تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2382 از 2403 اولاول ... 138218822282233223722378237923802381238223832384238523862392 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,811 به 23,820 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

1600 برای زماندار هست که 15 روزه و 5 گیگ میشه8500(بدون احتساب 9% ارزش افزوده) ، عادیش که خیلی بیشتره.
    و جواب شما هم فعلا بله! اگه فیبر نوری هستین هیچ شرکتی غیر مخابرات نمیتونه سرویس بده، محکوم به پذیرش هستین!(ایرانسل اینترنت ثابتش بد نیست، دیگه وقتی شبانه نباشه از این سرویس بهتره).

اگر فیبر نوری نیستین، های وب سیستم ستاره دار داره، یعنی هرچی بیشتر میگذره و خرید میکنین تخفیف هاتون بیشتر میشه، فشفشه 100 گیگ رایگان و ... که دوستای من دارن راضی هستن، جای شبانه رو میگیره و واقعا پشتیبانیشون عالیه، هرجایی من پیشنهاد دادم همه راضی بودن، فقط سر خودم اینجا بی کلاه موند.
    اندیشه هم مثه اینکه سیستم پین داره که البته سرعت و پینگش مثه همین مخابراته فکر کنم ولی گیگ خوب بده می ارزه.
    شاتل هم که معلوم الحاله!
    آسیاتک هم قبلا دوستان گرفته بودن که بعدا مشخص شد شاتله با اسم اسیاتک(گیلانت). دامون نت و پارس هم بچه ها راضی نبودن.( اینا مال 2 سال پیشه که همه بعد کوچ کردن سمت های وب).
    ما بدبختیم خطمون فیبر نوریه
    الان ارزون ترین بسته گیگی که مخابرات داره همون 300 گیگ هست که با مالیات نزدیک 330 تومن میوفته. یعنی گیگی 1100 تومن. واقعا صرف نمیکنه. یه بازی میخری 200 تومن خودش 50 گیگ دانلود داره باید 50 هزارتومن پول اونم بدی
    من حدس میزدم قراره شبانه رو حذف کنن یه ساله تمدید کردم فعلا تا چند ماه شبانه دارم.. بعد از اون دیگه نمیدونم چی باید کرد. ایرانسلم هر سرویسی که میده اولش خوبه. وقتی مشتری هاش زیاد میشن شبکه شلوغ میشه اونم فرق چندانی با adsl نمیکنه. حداقل خوبی adsl اینه که یه ip valid داری هر چی که هست
    خاک بر سر این مملکت که همش پسرفت میکنه به جای پیشرفت

اگه نباشه جاش خالی می مونه redfild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

الان این "طبق اعلامیه سازمان تنظیم مقررات " چی هست اصلا که فقط دانلود رایگان شبانه رو هدف گرفته ؟ کلا دانلود رایگان برای تمام سرویس هاشون رو برداشتن ؟ منم آشنای آخرم
    یعنی برای دانلود چندتا فیلمم فقط باید حجم خرید ؟مثلا 300 گیگ 300 هزار تومنه .
    اینا چرا اینترنت نامحدود ارائه نمی دن ؟ البته نامحدود بخوره تو سرشون مثلا تا 30 گیگ حجم خردی خوبه همین که تموم شد فق نت وصله و عملا کارایی نداره
    احتماالا نشستن صحبت کردن که ما حذف بکنیم مشترک از چشم ما میبینه، پس سازمان بیاد مصوبه بده که همه باید حذف بکنن و همه چی رو بندازیم گردن سازمان، ملت هم نیازمند دانلودن، جیبهامون رو با پول ملت پر کنیم چون کم سرکیسشون کردیم. اینستاگرام معمولی گشت بزنی روزی 300 مگ میبره.

بله خیلی لطف کنن بکنن ترافیک زماندار گیگی 1000 ! 50 گیگ بازی میشه 50 هزارتومن. هیچ جای دنیا شبانه رایگان نمیدن! چون اصلا حجمی سرویس نمیدن.
    نامحدودش هم که همونیه که گفتی.

ما بدبختیم خطمون فیبر نوریه
    الان ارزون ترین بسته گیگی که مخابرات داره همون 300 گیگ هست که با مالیات نزدیک 330 تومن میوفته. یعنی گیگی 1100 تومن. واقعا صرف نمیکنه. یه بازی میخری 200 تومن خودش 50 گیگ دانلود داره باید 50 هزارتومن پول اونم بدی
    من حدس میزدم قراره شبانه رو حذف کنن یه ساله تمدید کردم فعلا تا چند ماه شبانه دارم.. بعد از اون دیگه نمیدونم چی باید کرد. ایرانسلم هر سرویسی که میده اولش خوبه. وقتی مشتری هاش زیاد میشن شبکه شلوغ میشه اونم فرق چندانی با adsl نمیکنه. حداقل خوبی adsl اینه که یه ip valid داری هر چی که هست
    خاک بر سر این مملکت که همش پسرفت میکنه به جای پیشرفت
    من 3 هفته از سرویسم مونده، دیشب احساس کردم دانلود شبانم رو از ترافیکم کم کرد، دیگه چک نکردم. حتما حواست باشه!
    هیچ جا تا سرویس استاتیک نگیری ای پی ولید نداری، همش پشت NAT هستی. ایرانسل الان اینترنت ثابت میده جای وایمکس، به نسبت خوبه، ترافیکش ارزون تره، از آشنای آخر ارزون تر در میاد.
    من احتمالا اونو بگیرم.
    فقط اگه یه بنده خدایی فیبر نوری نیست میخواد مخابرات بگیره، بهش بگین جز پینگ بالا و قطعی و ترافیک خداتومن چیز دیگه ای نسیبش نمیشه. های وب بازم به نظر من پیشنهاد خوبیه.

3. این کاربر از redfild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kenshikan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اينترنت

پيش فرض

دوستان.

ديروز مخابرات ي مهاجرت سنگين زد و بعد از نيم تا يک ساعت قطعي کل يوزرا رو انداخت رو سرورهاي تهران
    اگه مخابرات داشته باشي مي بينين ريدايرکت زده از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کاربر رو مي فرسته به سايت مخابرات ايران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

متاسفانه همه سابقه سرويس و اتصالها و پرداخت ها و تيکت هاي پشتيباني کاربر گيلاني هم پريده و مرتب خطا مي ده که پرونده کاربر کامل نيست در حالي سجل بابا ننه ما رو هم قبلا گرفتن تا يه اينترنت برامون وصل کنن.

البته يه سري گزينه ها هم اضافه شده که توي نرم افزار پرتاک گيلان نبود. نرم افزار اندرويدي مديريت سرويس رو هم ميشه استفاده کرد. اما در نهايت هموني هست که ميگن. به بهانه کابل برگردون دارن خط ها رو از دست آي اس پي هاي ديگه در ميارن و کمونيستيش مي کنن

توي نمايشگاه تلکام چند هفته پيش من سر همين قضيه فيبر انحصاري با کارشناس هاي غرفه رگولاتوري يه کل کل اساسي داشتم. گفتن عملا توي اين کابل برگردون ها اينترنت مردم داره ناخواسته ميافته دست آشناي اول ولي چون از نظر مالي به صرفه نيست حتي شرکت هاي بزرگ هم براشون نمي صرفه برن تو اون محله هاي فيبر شده تجهيزات نصب کنن و مشترياشون رو پس بگيرن. (ولي به نظرم اينها همون قورباغه هايي هستن که در نهايت با اين سياست مخابرات ذره ذره آب پز ميشن و بازار رو مخابرات مي بره)

اين دهن سرويسا برنامه چيدن سرويس شبانه رو هم حذف کنن مردم براي هر کاري بيان ترافيک روز بخرن، اون قيمت هاي کذايي سرويس بدون حجم هم که معرف حضورتون هست مزيت رقابتي رو از بخش خصوصي داره مي گيره. خيلي شيک و مجلسي و زير پوستي نوشته کف قيمت 80 درصد سقف قيمته! يعني تخفيف و اشانتيون و .... تعطيل.

توي دولت قبل زمان واعظي کاربرا اعتراض کردن و واعظي دست نگه داشت. الان هم بايد به شکلي توي سايت هاي وزارت و کانالها اعتراض خودمون رو اعلام کنيم. لااقلش اينه که هم سرويس قديم و هم جديد بايد توي منوي آي اس پي ها باشه و مهاجرت يه شبه و بخش نامه اي انجام نشه و بودجه کاربر در نظر گرفته بشه.

5. 2 کاربر از kenshikan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه redfild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان.

ديروز مخابرات ي مهاجرت سنگين زد و بعد از نيم تا يک ساعت قطعي کل يوزرا رو انداخت رو سرورهاي تهران
    اگه مخابرات داشته باشي مي بينين ريدايرکت زده از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کاربر رو مي فرسته به سايت مخابرات ايران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

متاسفانه همه سابقه سرويس و اتصالها و پرداخت ها و تيکت هاي پشتيباني کاربر گيلاني هم پريده و مرتب خطا مي ده که پرونده کاربر کامل نيست در حالي سجل بابا ننه ما رو هم قبلا گرفتن تا يه اينترنت برامون وصل کنن.

البته يه سري گزينه ها هم اضافه شده که توي نرم افزار پرتاک گيلان نبود. نرم افزار اندرويدي مديريت سرويس رو هم ميشه استفاده کرد. اما در نهايت هموني هست که ميگن. به بهانه کابل برگردون دارن خط ها رو از دست آي اس پي هاي ديگه در ميارن و کمونيستيش مي کنن

توي نمايشگاه تلکام چند هفته پيش من سر همين قضيه فيبر انحصاري با کارشناس هاي غرفه رگولاتوري يه کل کل اساسي داشتم. گفتن عملا توي اين کابل برگردون ها اينترنت مردم داره ناخواسته ميافته دست آشناي اول ولي چون از نظر مالي به صرفه نيست حتي شرکت هاي بزرگ هم براشون نمي صرفه برن تو اون محله هاي فيبر شده تجهيزات نصب کنن و مشترياشون رو پس بگيرن. (ولي به نظرم اينها همون قورباغه هايي هستن که در نهايت با اين سياست مخابرات ذره ذره آب پز ميشن و بازار رو مخابرات مي بره)

اين دهن سرويسا برنامه چيدن سرويس شبانه رو هم حذف کنن مردم براي هر کاري بيان ترافيک روز بخرن، اون قيمت هاي کذايي سرويس بدون حجم هم که معرف حضورتون هست مزيت رقابتي رو از بخش خصوصي داره مي گيره. خيلي شيک و مجلسي و زير پوستي نوشته کف قيمت 80 درصد سقف قيمته! يعني تخفيف و اشانتيون و .... تعطيل.

توي دولت قبل زمان واعظي کاربرا اعتراض کردن و واعظي دست نگه داشت. الان هم بايد به شکلي توي سايت هاي وزارت و کانالها اعتراض خودمون رو اعلام کنيم. لااقلش اينه که هم سرويس قديم و هم جديد بايد توي منوي آي اس پي ها باشه و مهاجرت يه شبه و بخش نامه اي انجام نشه و بودجه کاربر در نظر گرفته بشه.
    کلا این چیزی که من میبینم داره میره به سمتی که ماهی باید 100 تومن واسه اینترنت بذاری کنار! مخابرات هم که سهم دولت رو برگردونده واسه همین الان دیگه برای دولت میصرفه، ولی قبلا نمیصرفید!
    اینترنت شبانه رو هم حذف کردن، پیغامش هم اومد، فقط کسایی که سرویس حاضرشون تموم نشده تا پایان سرویس میتونن استفاده کنن.
    اکثر سرویس دهنده ها و حتی های وب هم قیمت ترافیک هارو بالا بردن.

تنها راهش خط تلفن بخش خصوصی هست که راه افتاده تو رشت ولی مدتهاست مخابرات جلوش سنگ میندازه! یا اینکه همون خدمات 4 جی بیاد وگرنه مخابرات یکی یکی مراکز رو داره میگیره.
    به این اصطلاحا میگن مونوپولی! اینکه تمام خدمات دست یک ارگان خاص میفته، رقابت حذف میشه، قیمت ها شخصی میشه و هیچکس چاره ای جز پذیرش نداره.

این توئیتر آقای جهرمی وزیر ارتباطاته، ایشون مسئول مستقیم همه این اتفاقات هست. برای توئیت کنین شاید یه تکونی به خودش داد!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. 3 کاربر از redfild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

کلا این چیزی که من میبینم داره میره به سمتی که ماهی باید 100 تومن واسه اینترنت بذاری کنار! مخابرات هم که سهم دولت رو برگردونده واسه همین الان دیگه برای دولت میصرفه، ولی قبلا نمیصرفید!
    اینترنت شبانه رو هم حذف کردن، پیغامش هم اومد، فقط کسایی که سرویس حاضرشون تموم نشده تا پایان سرویس میتونن استفاده کنن.
    اکثر سرویس دهنده ها و حتی های وب هم قیمت ترافیک هارو بالا بردن.

تنها راهش خط تلفن بخش خصوصی هست که راه افتاده تو رشت ولی مدتهاست مخابرات جلوش سنگ میندازه! یا اینکه همون خدمات 4 جی بیاد وگرنه مخابرات یکی یکی مراکز رو داره میگیره.
    به این اصطلاحا میگن مونوپولی! اینکه تمام خدمات دست یک ارگان خاص میفته، رقابت حذف میشه، قیمت ها شخصی میشه و هیچکس چاره ای جز پذیرش نداره.

این توئیتر آقای جهرمی وزیر ارتباطاته، ایشون مسئول مستقیم همه این اتفاقات هست. برای توئیت کنین شاید یه تکونی به خودش داد!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تکونی به خودش داد چیه عزیز . با این اعتراضا درست بشو نیست . از قبل برنامه ریزی کردن کل نتو بگیرن دستشون که هر وقت خواستن شیر فلکه رو ببندن و همه چی قطع . کلا ایزوله . این بابا هم خودش
    پرونده داره تو اطلاعات در حد لالیگا . مزدوری بیش نیست

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

دوستان سلام
    چند وقت قبل یه سوالی پرسیده بودم

من از آشنای اول نت دارم
    امروز همینجوری رفتم یه تست از اسپید تست گرفتم
    isp منو زده شاتل !!!!
    که یکی از دوستان جواب منو داد
    تریس بگیری میبینی میره تهارن شاتل بعد از آذربایجان میگذره! کل کشور جدا، اینترنت گیلان جدا. افتضاحه.
    --------

بعد امشب از روی بیکاری داشتم تو سیستم کامپیوترم با جیمیل ور میرفتم که گفتم یه سری به Map بزنم
    همینجوری location حضورم رو زدم که یهو منو برد به یک آدرسی به رشت (( این نکته هم قابل توجه هست که سیستم مثل گوشی location نداره که ماهواره ای نقطه یابی کنه - فکر کنم از روی ip مکان حضور رو نشون میده ))

بعد یه سرچ کوتاه دیدم زده موسسه اعتیاری کاسپین
    هرچی رو موقعیت خودم زوم کردم دیدم زده موسسه اعتباری کاسپین (( آدرسش کنار بلوار حافظ هست ))

جالب شد واسم !!! چرا این شکلیه ؟؟
    یه نکته هم اضافه کنم سمت راست عکس مرکز خدمات ایرانسل رو زده
    بیشتر زوم کردم دیدم اندیشه سبز خزرم همینجاست !!

از مخابرات سرویس دارم ولی تست میگیرم میزنه شاتل بعد میره سرپرستی کاسپین ؟؟

شما هم اگه امکانش رو داشتید این کار رو انجام بدید
    با Map سیستم چک کنید !! شاید یه کافه یه رستورانی یه کارخانه ای افتادید
    Last edited by albertxx; 01-12-2017 at 01:46.

10. این کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

آقا من شاتل ART۱ داشتم الان چی‌ باید بخرم جاش؟ این قیمتهای مسخره و حجمای بیخودش چیه؟ چی‌ باید بکنیم الان؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

تا اینجای کار شرکت فن آوا بهترین تعرفه ها رو داده به همراه نامحدود شبانه 2 تا 8 صبح

fanava.net

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

منتظرم تا فردا ببینم اندیشه چه خوابی دیده واسه ما . اگه خوب نبود میرم شاتل یا همین فن آوا

یه سری میگن پیشگامان بهترین تعرفه ها رو داده در صورتی که اونها ترافیک رو 1 به 3 بین المللی حساب کردن . مثلا سرویس 2 مگ که 75 گیگ در نظر گرفتن براش، فقط 25 گیگش بین المللی هست . اما همین فن آوا 1 به 2 حساب کرده

اگه میخوایم آی اس پی رو عوض کنیم باید حواسمون به همه چی باشه یکیش همین نسبتی که شرکتها در نظر گرفتن

اگه نباشه جاش خالی می مونه CHAPTER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    -_-

پيش فرض

15. این کاربر از CHAPTER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •