یعنی روی گوشی تو میزنه 17 شهریور ؟
یعنی روی گوشی تو میزنه 17 شهریور ؟
آره وقتی که میمودم اونجا همیشه 17 شهریور بودش!!
خوبه شما نشسته بودی، من خواب بودم، بیدار شدم موبایلمو نگاه کردم دیدم نوشته گلشهر ! خیلی تعجب کردم !
الانم نوشته بود تکاوران، هر دقیقه یه جاست، تهرانپارس، قلهک، زرگنده، شریعتی،پارک وی
موبایل هام هوائی شدن، باید جلوشونو بگیریم !![]()
الان ساعت 10:20 تماس گرفتم با 130 و قبل هرچیزی بهش گفتم من عضو انجمن موبایل هستم اطلاعاتی لازم دارم تا در انجمن مطرح کنم و گفتم لطفا اطلاعات دقیق باشه
و اینم گفتم که انجمن ما 200 نفریه
ازش پرسیدم چرا انتن در ساعت 6 خوابیده بود گفت: در حال اضافه کردن شهرها هستیم و تست شبکه![]()
و پرسیدم چرا در سمنان که قرار بود شبکه در اردیبهشت ماه راه اندازی بشه هنوز نشده گفت: قرار بود 1اردیبهشت این کار انجام بشه ولی هنوز بی تی اس ها در سمنان اماده نیستن گفت: در سمنان در حال کار هستیم و نمیشه برای سمنان تاریخ درستی اعلام کنیم
و گفت در شهرهایی که پوشش کامل شده در حاله پوشش دادن جاده ها هستیم
برای تهران هم گفت 98% پوشش داره و در حال کار هستیم تا کامل بشه
راستی بابام ایرانسل خرید الان تو خانواده 5 نفری ما 3 نفر ایرانسل داریم![]()
اره دیگه تا کامل نشه درست کار نمیکنه ولی من جدیدا به مشکلی خاصی بر نخوردم
یعنی من غیر از اینترنت و ام ام اس برای عید و نرسیدن اس ام اس به تی سی ای در ایام عید مشکل دیگه ای نداشتم...
تا الان حتی مشکل امروز بعد از ظهر رو هم نداشتم فقط برای چند لحظه Gprs قطع شد
سلام گوشي من w810 وخط ايرانسل روش فعاله فقط gprs ايرانسل بجاي اينكه علامتش مثلث واژگون باشه علامت E رو
مينداره e هم همون edage (پرسرعت تر از gprs هست
ايا اين علامت واسه شما هم ميفوفته وايرانسل يعنيedage داره ؟
حتي واسه چند تاا ز دوستم ديدم همينطوريه
ضمنا من تبريز هستم
درسته من تهران هستم.![]()
در ضمن جناب سی دی رایتر یه سوال داشتم : اگه ایرانسل بخواد 3g رو راه بندازه باید دوباره تجهیزاتشو عوض کنه؟
علیرضای عزیز از اینکه به زحمت افتادی شرمندم خیلی از جوابت ممنونم و اقعا زحمت کشیدی
فقط ایشالا زودتر سمنان بیاد تحت پوشش شبکه
خوشبحالتون تو تبریز اصلا همچین چیزی کار نمیکنهاسم BTS هارو نمینویسه گزینه Cell Info هم فعاله ولی نه ماله خودم نه ماله دوستام کار نمیکنه
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)