تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2380 از 3195 اولاول ... 138018802280233023702376237723782379238023812382238323842390243024802880 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,791 به 23,800 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان توجه کنید که ایشون زمانی که بازی رو داخل دستگاه میزارن این Error ظاهر میشه ! پس نه روی هارد نصب هست و نه بعد از رفتن توی بازی این مشکل پیش میاد .

شما درایو دستگاتون رو Update کردین به +LT ؟

سلام ناصر جان

والا عرضم به خدمتت که یکم این کارت ریسک داره , چون الان که کنسول های Slim با درایو 9504 بشدت کم یاب شده و خیلی هم گرون هستن یعنی زیر 600 تومن من جایی رو ندیدم که بفروشه.

درایو 0225 هم که ه ک اش هنوز Coomin Soon هست و زمان مشخصی برای کپی خور شدنش تعیین نشده .

PS3 رو هم فکر میکنم بتونی بین 250 الی 300 دستگاهت رو بفروشی باید تو دست بفروشی که ضرر نکنی چون کاسب ازت یه قیمتی میخره که بتونه روش 30-40 بوخوره !

اگه Fat نو پیدا کنی که خیلی عالیه ولی حتما باید تاریخ دستگاه بعد از 2010 باشه که از جاسپر بودنش اطمینان حاصل بشه و هم اینکه دستگاه اگه نو نیست کمتر کار کرده باشه , البته خب باز هم FAT گرونه ولی نه دیگه مثل Slim !!
    ممنون. شما اگه جای من بودی slim میگرفتی یا FAT ؟

راستش اصلاً حوصله گیر دادن های slim و کپی خور نشدنش رو ندارم. قیمتش هم که خیلی بالا هست تازه. ولی به خاطر بهتر بودن گرافیک بازی هاش نسبت به PS3 البته کینکت میخوام تعویضش کنم.

2. این کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

از نظر من فعلا FAT بهتره چون -- شده !

راستش اصلاً حوصله گیر دادن های slim و کپی خور نشدنش رو ندارم. قیمتش هم که خیلی بالا هست تازه. ولی به خاطر بهتر بودن گرافیک بازی هاش نسبت به PS3 البته کینکت میخوام تعویضش کنم.
    به نظر من PS3 رو نگه دار ! بیخیال X360 شو !

گرافیک XBOX درسته قویتر هست و از DX و TESSELLATION پشتیبانی میکنه ! اما تفاوت زیادی ندارن !

از اونظرف PS3 از Blue-ray داره که خیلی خیلی بهتر از DVD9 هست !

4. 4 کاربر از pooriya_hp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از نظر من فعلا FAT بهتره چون -- شده !

به نظر من PS3 رو نگه دار ! بیخیال X360 شو !

گرافیک XBOX درسته قویتر هست و از DX و TESSELLATION پشتیبانی میکنه ! اما تفاوت زیادی ندارن !

از اونظرف PS3 از Blue-ray داره که خیلی خیلی بهتر از DVD9 هست !

والا ما از Blue-ray که خیری ندیدیم. نمیدونم شما PS3 دارید یا نه. اما FPS اکثر بازی ها نسبت به Xbox پایین تر هست. نمونش AC:brotherhood و HAWX2

تو تقریباً همه comparison های بازی های مولتی جدید اگه تو نت برگردید همیشه اول PC هست. بعد xbox و بعد PS3.

و مهم تر از همه Kinect. راستش اصلاً با move حال نکردم. بازم نظر شما محترم و ممنون بابت راهنمایی

اما برام خیلی ارزشمند هست اگه شما عیوب بزرگ xbox رو بهم بگید.
    یعنی مثلاً اگه به شما حق انتخاب داده بشه چرا PS3 رو ترجیح می دید. ممنون بازم
    Last edited by sony_W810i; 25-05-2011 at 10:04.

6. 2 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

ناصر جان اونایی که حوصله ی این مسائل رو داشتن کم آوردن حالا چه برسه به خودت که هنوز نخریده داری میگی .

والا من اگه جای شما بودم از همون اول که قصد خرید PS3 رو داشتم یه 360 میگرفتم که خب الان که جای خودم هستم همین کارو کردم

از نظر کیفیت خب Slim فعلا از همه بهتر هست چون از نظر صدایی که تولید میکنه کمی بهتر شده و همچنین دیگه ساعت بازی کردن با این کنسول مثل PS3 هست و اهمیتی نداره که شما چه میزان بازی کنی.

مثلا به نظر من کنسول Fat بیشتر از 12 ساعت نباید روشن باشه حتی سریه Jasper !

الان اگه صفحه ی اول تاپیک 360 رو مطالعه کنی ( لینک اش تو امضام هست ) متوجه ی تغییرات این 2 کنسول میشی عزیز.

8. 5 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Abolfazl3007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

سلام دوستان

میخوام برم xbox360 آرکید بخرم 2 تا سول برام پیش اومده :

1: آرکید خروجی hdmi داره ؟ که من کابل بگیرم به تلویزیون hd مون وصل کنم با رزولوشون 1080 ببینم ؟
    2 : دوستان من الان سینما خانگی رو با کابل optical به lcd وصل کردم تا بتونم صدا 6 کانال از تی وی بگیرم .
    فرض کنیم آرکید hdmi داشت و من با کابل hdmi به تی وی وصلش کردم - اونوقت صدا هم با همون کابل منتقل میشه ؟؟

یعنی من که فقط با یه کابل optical از سینما خانگی به تی وی وصل کردم میتونم صدای xbox رو هم 6 کانال بشنوم ؟؟؟؟ یا باید یه کابل جداگانه optical از xbox به تی وی بکشم ؟??

دوستان لطفا راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آره فعلا blue-ray کارایی اصلی خودش رو نداره ( هنوز حجم بازی های مولتی اونقدر هم بالا نرفتن )
    +
    کلا بازی های مولتی رو x360 بهتره !

بعد Gamepad خیلی خوبی داره 360 !
    +
    الان dirt اول برای 360 اومد بعد برای pc و بعد هم ps3
    +
    kinect که دیگه جای حرف نذاشته !
    +
    در کل یه جورایی سلیقه ی هست .... من هم SONY رو دوست دارم و هم ms

از ms : x360 به نظرم عالی هست و از SONY : psp
    +
    در کل بگم که آنچنان تفاوتی ندارن ( زیاد به حرف این تعصبی ها گوش نده ) با اوضاع مالیت هماهنگ باش !
    +
    امیدوارم که بهترین انتخاب رو داشته باشی
    +
    موفق باشی

11. 4 کاربر از pooriya_hp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سلام دوستان

میخوام برم xbox360 آرکید بخرم 2 تا سول برام پیش اومده :

1: آرکید خروجی hdmi داره ؟ که من کابل بگیرم به تلویزیون hd مون وصل کنم با رزولوشون 1080 ببینم ؟
    2 : دوستان من الان سینما خانگی رو با کابل optical به lcd وصل کردم تا بتونم صدا 6 کانال از تی وی بگیرم .
    فرض کنیم آرکید hdmi داشت و من با کابل hdmi به تی وی وصلش کردم - اونوقت صدا هم با همون کابل منتقل میشه ؟؟

یعنی من که فقط با یه کابل optical از سینما خانگی به تی وی وصل کردم میتونم صدای xbox رو هم 6 کانال بشنوم ؟؟؟؟ یا باید یه کابل جداگانه optical از xbox به تی وی بکشم ؟??

دوستان لطفا راهنمایی کنید
    سلام دوست عزیز

1- بله داره , کلا Arcade یا Elite فرقی در کارایی یا امکانات سخت افزاری ندارن بلکه تنها تفاوت آنها در شکل ظاهری ( رنگ ) و در وسایل جانبی مثل هارد و ... هست.

برای وصل کردن به HD TV هم بله یک کابل HDMI مورد نیاز هست.

2- مدل TV شما چیه ؟ اگه خوده TV دارای Optical Cable باشه که خب میتونید صدای 6 کاناله بگیرید , اما اگه نه , برای وصل کردن کنسول به سینمای خانواده برای گرفتن صدای 5.1 کاناله نیاز به تبدیل صدای Xbox دارین که به شکل زیر است :

13. 4 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hasankachal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اگر دیسک تو دستگاه باشه و دسنگاه تکون بخوره مشکلی پیش میاد؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بله ، بهتره که نباشه چون امکان آسیب درایو بالا هست !

16. این کاربر از pooriya_hp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

تو خود سایت xbox ایران تو لیست ساپورت live نیست.خوب ملت چی کار میکنن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •