ممنون. شما اگه جای من بودی slim میگرفتی یا FAT ؟
راستش اصلاً حوصله گیر دادن های slim و کپی خور نشدنش رو ندارم. قیمتش هم که خیلی بالا هست تازه. ولی به خاطر بهتر بودن گرافیک بازی هاش نسبت به PS3 البته کینکت میخوام تعویضش کنم.
ممنون. شما اگه جای من بودی slim میگرفتی یا FAT ؟
راستش اصلاً حوصله گیر دادن های slim و کپی خور نشدنش رو ندارم. قیمتش هم که خیلی بالا هست تازه. ولی به خاطر بهتر بودن گرافیک بازی هاش نسبت به PS3 البته کینکت میخوام تعویضش کنم.
از نظر من فعلا FAT بهتره چون -- شده !ممنون. شما اگه جای من بودی slim میگرفتی یا FAT ؟
به نظر من PS3 رو نگه دار ! بیخیال X360 شو !راستش اصلاً حوصله گیر دادن های slim و کپی خور نشدنش رو ندارم. قیمتش هم که خیلی بالا هست تازه. ولی به خاطر بهتر بودن گرافیک بازی هاش نسبت به PS3 البته کینکت میخوام تعویضش کنم.
گرافیک XBOX درسته قویتر هست و از DX و TESSELLATION پشتیبانی میکنه ! اما تفاوت زیادی ندارن !
از اونظرف PS3 از Blue-ray داره که خیلی خیلی بهتر از DVD9 هست !
والا ما از Blue-ray که خیری ندیدیم. نمیدونم شما PS3 دارید یا نه. اما FPS اکثر بازی ها نسبت به Xbox پایین تر هست. نمونش AC:brotherhood و HAWX2
تو تقریباً همه comparison های بازی های مولتی جدید اگه تو نت برگردید همیشه اول PC هست. بعد xbox و بعد PS3.
و مهم تر از همه Kinect. راستش اصلاً با move حال نکردم. بازم نظر شما محترم و ممنون بابت راهنمایی
اما برام خیلی ارزشمند هست اگه شما عیوب بزرگ xbox رو بهم بگید.
یعنی مثلاً اگه به شما حق انتخاب داده بشه چرا PS3 رو ترجیح می دید. ممنون بازم
Last edited by sony_W810i; 25-05-2011 at 10:04.
ناصر جان اونایی که حوصله ی این مسائل رو داشتن کم آوردن حالا چه برسه به خودت که هنوز نخریده داری میگی .
والا من اگه جای شما بودم از همون اول که قصد خرید PS3 رو داشتم یه 360 میگرفتم که خب الان که جای خودم هستم همین کارو کردم
از نظر کیفیت خب Slim فعلا از همه بهتر هست چون از نظر صدایی که تولید میکنه کمی بهتر شده و همچنین دیگه ساعت بازی کردن با این کنسول مثل PS3 هست و اهمیتی نداره که شما چه میزان بازی کنی.
مثلا به نظر من کنسول Fat بیشتر از 12 ساعت نباید روشن باشه حتی سریه Jasper !
الان اگه صفحه ی اول تاپیک 360 رو مطالعه کنی ( لینک اش تو امضام هست ) متوجه ی تغییرات این 2 کنسول میشی عزیز.
سلام دوستان
میخوام برم xbox360 آرکید بخرم 2 تا سول برام پیش اومده :
1: آرکید خروجی hdmi داره ؟ که من کابل بگیرم به تلویزیون hd مون وصل کنم با رزولوشون 1080 ببینم ؟
2 : دوستان من الان سینما خانگی رو با کابل optical به lcd وصل کردم تا بتونم صدا 6 کانال از تی وی بگیرم .
فرض کنیم آرکید hdmi داشت و من با کابل hdmi به تی وی وصلش کردم - اونوقت صدا هم با همون کابل منتقل میشه ؟؟
یعنی من که فقط با یه کابل optical از سینما خانگی به تی وی وصل کردم میتونم صدای xbox رو هم 6 کانال بشنوم ؟؟؟؟ یا باید یه کابل جداگانه optical از xbox به تی وی بکشم ؟??
دوستان لطفا راهنمایی کنید
آره فعلا blue-ray کارایی اصلی خودش رو نداره ( هنوز حجم بازی های مولتی اونقدر هم بالا نرفتن )
+
کلا بازی های مولتی رو x360 بهتره !
بعد Gamepad خیلی خوبی داره 360 !
+
الان dirt اول برای 360 اومد بعد برای pc و بعد هم ps3
+
kinect که دیگه جای حرف نذاشته !
+
در کل یه جورایی سلیقه ی هست .... من هم SONY رو دوست دارم و هم ms
از ms : x360 به نظرم عالی هست و از SONY : psp
+
در کل بگم که آنچنان تفاوتی ندارن ( زیاد به حرف این تعصبی ها گوش نده ) با اوضاع مالیت هماهنگ باش !
+
امیدوارم که بهترین انتخاب رو داشته باشی
+
موفق باشی
سلام دوست عزیز
1- بله داره , کلا Arcade یا Elite فرقی در کارایی یا امکانات سخت افزاری ندارن بلکه تنها تفاوت آنها در شکل ظاهری ( رنگ ) و در وسایل جانبی مثل هارد و ... هست.
برای وصل کردن به HD TV هم بله یک کابل HDMI مورد نیاز هست.
2- مدل TV شما چیه ؟ اگه خوده TV دارای Optical Cable باشه که خب میتونید صدای 6 کاناله بگیرید , اما اگه نه , برای وصل کردن کنسول به سینمای خانواده برای گرفتن صدای 5.1 کاناله نیاز به تبدیل صدای Xbox دارین که به شکل زیر است :
![]()
اگر دیسک تو دستگاه باشه و دسنگاه تکون بخوره مشکلی پیش میاد؟
بله ، بهتره که نباشه چون امکان آسیب درایو بالا هست !
تو خود سایت xbox ایران تو لیست ساپورت live نیست.خوب ملت چی کار میکنن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)