تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2380 از 2608 اولاول ... 13801880228023302370237623772378237923802381238223832384239024302480 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,791 به 23,800 از 26073

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

از آبان ماه و قطعی انترنت عیناً تمام شرکتهای isp مشکلاتی شبیه به هم دارند, از ثبات خط بگیر تا خدمات, حتی اون طرح دولتی, حداقل سرعت و حجم ماهانه یا FUP از طرف بعضی isp ها بخصوص مخابرات حذف شده

بعد از پتروشیمی و خودروسازی اینترنت با حداقلش 65میلیون مشتری سومین پول چاپ کن برای دولت هست ولی با حادثه های اخیر بعید نیست سرمایه گذارن کم کم از اینترنت دست بکشند
    سرمایه گذاری بخش خصوصی خیلی وقته متوقف شده. اینو یادمه در بحث شراکت شرکتهای خصوصی در ایجاد کافوی مستقل هم گفتم. شرایط فعلی باعث میشه جاذبه سرمایه گذاری در بازارهای نقد و حسابی مثل بازار مسکن و امثالهم باشه. تنها امید بازار ای تی ایران برای جون گرفتن دوباره به بلوغ رسیدن فناوری جدید 5G در دنیا و ورود این فناوری به ایرانه تا زمینه استقلال شرکتها در توزیع نت نسبت به زیر ساخت مخابرات به صورت حداقلی فراهم بشه. در این حالت برای شکستن انحصار مخابرات هزینه اضافی نیاز نیست و شرکتهایی با ایده های بازاریابی نو و مدیران فنی بهتر برنده بازی میشن.

2. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سرمایه گذاری بخش خصوصی خیلی وقته متوقف شده. اینو یادمه در بحث شراکت شرکتهای خصوصی در ایجاد کافوی مستقل هم گفتم. شرایط فعلی باعث میشه جاذبه سرمایه گذاری در بازارهای نقد و حسابی مثل بازار مسکن و امثالهم باشه. تنها امید بازار ای تی ایران برای جون گرفتن دوباره به بلوغ رسیدن فناوری جدید 5G در دنیا و ورود این فناوری به ایرانه تا زمینه استقلال شرکتها در توزیع نت نسبت به زیر ساخت مخابرات به صورت حداقلی فراهم بشه. در این حالت برای شکستن انحصار مخابرات هزینه اضافی نیاز نیست و شرکتهایی با ایده های بازاریابی نو و مدیران فنی بهتر برنده بازی میشن.
    مگر اینکه مخابرات 5G را مثل فیبرنوری انحصار کنه
    تازه 5G جایی به جز شاید سینگاپور آغاز نشده، احتمالاً مثل بزرگراه به شمال چندین سال طول میکشه
    Last edited by dadash42; 28-12-2019 at 19:44.

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مگر اینکه مخابرات 5G را مثل فیبرنوری انحصار کنه
    تازه 5G جایی به جز شاید سینگاپور آغاز نشده، احتمالاً مثل بزرگراه به شمال چندین سال طول میکشه
    تاپیک 5G دنبال کنید در یکی از صفحات تاپیک پستی رو قرار دادم که در اون ادرس نقشه زنده استقرار 5g در سراسر دنیا قرار داره. در حال حاضر تعداد زیادی از کشورها بصورت تجاری و تعدادی بصورت ازمایشی خدمات نسل پنجم رو شروع کردند.

ادرس:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام
    این کمپین ماندگار طرح سه ماهه پیش پرداخت 60 گیگ ترافیک بین الملل برای کل سه ماه است؟ یا ماهی 60 گیگ میشه مصرف کرد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[/IMG] [IMG]https://pasteboard.co/INthbf1.png
    Last edited by afshkh; 29-12-2019 at 12:48.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2019

پيش فرض

روتر TL-WR840N تی پی لینک ، پروتکل های تونل زنی PPTP , L2TP , IPSec رو داره، ولی وقتی وارد
    Network-WAN میشم PPTP رو انتخاب میکنم بعد یوزر نیم و پسورد و آدرس سرور vpn رو وارد میکنم بعد Connect رو میزنم ، بعد از Connecting چییزی که نشون داده میشه همون IP Address و Subnet Mask و Gateway و DNS Server قبل هستش و IP Address مربوط به vpn نشون داده نمیشه و اینترنت با فیلتر هستش و تغییری نمیکنه ، چند تا سرور دیگه رو امتحان کردم ، L2TP رو هم امتحان کردم همین شکلی بود ، مشکل چی هستش ؟ مگه vpn رو اینجوری رو این روتر Setup نمیکنند ؟ یا اینکه باید کار دیگه ای انجام داد ؟
    Last edited by Computer.Data; 29-12-2019 at 14:44.

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام
    این کمپین ماندگار طرح سه ماهه پیش پرداخت 60 گیگ ترافیک بین الملل برای کل سه ماه است؟ یا ماهی 60 گیگ میشه مصرف کرد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام
    برای کل 3 ماه موس تون رورو اون قسمتی که نوشته کمپین ماندگار نگه دارید میبنید که نوشته ای ظاهر میشه که توضیح داده 20 گیگ ترافیک بین الملل

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

مخابرات اولین isp زد حجم منصفانه یا fup دولت هست, قانون تصویب شده زیر پا گذاشته
    "20 گیگ ترافیک بین الملل" واقعاً مسخره, برگشت به عصر حجر
    طبیعتاً مخابرات کار را آغاز کنه بقیه ispها دنبالش میکنن

خواب اون روزها را میبینن, هر گیگ 5000 تومان مثل نقل و نبات بفروشن
    Last edited by dadash42; 30-12-2019 at 11:37.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    برای کل 3 ماه موس تون رورو اون قسمتی که نوشته کمپین ماندگار نگه دارید میبنید که نوشته ای ظاهر میشه که توضیح داده 20 گیگ ترافیک بین الملل
    من همین سرویس رو دارم. کل ترافیک من 180 گیگ هست برای سه ماه
    اون 60 گیگ برای هر ماه هست.
    البته من پیش پرداخت هستم و کل ترافیک رو دادن اما برای پس پرداختها
    هم هر ماه 60 گیگ شارژ می کنن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

سلام

12. این کاربر از hosseinzfff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام.
    مخابرات تنظیمات برای حالت fastpath هم داره یا فقط روی interleave میزارن؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •