@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چک کن ببین چه ipهایی واست میاد؟
این خیلی درکش برام سخته که با 37.221 سر کنم
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چک کن ببین چه ipهایی واست میاد؟
این خیلی درکش برام سخته که با 37.221 سر کنم
Last edited by farshad0123; 06-05-2015 at 20:41.
اینقدر عکس گذاشتی که این ip خوبه دیگه کلهم اجمعین از صحنه روزگار این رنج ip رو نیست و نابود کردن
من هر سه ای پی یعنی 5.233 و 37 و 2.185 برام میاد
ای پی 2.185 چقدر راحت برام میاد![]()
من با IP 5.233 دارم بتلفید بازی میکنم بدون اینکه لگ بندازه
راس ساعت 2:05 دقیقه ipپرید مارمالاد بی رس رو تنظیم کرده که راس ساعت 2:05دقیقه ipبپرونه
شایان اون پسره که گفتی فامیلش چی بود؟
فوقش شکایت میکنیم 195 مدرک هم داریم که تا فلان تاریخ این آی پی رو داشتیم و از این تاریخ به بعد ipمون رو عوض کردن و نصف سایتا رو نمیتونیم باز کنیم اینجور که نمیشه همش قفل باشه رو 37.221
Last edited by farshad0123; 07-05-2015 at 02:23.
برا من همچنان قطعه فکرم نکنم حالا حالاها وصل بشه من که رفتم یه بسته ایرانسل خریدم خیلی خوبه
گفتم که احتمالا باز دارن ایپی ها رو دستکاری میکنن , ابان همینجوری شد 10 روز نت قطع بود بعدشم با قفل شدن ایپی روی 2.189 وصل شد
کدوم پسره؟
ایپی 37 و پرش لینک ساعت 2 چه شود![]()
Last edited by sh@y@n; 07-05-2015 at 03:28.
تا اون موقع که ما همش میگفتیم این مشکل رو داریم نمیزارن از نت استفاده کنیم میگفتی گروهمون به به و چه چه حالا چی میشه یه مدت مثل بقیه باشی؟
با این همه ما این راه هارو رفتیم هیچ کدام جواب نمیدن
سلام
از دوستان کسی ساکن ابادان هست که راهنماییم کنه برای اینترنت مخابرات ؟ این که سرعت دانلود شبانه اش چجوریه ؟ شبانه از ساعت چند تا چنده ؟ برای ثبت نامش باید کجا بریم ؟ ( چون تا اونجایی که میدونم دو سه تا شرکت هستن که اینترنت مخابرات استان رو ارایه میدن ، کدومشون برم بهتره )
تنها دلیلی که میخوام بیام مخابرات فقط بخاطر دانلود رایگان شبانه مخابراته
اگه تنظیم کرده باشه ساعت 2 ایپیتون بپره دیگه احتمالا همون یه ساعت (2تا3) که سرعت ما خوبه هم سرعت شما اسمی بشه
البته من که این ماه 128 گرفتم خوبیش اینه 5 گیگ واسه یه ماهم کافیه با 128![]()
Last edited by 8-1kel; 07-05-2015 at 12:37.
من ابادان هستم. ببین بستگی داره تو گروه خوب بیافتی با نه. مخابرات کاربرا رو گروه گروه کرده. شبانه بدترین حالت اگر سرعت 2 مگ بخری سرعتت 230 میشه. توی بهترین حالت 500 میشه. الان نمیدونم ضحی کیش هست یا نه. اما قبلا داخل مرکز مخابرات ابادان طبقه دوم بود. یکی دیگه هم هست با نام اکسین که توی سیکلین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)