تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2381 از 2605 اولاول ... 13811881228123312371237723782379238023812382238323842385239124312481 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,801 به 23,810 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

سلام.
    مخابرات تنظیمات برای حالت fastpath هم داره یا فقط روی interleave میزارن؟؟
    داره، با پشتیبانی تماس بگیرید

2. این کاربر از xomax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

........ حذف شود
    Last edited by MahZi; 31-12-2019 at 16:06.

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام بر همگی
    متاسفانه مخابرات در هر جایی تعرفه ها رو یکطور گذاشته من اینا رو از تو پنل خودم در آوردم ملاحضه کنید:
    کمپین ماندگار- سرویس حرفه ای 6- 16M یکساله پیش پرداخت با قیمت725400 تومان هست ملاحضه میکنید که تو جدول در مورد ترافیک ها نوشتهFUP ماهیانه با احتساب %5 مازاد حالا این سرویس رو از پنل نگاه کنیم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    وقتی موس رو بالا اسم سرویس میبریم ناگهان این نوشته ظاهر میشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در انتهای توضیحات نوشته 130G ترافیک بین الملل کافیه اون رو در مدت زمان سرویس که 12 ماه هست ضرب کنیم میشه 1560!!!
    احتمالا اگه به خودشون هم زنگ بزنید و سوال کنید جواب درستی ندارن
    در پایان باید بگم تابحال از 6 ISPمختلف سرویس داشتم هیچکدومشون پنل شون به بدی و گنگی پنل مخابرات نبوده صادقانه میگم...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

.....در انتهای توضیحات نوشته 130G ترافیک بین الملل کافیه اون رو در مدت زمان سرویس که 12 ماه هست ضرب کنیم میشه 1560!!!
    احتمالا اگه به خودشون هم زنگ بزنید و سوال کنید جواب درستی ندارن
    در پایان باید بگم تابحال از 6 ISPمختلف سرویس داشتم هیچکدومشون پنل شون به بدی و گنگی پنل مخابرات نبوده صادقانه میگم...
    پس کدومش درسته, مثلا سرویس حرفه ای 6- 16M یکساله, جدول میگه fup ماهانه 1560gb پانل میگه ماهانه 130gb اصلاً صرفه نیست, ماهانه 183gb برای 80تومان بهتره
    پانلم همین مشکل را داره
    ضمناً این طرخ های چند ماهه و یکساله نمیشه سوزوند, مشتری تا آخر دوره پابنده و حجمش تموم شد باید گیگ اضافه قیمت بالا بخره,
    و برعکس اون حجم ماهانه به برج بعدی منتقل نمیشه و میسوزه
    خیلی کلکه این مخابرات
    با این طرحها مشتری تو دام میندازه
    Last edited by dadash42; 01-01-2020 at 11:10.

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

متاسفانه کیفیت مخابرات دوباره افت کرده. دقیقا مشابه زمانی که چند ماهی از شروع طرح غزال میگذشت و کیفیت پله پله افت کرد!

الان با همین روند پیش بره برای سرویس adsl تنها مزیت میشه قیمت پایین تر نسبت به سرعت. وگرنه ترافیک تحویلی خصوصا در طرح جدید تنها برای مشترکین کم مصرف جوابگو هست و کیفیت هم دیگه ثبات قبل رو نداره.
    Last edited by misam5526; 01-01-2020 at 17:27.

اگه نباشه جاش خالی می مونه karbar200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بدبختیش اینه که مجبوریم از مخابرات نت بگیریم تو منطقه ما هیچ شرکتی پورت خالی نداره نمی دونم چکار کنم 10 روز دیگه نتم تموم میشه با این طرح جدید باید خداحفظی کنم انگار

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سرویس 8 مگ مخابرات

تست تک کانکشن خارجی:

تست مولتی کانکشن خارجی:

--------------------------------------------------------------------------------------------------
    تست داخلی:

کمبود پهنای باند بین الملل کاملا واضحه.... هرچند کیفیت مخابرات استان به استان فرق میکنه ولی در کل با توجه به سیاست جذب حداکثری مشترک و اعطای پهنای باند با کمترین قیمت در قالب طرح های جدید، دیر یا زود این افت کیفیت گریبان همه استانها رو خواهد گرفت.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

بدبختیش اینه که مجبوریم از مخابرات نت بگیریم تو منطقه ما هیچ شرکتی پورت خالی نداره نمی دونم چکار کنم 10 روز دیگه نتم تموم میشه با این طرح جدید باید خداحفظی کنم انگار
    آره, محاصره قیبرنوری مخابراتم اقلاٌ vdsl دارم با طرح های پرت و پلا
    تا حالا آسیاتک برام از همشون بهتر بود, خصوصا کارمندان 24 ساعته پشت خط
    زنگشون میزدم طرحهای پر حجم و ارزون با تخفیف میدادن, راضی نبودم فوری پشت خط تغییر میدادن
    متاسفانه هر شرکتی باشه, گیر زیرساخت مخابرات است
    Last edited by dadash42; 02-01-2020 at 10:18.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام. من از وقتی طرح کمپین ماندگار (کمپین حرفه ای 3 سرعت 16mb) گرفتم سرویسم مدام با اختلال مواجه میشه و چراغ asdl ثابت نمیشه. البته فبلا هم که سرویس 4 mb داشتم قطعی داشتم ولی نه تا این حد. تماس که گرفتم پشتیبانی گفت نویز داری روی خطت. اتصلات رو هم چندین بار چک کردم ( حذف اسپیلتر و باقی قضایا) ولی مشکل حل نشد. احتمال دادم که نویز مربوط به افزایش سرعت سرویسم باشه. واسه همین سرویس رو به حالت قبلی یعنی 4 mb استاندارد غیرحجمی برگردوندم. ولی بازم مشکل حل نشده. کسی از دوستان نظری داشته باشه ممنون میشم راهنمایی کنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2018

پيش فرض

سلام. من از وقتی طرح کمپین ماندگار (کمپین حرفه ای 3 سرعت 16mb) گرفتم سرویسم مدام با اختلال مواجه میشه و چراغ asdl ثابت نمیشه. البته فبلا هم که سرویس 4 mb داشتم قطعی داشتم ولی نه تا این حد. تماس که گرفتم پشتیبانی گفت نویز داری روی خطت. اتصلات رو هم چندین بار چک کردم ( حذف اسپیلتر و باقی قضایا) ولی مشکل حل نشد. احتمال دادم که نویز مربوط به افزایش سرعت سرویسم باشه. واسه همین سرویس رو به حالت قبلی یعنی 4 mb استاندارد غیرحجمی برگردوندم. ولی بازم مشکل حل نشده. کسی از دوستان نظری داشته باشه ممنون میشم راهنمایی کنه.
    اپلودت قبلا رو چند بوده الان رو چنده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •