بايد بپرسيم براي چي ؟؟؟
حالا زياد اشكال نداره
من دوباره يه دونه تايپيك واسه مسابقات زدم . بريد شركت كنيد .
بايد بپرسيم براي چي ؟؟؟
حالا زياد اشكال نداره
من دوباره يه دونه تايپيك واسه مسابقات زدم . بريد شركت كنيد .
دوستان یک Girl Friend کم پیدا کردم تو نقشه ها که گشتم یکی باید اینجا باشه ولی هرچی میگردم پیداش نمیکنم یکی بگه کجاست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی من مرحله آموزش رانندگی و قایق رانی رو تموم کردم ولی چرا علامت $ ها هنوز هستند؟
میمونن دیگه. شاید یکی بخواد همش رو مدال طلا بگیره.راستی من مرحله آموزش رانندگی و قایق رانی رو تموم کردم ولی چرا علامت $ ها هنوز هستند؟
اون دوست دختر اسنش کتیه و حاش رو نقشه رو میتونی ازینجا ببینی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا دستت دردنکند
دوستان سلام
یک مرحله ای هست توی شهر Los Venturas که باید به فرودگاه اون شهر برویم و سوار یک هواپیما شویم راهنا ما را به سمت یک سد هدایت میکند ولی در ادامه کار معلوم نیست باید چکار بکنیم یک عکس از فرودگاه و هواپیمایی که سوارش میشیم میزارم تا شاید یادتون بیاد تو این مرحله باید چکار کنیم .
با تشکر
اونجایی که راهنما می برتت باید اوج بگیری .... خیلی خیلی...نوشته شده توسط Ship Storm
بعد یه دایره قرمز می بینی که هر وقت رسیدی بهش (مطمئن شو بعد) باید از هواپیما بپری بیرون ..!! همین رفیق !
خوش باشید (همگی).
یه سوال از همه GTA باز ها!
ببینم می تونید یه هماپیما مسافربری بزرگ برام گیر بیارید ؟ هر کی تونست !
Last edited by علیرضا; 13-08-2007 at 00:47.
ممنون و با تشکر![]()
با سلام
من تو مرحله ی New Model Army همونی که تو قصمت Z هست که باید با یک هلیکوپتر کنترلی راه را برای
یه ماشین باز کنیم گیر کردم اگر ممکنه کمکم کنید تا این مرحله را رد کنم یا سیو مرحله بد از این را بگذارید
باید با هلی کوپتر بشکه ها رو برداری بری بالا سر تانک ها بندازی روشون تا بترکن ... بعد باید نوار های اهن رو رو برداری بزاری روی چاله ها تا ماشین بتونه از روشون عبور کنه ...
چه جوری بشکه ها و نوارها رو بلند کنی ( هلی کوپترت مجهز به اهن رباست - باید بری بالا سر بشکه ها و نوارها ارتفاعتو کم کنی و کلیک کنی تا بچسبن به اهن ربا )
بشکه ها و نوارها کجان ( اول مرحله - محل استقرار هلی کوپتر )
توضيح كامليه
ولي
بشكه ها رو نمي اندازي روي سر تانك ها
بقل پل ها چند تا موشك هست اونا رو بايد بندازي رو تانك ها ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)