فرشاد فکر کنم گروهمون از هم جدا شده چون نت من وصل نمیشه
خداییش شرکت بی صاحاب تر از مخابرات تو عمرت دیده بودی؟ بعد از گذشت 4-3 روز نت من همچنان قطعه![]()
فرشاد فکر کنم گروهمون از هم جدا شده چون نت من وصل نمیشه
خداییش شرکت بی صاحاب تر از مخابرات تو عمرت دیده بودی؟ بعد از گذشت 4-3 روز نت من همچنان قطعه![]()
تشکر بابت پاسخ
توی ابادان هم از این قطعی های وحشتناک ۲-۳ روزه هست یا فقط بعضی جاها اینجوریه ؟ شما مخابرات مرکزی رفتی برای ثبت نام ؟ دانلود رایگانش از ۱ تا ۶ هست ؟
اگر از کیفیت پینگش هم یه اطلاعی بدی ممنون میشم
تعرفه هاش دقیقا همینایی هستن که اینجا نوشته ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سرعت دو مگ رو محدود کردن؟ الان سرعت دانلود از 200 بیشتر نمیشه.
5.223
خوب زنگ بزن به 2020 ببین جریان چیه ولی به احتمال در حال انتقال پورت باشی البته حدس منه
نه برای من محدود نشده
اینها یکسری از تعرفه هتست برای دیدن تعرفه لینک زیر
10.232.139.186
بله من مرکزی ثبت نام کردم. سرعت 2 مگ بخرید از 230 کیلوبایت در ثانیه کمتر نیست. ممکنه 500 هم بشه. ساعات رایگان 2 تا 6 صبج بدون نیاز به روشن خاموش کردن مودم.
تو این یک سال کلا 2 روز قطعی داشتم. 48 ساعت.
متاسفانه ابادان رو روی گروه 5.233 میندازن و قفل میکنن اگر بازی انلان کال اف دیوتی یا بتلفیلد و از این دست بازی میکنید در ابادان سراغ مخابرات نرید. مثلا من توی سرور بازی دقیقا با افرادی که اسیاتک یا شاتل یا پارس دارن پینگم 100 تا بیشتره. مثلا اونا 200 باشن من 300 تا 320 هست پینگم.
پینگ با 8.8.8.8 حدودا 110 ولی وحشتناک تایم اوت داره
کسی میدونه کی درست میشه این وضعیت؟
همچنان قطع , فکر کنم الان 6-5 روزی شده باشه , فرشاد هم احتمالا قطعه که نمیاد
پشتیبانی هم فایده ای نداره یکسری جوابای مشخص میدن همیشه مثل مشکل سراسریه نویز بالاست و ... مگر اینکه پاشیم بریم اونجا دعوا و زد و خورد, ابان هم دقیقا همین وضعیت پیش اومد 10 روز یا یشتر قطع بودیم خیلی هم پیگیری کردم ولی تا وقتی خودشون نخوان کاری نمیکنن حدس خودم هم اینه که گروهمون منحل شده و پورتا رو کسی تقبل نکرده , مشکل مخابرات اینه که شرکت بی صاحابیه و اگر مشکلی برات پیش اومد حسابت با کرام الکاتبینه
اقا همین الان به 195 شکایت کنید. بیشتر از 24 ساعت خسارت باید بپردازند. قانونشه. تا دیر نشده بنجنبید. شما وقتی دیدی 24 ساعت بیشتر شد سریع شکایت رو بنویس بره. نگران هیچی هم نباش. من خودم یه بار شکایت کردم
اره اتفاقا امروز تو فکرش بودم شکایت کنم , این مخابرات حرف حساب حالیش نیست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)