دوست عزیز ،یکم توضیح بیشتر لطف میکنید؟
زنگ زدیدن بعد از صحبتها کاری براتون انجام دادن یا چیزی گفتن که بعدش سرعت بکل مشکلش حل شد؟
اونا کاری کردن یا اینکه خودش خودبخود اینطوری شد؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوست عزیز ،یکم توضیح بیشتر لطف میکنید؟
زنگ زدیدن بعد از صحبتها کاری براتون انجام دادن یا چیزی گفتن که بعدش سرعت بکل مشکلش حل شد؟
اونا کاری کردن یا اینکه خودش خودبخود اینطوری شد؟
پارس و صبا و همارا کیفیت اینترنت بالایی دارن به خاطر همون کاملا مناسب بازی هستن شما مثلا با همارا فقط با یک کانکشن میتونید از سایتی مثل مایکروسافت با فول سرعت دانلود کنی
مخابرات هم که فقط توی ساعت رایگان پینگش از خر شیطون میاد پایین!
من تو یه سرور آلمانی پینگم 115 بود ( 176.57.142.171) ولی دوستم با سرویس مخابرات پینگ 303 داشتعجب اختلافی
![]()
سلام
با توجه به خودزنی مکس نت، من هم بعد از چهار سال استفاده از سرویس های این شرکت در دفتر و منزل برای همیشه با این شرکت خداحافظی میکنم. منتظر این ده روز زجر آور آخرم فقط!!
- - - Updated - - -
سلام
با توجه به خودزنی مکس نت، من هم بعد از چهار سال استفاده از سرویس های این شرکت در دفتر و منزل برای همیشه با این شرکت خداحافظی میکنم. منتظر این ده روز زجر آور آخرم فقط!!
یکی میشه دقیق توضیح بده چی شده این ماکسنت!! من بعد 1.5 شال اومدم ماکسنت 1ماه پینگ عالی -150 ولی الا پینگم شده 270!!! سرعت هم که ثابت مونده فقط پینگ تغییر کرده!!!! دیگه خسته شدم از بس نت عوض کردم!!! الا قراره با اسیاتک ادغام بشه!!!؟؟
5 روز پیش ادغام شده تموم شده
Last edited by farshidnaji; 11-11-2015 at 13:56.
من مخابرات بودم اون زمان مخابرات بد شد مکس نت خوب بود
الان اومدم مکس نت که مکس نت کلا کن فیکن شد ولی مخابرات وضعیتش خوب شد
عجب .....فقط میتونم بگم هرکی الان اینترنتش خوبه کوفتش بشه
من چشم دیدنش رو ندارم
اینم مکس نت من هنوز ایران وضعیتش اینطوریه چه برسه به خارج
![]()
Last edited by farshidnaji; 11-11-2015 at 15:49.
سرویس 512 که برای اکثر بچه ها تا 12 مگ هم بسته شده ولی خط من 4 مگ بیشتر نمیکشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این حال بازم سرعت دانلوت خوبه
پینگ هم که عالی
فقط اپلودت کمه که اونم زیاد کاربرد نداره
کلا تو ایران آپلود از دانلود خیلی داغونتره به جز مخابرات
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)