05 کرمان مگه چقدر نیرو می گیره
چه خبره از هر کی سئوال میکنمی 05 افتاده![]()
05 کرمان مگه چقدر نیرو می گیره
چه خبره از هر کی سئوال میکنمی 05 افتاده![]()
یکی از بستگان من هنوز درسش تمام نشده اما توی شهر خودش از تابستون استفاده کرده و داره دوره اموزشی میره گفت موها رو نیاز نیست کوتاه کنیم و توی همون شهر خودمون هستیم بعد اموزشی هم میریم تو یگان .کسی میدونه راه و روش این چیه که در حین استفاده از معافیت تحصیلی رفته سربازی ؟
خب ما 01 پذیرش شدیم و لباس گرفتیم و یک هفته هم مرخصی دادند تا 8 شهریور
به همین راحتی 1 هفته از خدمت گذشت![]()
با این حساب یه سره باید توی خدمت بشور بساب داشته باشیم![]()
به سلامتی داداش ...منم دوس دارم01 برم چون تعریفشو زیاد شنیدم
سلام باید 6 ماه حداقل بسیجی فعالی داشته باشی
بعد درخواست میدی ثبت نام میکنی برای کارت سبز و دوره
همین معمولا هر 6 ماه فک کنم دوره میزاره 3 روز تا 1 هفته میبرن بیرون شهر تو پادگان اموزش میدن
سلام دوستان![]()
Last edited by romass100; 05-11-2014 at 17:47.
آره چون ارتش هستی باید بری و اون برگه تکمیلی برا کسایی که امریه میگیرن هیچ به کار نمیاد.اگه امریه نبودی و در ارتش بودی 2 ماه از خدمتت کم میکردن و اگه سپاه بودی اموزشی نمیرفتی ولی چون امریه داری باید خدمت رو کامل بگذرونی بدون هیچ کسری.(تازه یه مقدار بیشتر از سربازای عادی هم هست!)
درود
من که دو ماه پیش برای پذیرش آموزشی 01 رفته بودم همون موقع اعلام کردن و کسایی که هم امریه خارج از سازمان و هم دوره تکمیلی بسیج داشتن رو جدا کردن (گفتن فقط امریه و فقط دوره تکمیلی به کار ما نمیاد و باید حتما دوتاش با هم باشه!)
خلاصه من نفهمیدم قضیه چیه ولی مشخصه یه چیزی بوده که همراه ما پذیرش نشدن...
حالا شاید بقیه دوستان اطلاع بیشتری در این باره داشته باشن... !!!
اینایی که در نقطه صفر مرزی یا جاهایی که احتمال درگیری زیاده مثل بیابون یا کوهها مجبورن پست بدن سرباز صفرن یا ممکنه به لیسانس ها هم همچین پستی بدن ؟
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)