفع مشکل.

DSLAM باید عوض کنن. همین !!
    احسان خان شما هم که همگروه ما بودی قبلا الان چه رنج ایپی واست میاد؟
    اصلا نتت وصله یا نه؟
    بعد چی شد که همه dslam ها با هم مشکل پیدا کردن یهو؟
    Last edited by sh@y@n; 09-05-2015 at 17:31.

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

آقا شایان شما هم با پشتیبانی تماس بگیرید بگید dslam که روش هستید خرابه باید عوض بشه dslamهایی که گروه ما رو روی اون گیت وی خاص می انداختن خراب شدن که طبیعتا با تعویض dslam گروه تغییر میکنه و دیگه از اون سرعت شبانه و اینترنت نامحدود خبری نیست
    استریم ها هم برای من تغییر کردند
    دیگه امیدی به اون گروه رویایی و اون گیت وی که قبلا روش بودیم نداشته باش

گروهی که افتادم توش افتضاح به معنای واقعی فقط 37.221 میاد واسم از 37.221.0 بگیر تا 37.221.30 فقط این رنج ipمیاد واسم نصف بیشتر سایتا رو هم باز نمیکنه مثلا speedtest و خیلی از سایتای دیگه برا من اصلا باز نمیشه حتی با فیلتر شکن هم باز نمیشه شبا هم که راس ساعت 02:05 آی پی عوض میکنه فاجعه میشه حتی سایت ملی هم باز نمیکنه چه برسه به دانلود
    فقط تنها کاری که با این آی پی میشه کرد اینه که command promt رو باز کنی و پینگ 8.8.8.8 رو بهت 110 نشون بده و با دیدن این پینگ یکم خوشحال بشی همین
    باید برم مارمالادو رو سرشون خراب کنم
    Last edited by farshad0123; 09-05-2015 at 18:23.

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آقا شایان شما هم با پشتیبانی تماس بگیرید بگید dslam که روش هستید خرابه باید عوض بشه dslamهایی که گروه ما رو روی اون گیت وی خاص می انداختن خراب شدن که طبیعتا با تعویض dslam گروه تغییر میکنه و دیگه از اون سرعت شبانه و اینترنت نامحدود خبری نیست
    استریم ها هم برای من تغییر کردند
    دیگه امیدی به اون گروه رویایی و اون گیت وی که قبلا روش بودیم نداشته باش

گروهی که افتادم توش افتضاح به معنای واقعی فقط 37.221 میاد واسم از 37.221.0 بگیر تا 37.221.30 فقط این رنج ipمیاد واسم نصف بیشتر سایتا رو هم باز نمیکنه مثلا speedtest و خیلی از سایتای دیگه برا من اصلا باز نمیشه حتی با فیلتر شکن هم باز نمیشه شبا هم که راس ساعت 02:05 آی پی عوض میکنه فاجعه میشه حتی سایت ملی هم باز نمیکنه چه برسه به دانلود
    فقط تنها کاری که با این آی پی میشه کرد اینه که command promt رو باز کنی و پینگ 8.8.8.8 رو بهت 110 نشون بده و با دیدن این پینگ یکم خوشحال بشی همین
    باید برم مارمالادو رو سرشون خراب کنم
    فرشاد قضیه مشکوکه چطور یدفعه همه dslam های مربوط به گروه ما توی همه مراکز مخابراتی با هم مشکل پیدا کردن؟
    ولی مخابرات گروه تک رنجه نداره همشون یا 2 رنجن یا 3 رنج , احتمالا بعدا به گروهت 5.233 یا 2.185 هم اضاف کنه

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

فرشاد قضیه مشکوکه چطور یدفعه همه dslam های مربوط به گروه ما توی همه مراکز مخابراتی با هم مشکل پیدا کردن؟
    ولی مخابرات گروه تک رنجه نداره همشون یا 2 رنجن یا 3 رنج , احتمالا بعدا به گروهت 5.233 یا 2.185 هم اضاف کنه
    حالا بگو ipهای دیگه هم اضافه کردن وقتی با بی رس تنظیم کردن که راس ساعت 02:05آی پی عوض بشه و قفل بشه رو 37.221چه فایده؟
    من میدونستم وقتی ضحی رفت این بلا سرمون میاد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •