تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2380 از 3347 اولاول ... 138018802280233023702376237723782379238023812382238323842390243024802880 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,791 به 23,800 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه S I G N A L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ISFAHAN

پيش فرض

سلام ....
    چندتا سوال
    1-منظور 10*2 چیه؟(یعنی دوتا فرکانس مختلف پهنای باند 10مگاهرتزی میگیره یا نه از دوتا سایت مختلف که میتونه فرکانسشونم یکی باشه؟)
    2-تو ca6، تمامی پردازنده ها 20*2 هستن یا نه ممکنه فقط تو اسنپدرراگون اینجوری باشه و بقیه فرق داشته باشن ؟
    سلام.
    ۱) یعنی اینکه تا حداکثر ۲ تا ۱۰ مگاهرتز پهنای باند موج حامل را میتونه تجمیع کنه این دیوایس (در مجموع ۲۰ مگاهرتز). حالا اگه یه موج حامل ۱۰ مگاهرتزی بود با یکی دیگه ۵ مگاهرتزی، در این صورت ۱۰ مگاهرتز رو با ۵ مگاهرتز تجمیع میکنه و به شما ۱۵ مگاهرتز پهنای باند میده.
    بهتر بود اول مفهوم موج حامل را که نام بردم براتون میگفتم. ببینید تو بحث مخابرات دو نوع موج داریم، یکی موج پیام، یکی موج حامل. موج پیام همون اطلاعات شماست که مثلا به صورت صدا یا تصویره. موج حامل که از اسمش مشخصه، موجی هست که پیام شما رو حمل میکنه. اینکه چرا به این صورته برمیگرده به بحث مدولاسیون تو مخابرات که برای اینکه سیگنالمون رو ارسال کنیم ناچاریم اون رو متناسب با کانال انتقال (اینجا جو) کنیم و تغییر حالتش بدیم.

(Carrier Aggregation (CA با ترجمه ی دقیق "تجمیع حامل" درسته. به طور کلی دو نوع تجمیع حامل داریم، هم باند و غیر هم باند. شما تو CA ایرانسل تو حالت FDD-LTE با غیر هم باند اون روبرو هستنید که پهنای باند جزء حامل های باند های ۳ و ۷ ( ۱۸۰۰ مگاهرتز و ۲۶۰۰ مگاهرتز) رو تجمیع میکنه. این دو باند ممکنه روی یک دکل باشند، یعنی اینکه این دکل هم باند ۱۸۰۰ و هم باند ۲۶۰۰ 4G ، هر دو تا رو داره. بنابراین شما به یک دکل با دو باند فرکانسی مختلف متصل میشید. باند ۱۸۰۰ ایرانسل هم ۱۰ مگاهرتز و باند ۲۶۰۰ ایرانسل، ۱۵ مگاهرتز پهنای باند داره.

۲) تجمیع دو جزء حامل ۲۰ مگاهرتز، در مجموع ۴۰ مگاهرتز که سرعت دانلود ۳۰۰ مگابیت و سرعت آپلود ۵۰ مگابیت را فراهم کنه جزء این دسته بندی میشه و پردازنده های دیگر همین طور هستند، به طور مثال این پردازنده ی اگزینوس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (البته فقط به 2 CA بسنده شده، اما منظور دو جزء حامل ۲۰ مگاهرتزی هست)
    Last edited by S I G N A L; 01-09-2016 at 22:15. دليل: اصلاح اشتباه تایپی

2. 11 کاربر از S I G N A L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

سلام
    بنده قصد دارم یک مودم 4G wifi Huawei E8372 خریداری کنم اما موردی ذهنم مشغول به خود کرده

با توجه به ارائه TDLTE از سمت ایرانسل و تا به این لحظه LTE ایرانسل هم از لحاظ پوشش که گسترده تر هست و هم اینکه ظاهرا سرعتشم بیشتر هست و هم از لحاظ قیمت بسته های ان

آیا ایرانسل به نظر شما تغییری روی بسته های 4G 3G خود ایجاد خواهد کرد که بازار TDLTE‌آن جذابتر باشه برای کاربر نسبت به خرید مودم های LTE ?

Last edited by Tornado2800; 01-09-2016 at 22:34.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام.
    ۱) یعنی اینکه تا حداکثر ۲ تا ۱۰ مگاهرتز پهنای باند موج حامل را میتونه تجمیع کنه این دیوایس (در مجموع ۲۰ مگاهرتز). حالا اگه یه موج حامل ۱۰ مگاهرتزی بود با یکی دیگه ۵ مگاهرتزی، در این صورت ۱۰ مگاهرتز رو با ۵ مگاهرتز تجمیع میکنه و به شما ۱۵ مگاهرتز پهنای باند میده.
    بهتر بود اول مفهوم موج حامل را که نام بردم براتون میگفتم. ببینید تو بحث مخابرات دو نوع موج داریم، یکی موج پیام، یکی موج حامل. موج پیام همون اطلاعات شماست که مثلا به صورت صدا یا تصویره. موج حامل که از اسمش مشخصه، موجی هست که پیام شما رو حمل میکنه. اینکه چرا به این صورته برمیگرده به بحث مدولاسیون تو مخابرات که برای اینکه سیگنالمون رو ارسال کنیم ناچاریم اون رو متناسب با کانال انتقال (اینجا جو) کنیم و تغییر حالتش بدیم.

(Carrier Aggregation (CA با ترجمه ی دقیق "تجمیع حامل" درسته. به طور کلی دو نوع تجمیع حامل داریم، هم باند و غیر هم باند. شما تو CA ایرانسل تو حالت FDD-LTE با غیر هم باند اون روبرو هستنید که پهنای باند جزء حامل های باند های ۳ و ۷ ( ۱۸۰۰ مگاهرتز و ۲۶۰۰ مگاهرتز) رو تجمیع میکنه. این دو باند ممکنه روی یک دکل باشند، یعنی اینکه این دکل هم باند ۱۸۰۰ و هم باند ۲۶۰۰ 4G ، هر دو تا رو داره. بنابراین شما به یک دکل با دو باند فرکانسی مختلف متصل میشید. باند ۱۸۰۰ ایرانسل هم ۱۰ مگاهرتز و باند ۲۶۰۰ ایرانسل، ۱۵ مگاهرتز پهنای باند داره.

۲) تجمیع دو جزء حامل ۲۰ مگاهرتز، در مجموع ۴۰ مگاهرتز که سرعت دانلود ۳۰۰ مگابیت و سرعت آپلود ۵۰ مگابیت را فراهم کنه جزء این دسته بندی میشه و پردازنده های دیگر همین طور هستند، به طور مثال این پردازنده ی اگزینوس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (البته فقط به 2 CA بسنده شده، اما منظور دو جزء حامل ۲۰ مگاهرتزی هست)
    دمت گرم دوست عزیز بسیار مفید بود نتونستم فقط به کلید تشکر بسنده کنم.

ارسال شده از LG-D855 من

5. این کاربر از mehrdad..7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

ببخشید دوستان ...!
    سامسونگ j7 دارم بعد LTE only نداره
    چطور باید این گزیته رو فعال کنم؟؟؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

ببخشید دوستان ...!

ممنون میشم راهنمایی کنید
    سلام
    به طور معمول این گزینه وجود نداره که فقط روی lte قفل بشه اما بعضی دوستان برای یه سری گوشی ها از طریق کدهای مخفی گوشی در پست های قبلی روشی رو معرفی کردند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

ببخشید دوستان ...!

ممنون میشم راهنمایی کنید
    تمام دیوایسهای اندروید میشه ولی از طریق منوی مخفی باید سرچ کنی کد منوی مخفی گوشیتو گیر بیاری

ارسال شده از LG-D855 من

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

تمام دیوایسهای اندروید میشه ولی از طریق منوی مخفی باید سرچ کنی کد منوی مخفی گوشیتو گیر بیاری

ارسال شده از LG-D855 من
    داداش والا هر چی سرچ زدم هیچ کدوم عمل نمیکنن

شاید منم اشتباه سرچ میکنم

داره خودمونی میشه morypory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سمت راست مشخصات Network یه Expand هست.... رو اون کلیک کن تا اطلاعات بیشتر رو هم نشونت بده.
    ممنونم از شما دوست عزیز این را میدانستم فقط این سایت نوع فرکانسهائی که گوشی ساپورت میکند را نمایش می دهد منظور من اطلاعات کامل پردازنده یا همان دیتا شیت است که در xperia z2 چگونه بدست آوریم

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ارسال شده از LG-D855 من
    تمامشون نمیشه الان برای هواوی آندروید 6 هیچ کردی کار نمی کنه احتمالا آندروید 7 برای گوشی های دیگه هم این کد ها از کار میفته

sent from Huawei mate 8

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

داداش والا هر چی سرچ زدم هیچ کدوم عمل نمیکنن

شاید منم اشتباه سرچ میکنم
    دوست گرامی تو سری جدید من s6 edge plus داشتم دیگه کد رو بسته بودن جواب نمیده باید گوشی رو با یدونه برنامه مثل king root روت کنی
    با برنامه ای ازینجا از طریق service mode از روش روت بیاری بالا
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •