تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2382 از 3745 اولاول ... 1382188222822332237223782379238023812382238323842385238623922432248228823382 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,811 به 23,820 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من بعده ساعت 2 مودم رو یکبار روشن خاموش کردم و تا صبح نزدیک 7 گیگ دانلود کردم و دانلود رو تا ساعت 7:45 تنظیم کرده بودم.. الان اومدم چک کردم 4 گیگ از حسابم کم کرده!! آخه چرا؟؟ ساعت 7:45 دانلود قطع شده ولی تا آخرین زمان اتصال تا ساعت 11صبح همین جوری نوشته 4 گیگ ! مگه میشه ؟ 1544 ز بزنم کاری میکنن؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ماه پیش یک بارم مودمو روشن خاموش نکردم اما ازم حجمی نخورده بود
    مشکل از آسیاتکه!! واسه منم دیشب 1 گیگ کم کرد! الانم که زنگیدم به پشتیبانی ، اصن تو باغ نیستن!
    با اینکه 1 روز دیگه سرویسم تموم میشه و در هر صورت این گیگایی که مونده میسوزه ، ولی بازم در سایت 195 تجدید نظر میزنم ( یه شکایت از قبل داشتم بابت حجم خوری ) تا این شرکت دست از این کارا برداره ؛ چون به راحتی این باگو میشه برطرف کرد ولی درستش نمیکنن ، چون واسشون میصرفه!

2. 2 کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

شما خودت به بقیه می گی زیاد دانلود می کنید ، به خاطر همین شبانه رو برمیدارن ! .... خودت با 16 گیگ رکورد زدی
    داداش شبانه سرور خارجی بیشتر از ۴۰۰ تا نمیتونی دانلود کنی اکانت افزایش سرعت هم ندارم بیشتر دانلودم سرور داخلیه که سرعتش ۱ مگه وگرنه با خارجی نهایت ۸ گیگ بیشتر نمیشه دانلود کرد تو سرور داخلی که براشون هزینه ای نداره چون خودشون هاست هستن و یا هزبنه خیلی کمی بابت پهنای باند میدن تازه ممکنه تشویقشون هم کنن واسه ترویج اینترانت ملی الان هم بیشتر مشترکینشون دانلود شبانه هاشون سرور داخلیه چون اکانت افزایش سرعت روش فیلترشکن کار نمیکنه به محض تغییر آی پی سرعت برمیگرده به حالت قبل فقط بدرد سایتهای خارجی باز میخوره که کم هستن یوتیوب و فیس بوک و سایت های دیگه سرعتشون بالا نمیره بشه مثل سرعت سرور داخلی
    Last edited by sorooshfm; 11-09-2015 at 19:14.

4. این کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

مشکل از آسیاتکه!! واسه منم دیشب 1 گیگ کم کرد! الانم که زنگیدم به پشتیبانی ، اصن تو باغ نیستن!
    با اینکه 1 روز دیگه سرویسم تموم میشه و در هر صورت این گیگایی که مونده میسوزه ، ولی بازم در سایت 195 تجدید نظر میزنم ( یه شکایت از قبل داشتم بابت حجم خوری ) تا این شرکت دست از این کارا برداره ؛ چون به راحتی این باگو میشه برطرف کرد ولی درستش نمیکنن ، چون واسشون میصرفه!
    مملکت که بی حساب کتاب باشه و نظارت بر روی هیچ شرکتی نباشه همین میشه وقتی تمام مشترکین از اوضاع اینترنت شاکی بشن اونوقت اوضاع درست میشه ولی الان همه میگن ای بابا ولش کن کی حوصله داره به جایی هم نمیرسیم باور کنید جواب میده همین خودم برای رانژه خط حسابی پیله شدم و چند بار شکایت کردم و چند بار به اتاق MDF زنگ زدم تا خطم رو وصل کردن وگرنه حالا حالاهااینترنت نداشتم بالاخره از یک جایی باید شروع کرد دیگه نمیشه همش بگیم نمیشه و منتظر بمونیم البته یکوقت فکر نکنین من بیکارم نه حقمو گرفتم
    Last edited by sorooshfm; 11-09-2015 at 18:53.

6. این کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهـــــران

پيش فرض

مال منم دیشب نزدیک 8 گیگ کم کرده !

دیگه دزدی و حجم خوری هم حدی داره . این باگ مسخرشون اعصاب واسه ادم نزاشته .
    یه سری هم 6 گیگ کم کرده بود که با فرستادن ایمیل و عکس du meter حجم رو برگردوندن .

این سری هم ایمیل فرستادم . اگه برنگردونن از طریق 195 پیگیری میکنم .
    Last edited by Hossein_Bahal; 11-09-2015 at 19:15.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shylord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

داداش شبانه سرور خارجی بیشتر از ۴۰۰ تا نمیتونی دانلود کنی اکانت افزایش سرعت هم ندارم بیشتر دانلودم سرور داخلیه که سرعتش ۱ مگه وگرنه با خارجی نهایت ۸ گیگ بیشتر نمیشه دانلود کرد تو سرور داخلی که براشون هزینه ای نداره چون خودشون هاست هستن و یا هزبنه خیلی کمی بابت پهنای باند میدن تازه ممکنه تشویقشون هم کنن واسه ترویج اینترانت ملی الان هم بیشتر مشترکینشون دانلود شبانه هاشون سرور داخلیه چون اکانت افزایش سرعت روش فیلترشکن کار نمیکنه به محض تغییر آی پی سرعت برمیگرده به حالت قبل فقط بدرد سایتهای خارجی باز میخوره که کم هستن یوتیوب و فیس بوک و سایت های دیگه سرعتشون بالا نمیره بشه مثل سرعت سرور داخلی
    400 تا !! .... سرور خارج برای شما خیلی خوبه ! ..... برو خداروشکر کن
    با 10 مگ روی 250 هست

بله این موضوع رو دوستمون تو 2 صفحه قبل به شما توضیح دادن
    خوبیه آسیاتک همینه که خودش یه سرور مستقل و عظیم داره .... بیشتر سایت ها رو سرور آسیاتک هستن .... اینجوری برای ما هم خیلی بهتره
    منم بیشتر دانلودهام از سرور داخل هست . نیازی به سرور خارج ندارم

چندبار بهتون گفتم که اکانت افزایش سرعت من مشکلی نداره .. نمیدونم شما از کجا اکانت می خرین
    برای کارکردن چیز پی ان روی اکانت افزایش سرعت اول از همه باید اکانت افزایش سرعت به صورت v p n وصل بشه ( یعنی p p t p ) یعنی اگر اکانت افزایش سرعت به صورت ------ فایر باشه به درد نمی خوره .... اول اکانت افزایش سرعت به صورت v p n وصل بشه بعدش چیز پی ان

9. 2 کاربر از shylord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

این سایت s.o.f.t.98 سرور هاش برای خود اسیا تک هست ؟ چون از این سایت وقتی دانلود میکنم سرعتم مثل سرور خارجی هست بیشتر نمیشه !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اخه دادا کاش 1 گیگ کم میکرد
    خیلی زور داره پاشی از خواب ببینی 4 گیگت پریده! دستتم به جایی بند نیست. منم یه شکایت به 195 میدم.. کارشناس مغز فندقی اومده دلیل می بافه.. میگه احتمال داره پسورد هک شده.. میگم آمو من 6 7 ساله یه بارم هک نشدم.. اولین بارم نیس که نت میگیرم.. اخرم گفتم تو بفرست پیگیری بشه لازم نیست هی کلیشه های همیشگی رو نطق کنی!
    این سایت s.o.f.t.98 سرور هاش برای خود اسیا تک هست ؟ چون از این سایت وقتی دانلود میکنم سرعتم مثل سرور خارجی هست بیشتر نمیشه !
    اتفاقا من دیشب از همین سایت دانلود کردم که حجمم رو خورد. محدودیتی واسه من نداشت.

12. 2 کاربر از Ooo0PS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دوستان این محدودیت ها استانیه ؟
    یا هر مرکز مخابراتی تفاوت داره؟

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه shylord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

برای من محدودیتی نداره

15. این کاربر از shylord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mohamad hosain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

از نظر من بیشتر برای شهر های بزرگ بوده.یادگرفتند اکثریت رو راضی کنند.

- - - Updated - - -

از نظر من بیشتر برای شهر های بزرگ بوده.یادگرفتند اکثریت رو راضی کنند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •