سلام ، منظورتون پین 20GB +2Gb هست ؟ این پین رو خودتون تست کردید ؟ بیشتر از دو گیگ و کلا همش رو میشه از سایت و سرور خارج استفاده کرد ؟
مدت زمان این پین چند روزه ؟ چون ننوشته
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام ، منظورتون پین 20GB +2Gb هست ؟ این پین رو خودتون تست کردید ؟ بیشتر از دو گیگ و کلا همش رو میشه از سایت و سرور خارج استفاده کرد ؟
مدت زمان این پین چند روزه ؟ چون ننوشته
سلام
الان خودم دارم استفاده می کنم کلا 100 گیگه یک ماه از ساعت 1 تا 8 صبح
سلام
پین صد گیگ اصلا تو پنل من وجود نداره !
نه نوشته 20GB +2Gb که بعداز اینکه خریدی تو سوابق پین حجم و موشک ببنی اونجا می نویسه
درسته ، ممنون
Last edited by e3tar; 11-11-2017 at 23:06.
سلام دوستان عزیز
بعد مدت ها شاید چند سال به این تاپیک مسیرم خورد
من از آشنای اول نت دارم
امروز همینجوری رفتم یه تست از اسپید تست گرفتم
isp منو زده شاتل !!!!
چرا اینطوری شد ؟؟؟؟؟
تریس بگیری میبینی میره تهارن شاتل بعد از آذربایجان میگذره! کل کشور جدا، اینترنت گیلان جدا. افتضاحه.
الان پیامک اومد طبق اعلامیه سازمان تنظیم مقررات دیگه خبری از اینترنت شبانه تو مخابرات نیست.
ظاهرا سازمان تنظیم مقررات قصد کرده تا میتونه مردم رو تیغ بزنه!
* تنها چیزی که این مخابرات داشت همین رایگان شبانه بود. آقا کسی ازا یانها سرویس نخره! دیگه به مفت نمی ارزه! اگه مجبور نیستین نخرین.
Last edited by redfild; 14-11-2017 at 16:29.
الان تکلیف اینترنت بدون شبانه چیه؟
همینجوری گیگی 1600 تومن باید بدیم؟
1600 برای زماندار هست که 15 روزه و 5 گیگ میشه8500(بدون احتساب 9% ارزش افزوده) ، عادیش که خیلی بیشتره.
و جواب شما هم فعلا بله! اگه فیبر نوری هستین هیچ شرکتی غیر مخابرات نمیتونه سرویس بده، محکوم به پذیرش هستین!(ایرانسل اینترنت ثابتش بد نیست، دیگه وقتی شبانه نباشه از این سرویس بهتره).
اگر فیبر نوری نیستین، های وب سیستم ستاره دار داره، یعنی هرچی بیشتر میگذره و خرید میکنین تخفیف هاتون بیشتر میشه، فشفشه 100 گیگ رایگان و ... که دوستای من دارن راضی هستن، جای شبانه رو میگیره و واقعا پشتیبانیشون عالیه، هرجایی من پیشنهاد دادم همه راضی بودن، فقط سر خودم اینجا بی کلاه موند.
اندیشه هم مثه اینکه سیستم پین داره که البته سرعت و پینگش مثه همین مخابراته فکر کنم ولی گیگ خوب بده می ارزه.
شاتل هم که معلوم الحاله!
آسیاتک هم قبلا دوستان گرفته بودن که بعدا مشخص شد شاتله با اسم اسیاتک(گیلانت). دامون نت و پارس هم بچه ها راضی نبودن.( اینا مال 2 سال پیشه که همه بعد کوچ کردن سمت های وب).
الان این "طبق اعلامیه سازمان تنظیم مقررات " چی هست اصلا که فقط دانلود رایگان شبانه رو هدف گرفته ؟ کلا دانلود رایگان برای تمام سرویس هاشون رو برداشتن ؟ منم آشنای آخرم
یعنی برای دانلود چندتا فیلمم فقط باید حجم خرید ؟مثلا 300 گیگ 300 هزار تومنه .
اینا چرا اینترنت نامحدود ارائه نمی دن ؟ البته نامحدود بخوره تو سرشون مثلا تا 30 گیگ حجم خردی خوبه همین که تموم شد فق نت وصله و عملا کارایی نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)