تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 238 از 376 اولاول ... 138188228234235236237238239240241242248288338 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,371 به 2,380 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام

من دیروز عضو یکی از تورنت های خصوصی شدم (iptorrents ) از یکی از دوستان دعوتنامه گرفتم چند تا فیلم دانلود کردم و چون با تورنت آشنا نیستم الان یه اخطار برام اومده که اگر ratio شما زیر 0.2 بشه اکانت شما غیر فعال میشه کسی می دونه دلیلش چیه ؟ و برای رفع مشکل باید چه کار کنم ؟
    اینم Ratio: 0.917

سرعت آپلود تو برنامه µTorrent خیلی خیلی کمه ولی سرعت دانلودم خیلی خوبه!!!!

تنظیم خاصی داره؟

داره خودمونی میشه moxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام

من دیروز عضو یکی از تورنت های خصوصی شدم (iptorrents ) از یکی از دوستان دعوتنامه گرفتم چند تا فیلم دانلود کردم و چون با تورنت آشنا نیستم الان یه اخطار برام اومده که اگر ratio شما زیر 0.2 بشه اکانت شما غیر فعال میشه کسی می دونه دلیلش چیه ؟ و برای رفع مشکل باید چه کار کنم ؟
    اینم Ratio: 0.917

سرعت آپلود تو برنامه µTorrent خیلی خیلی کمه ولی سرعت دانلودم خیلی خوبه!!!!

تنظیم خاصی داره؟
    احتمالا سیدر زیاد داشته و سهم شما از آپلود چیزی نشده. توی ترکر خصوصی (بر خلاف ترکر عمومی) کاربرا بیشتر دنبال آپلودن تا دانلود : دی .
    حالا یه چند تا راه داری:
    1- donate که بعید میدونم علاقمند باشی. توی یه دسته زیادی از ترکرهای خصوصی, کلاس donor واسه ratio اخطار نمیگیره.
    2- دنبال تورنت هائی باشی که سیدر کم و لیچر زیاد داره, که اینم برای وضعیت فعلی شما ممکنه خیلی کارساز نباشه.
    3- cross-seeding البته نه دقیقا. بطور ساده : توی IPT (همون iptorrents), یه تورنت با leecher زیاد پیدا کن مثلا این فکر کنم این روزا خوبه The.Godfather.II-RELOADED, از از یه ترکر (خصوصی یا عمومی) دیگه تورنت مشابه اون (با سایز و تعداد فایل یکسان) رو پیدا و دانلود کن و بعد با استفاده از فایل تورنت مشابه, توی ipt سید کن.
    4- اگه این امکان وجود داره یه تورنت توی IPT آپلود کن, اینم خیلی راه خوبیه به شرطی که امکانش باشه.
    5- راحتترین راهی که به ذهنم میرسه اینه که یوزر و پسوردتو برام pm کنی. من توی یه مدت کم میتونم برات یه مقدار زیاد آپلود کنم, اونوقت هر چقدر بخای میتونی دانلود کنی (البته نمیدونم IPT قانون hit & run داره یانه؟!)

موفق باشی.
    Last edited by moxx; 04-04-2009 at 21:33.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

احتمالا سیدر زیاد داشته و سهم شما از آپلود چیزی نشده. توی ترکر خصوصی (بر خلاف ترکر عمومی) کاربرا بیشتر دنبال آپلودن تا دانلود : دی .
    حالا یه چند تا راه داری:
    1- donate که بعید میدونم علاقمند باشی. توی یه دسته زیادی از ترکرهای خصوصی, کلاس donor واسه ratio اخطار نمیگیره.
    2- دنبال تورنت هائی باشی که سیدر کم و لیچر زیاد داره, که اینم برای وضعیت فعلی شما ممکنه خیلی کارساز نباشه.
    3- cross-seeding البته نه دقیقا. بطور ساده : توی IPT (همون iptorrents), یه تورنت با leecher زیاد پیدا کن مثلا این فکر کنم این روزا خوبه The.Godfather.II-RELOADED, از از یه ترکر (خصوصی یا عمومی) دیگه تورنت مشابه اون (با سایز و تعداد فایل یکسان) رو پیدا و دانلود کن و بعد با استفاده از فایل تورنت مشابه, توی ipt سید کن.
    4- اگه این امکان وجود داره یه تورنت توی IPT آپلود کن, اینم خیلی راه خوبیه به شرطی که امکانش باشه.
    5- راحتترین راهی که به ذهنم میرسه اینه که یوزر و پسوردتو برام pm کنی. من توی یه مدت کم میتونم برات یه مقدار زیاد آپلود کنم, اونوقت هر چقدر بخای میتونی دانلود کنی (البته نمیدونم IPT قانون hit & run داره یانه؟!)

موفق باشی.
    ممنون خیلی تخصصی گفتی مورد 3 رو

آخه من هر فایلی رو تست می کنم سرعت دانلودم خیلی بیشتر از آپلود هست

اگه leecher بیشتر باشه سرعت آپلود زیاد میشه ؟ یا سیدر زیاد باشه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سید کردن نیاز به زمان داره معمولا بیشتر از زمان دانلود. شما باید فایلو کامل دانلود کنی و یه مدتی (بسته به شرایط از چند روز تا چند هفته ) صبر کنی تا 1:1 آپلود بشه. گاهی اوقات هم شاید نتونی. در کل (بدون داشتن سرویس اینترنت خیلی خوب) توصیه نمیکنم هر فایلی که دوست داشتی دانلود کنی و انتظار داشته باشی در همون مدت بتونی 1:1 اپلود کنی. بهتره اول راههائی (مثل چیزائی که تو پست قبل گفتم) پیدا کنی تا مقدار آپلودتو بالا ببری, بعد تورنتهای مورد نیازتو دانلود کنی.
    سوال دومت بستگی به سیدرها و لیچرها و خیلی چیزای دیگه داره ولی اگه دنبال یه جواب سرراست میگردی: لیچر.

آخر فروم باز nikaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

من از داتک adsl گرفتم

چون پورت های تورنت رو محدود میکنه من اونها رو فوروارد کردم

قبل از عید سرعتم خوب بود ولی بعد از عید windows 7 ریختم اما الان با اینکه توی win 7 هم پورتهامو فوروارد کردم سرعتم محدوده

میخواستم بدونم ایراد از فوروارد کردن پورت در ویندوزه یا دیگه پورت فوروارد کردن جواب نمی ده

در ضمن سرعت دانم با دانلود منیجر توی همین ساعات حدود 27 کیلو بایته (سرویس 256)

مرسی
    Last edited by nikaan; 05-04-2009 at 18:00.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

حالا یه چند تا راه داری:

موفق باشی.

یکی از دوستان میشه این مورد رو برام توضیح بده ، آخه من از تورنت های عمومی سرعت دانلود و آپلودم خیلی خوبه ولی در IPT سرعت دانلودم خوبه ولی سرعت آپلودم خیلی کمه

ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

یکی از دوستان میشه این مورد رو برام توضیح بده ، آخه من از تورنت های عمومی سرعت دانلود و آپلودم خیلی خوبه ولی در IPT سرعت دانلودم خوبه ولی سرعت آپلودم خیلی کمه

ممنون
    منظور کلی اینه که اگه یه سری فایل, مشابه فایلهای یه تورنت روی سیستم داشته باشی, میتونی اونارو سید کنی.
    یه مثال:
    احتمالا یه تورنت توی IPT هست به نام The.Godfather.II-RELOADED. اونو پیدا کن و دانلود کن بعد با utorrent نگاه کن که چند تا فایله و اسم و سایز هر فایل چقدره (فقط سایز فایلها رو نگاه کن, دانلود نکن):

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به احتمال زیاد اینطوریه:
    کد:
    اگه فایلها مشابه بود, حالا این تورنتو دانلود کن:
    کد:
    و بزار تو utorrent تا کامل دانلود بشه. حالا تو, اون 67-68 فایلو روی سیستمت داری و میتونی سید کنی. چطوری؟ فایل تورنت رو که از IPT دانلود کردی بزار توی utorrent و مسیر فایلهای قبلی که دانلود کردی رو بهش بده. باید شروع به چک کردن کنه و بعد از یه مدتی سید کنه.
    نمیدونم خوب گفتم یا نه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

منظور کلی اینه که اگه یه سری فایل, مشابه فایلهای یه تورنت روی سیستم داشته باشی, میتونی اونارو سید کنی.
    یه مثال:
    احتمالا یه تورنت توی IPT هست به نام The.Godfather.II-RELOADED. اونو پیدا کن و دانلود کن بعد با utorrent نگاه کن که چند تا فایله و اسم و سایز هر فایل چقدره (فقط سایز فایلها رو نگاه کن, دانلود نکن):

کد:
    به احتمال زیاد اینطوریه:
    کد:
    کد:
    و بزار تو utorrent تا کامل دانلود بشه. حالا تو, اون 67-68 فایلو روی سیستمت داری و میتونی سید کنی. چطوری؟ فایل تورنت رو که از IPT دانلود کردی بزار توی utorrent و مسیر فایلهای قبلی که دانلود کردی رو بهش بده. باید شروع به چک کردن کنه و بعد از یه مدتی سید کنه.
    نمیدونم خوب گفتم یا نه
    ممنون متوجه شدم روش خیلی خوبیه

فقط یه سوال در برنامه µTorrent من سرعت دانلود را محدود کردم به 20KB گفتم شاید اینجوری سرعت آپلود زیاد

بشه ولی نشد البته در IPT اینجوریه ! نمی دونم چرا ! اگر سرعت آپلود بره بالا فکر کنم Ratio زیاد بشه ؟ درسته؟

من تنظیماتی که در صفحه اول این تاپیک بود را انجام دادم ولی سرعت آپلود تغییری نکرد

الان یه عکس از سرعت دانلود و آپلودم از سایت IPT گرفتم ببینید!!!

.
    Last edited by bahar_kgh; 05-04-2009 at 16:28.

آخر فروم باز nikaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

من از داتک adsl گرفتم

قبل از عید سرعتم خوب بود ولی بعد از عید windows 7 ریختم اما الان با اینکه توی win 7 هم پورتهامو فوروارد کردم سرعتم محدوده

میخواستم بدونم ایراد از فوروارد کردن پورت در ویندوزه یا دیگه پورت فوروارد کردن جواب نمی ده

مرسی
    تو رو خدا جواب بدین

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام

اینم ratio: 0.917

سرعت آپلود تو برنامه µtorrent خیلی خیلی کمه ولی سرعت دانلودم خیلی خوبه!!!!

تنظیم خاصی داره؟

سید کردن نیاز به زمان داره معمولا بیشتر از زمان دانلود. شما باید فایلو کامل دانلود کنی و یه مدتی (بسته به شرایط از چند روز تا چند هفته ) صبر کنی تا 1:1 آپلود بشه. گاهی اوقات هم شاید نتونی. در کل (بدون داشتن سرویس اینترنت خیلی خوب) توصیه نمیکنم هر فایلی که دوست داشتی دانلود کنی و انتظار داشته باشی در همون مدت بتونی 1:1 اپلود کنی. بهتره اول راههائی (مثل چیزائی که تو پست قبل گفتم) پیدا کنی تا مقدار آپلودتو بالا ببری, بعد تورنتهای مورد نیازتو دانلود کنی.
    سوال دومت بستگی به سیدرها و لیچرها و خیلی چیزای دیگه داره ولی اگه دنبال یه جواب سرراست میگردی: لیچر.
    سلام

من از داتک adsl گرفتم

مرسی
    3- cross-seeding البته نه دقیقا. بطور ساده : توی ipt (همون iptorrents), یه تورنت با leecher زیاد پیدا کن مثلا این فکر کنم این روزا خوبه the.godfather.ii-reloaded, از از یه ترکر (خصوصی یا عمومی) دیگه تورنت مشابه اون (با سایز و تعداد فایل یکسان) رو پیدا و دانلود کن و بعد با استفاده از فایل تورنت مشابه, توی ipt سید کن.

یکی از دوستان میشه این مورد رو برام توضیح بده ، آخه من از تورنت های عمومی سرعت دانلود و آپلودم خیلی خوبه ولی در ipt سرعت دانلودم خوبه ولی سرعت آپلودم خیلی کمه

ممنون
    یه مثال:
    احتمالا یه تورنت توی ipt هست به نام the.godfather.ii-reloaded. اونو پیدا کن و دانلود کن بعد با utorrent نگاه کن که چند تا فایله و اسم و سایز هر فایل چقدره (فقط سایز فایلها رو نگاه کن, دانلود نکن):

کد:
    به احتمال زیاد اینطوریه:
    کد:
    کد:
    و بزار تو utorrent تا کامل دانلود بشه. حالا تو, اون 67-68 فایلو روی سیستمت داری و میتونی سید کنی. چطوری؟ فایل تورنت رو که از ipt دانلود کردی بزار توی utorrent و مسیر فایلهای قبلی که دانلود کردی رو بهش بده. باید شروع به چک کردن کنه و بعد از یه مدتی سید کنه.
    نمیدونم خوب گفتم یا نه
    ممنون متوجه شدم روش خیلی خوبیه

فقط یه سوال در برنامه µtorrent من سرعت دانلود را محدود کردم به 20kb گفتم شاید اینجوری سرعت آپلود زیاد

بشه ولی نشد البته در ipt اینجوریه ! نمی دونم چرا ! اگر سرعت آپلود بره بالا فکر کنم ratio زیاد بشه ؟ درسته؟

من تنظیماتی که در صفحه اول این تاپیک بود را انجام دادم ولی سرعت آپلود تغییری نکرد

الان یه عکس از سرعت دانلود و آپلودم از سایت ipt گرفتم ببینید!!!

.

یک چند تا پیشنهاد شخصی هم من به شما می دم که شاید بتونید ازش استفاده کنید.
    اگر بخش هایی از فایل های تورنت های خصوصی را دارین برین تنظیمات و بخش زمان بندی و تو انجا زمان بندی رو فعال کنید و با تنظیم ساعات و زمان کاری کنین که تو ساعاتی که می خواین دانلود نکنین تنظیم کنین اپلود کنه.
    یک نگاه هم به بخش تنظیمات سرعت ارسال تو نرم افزار بندازید ببینید محدودیت ارسال چه قدره....یک توصیه شخصی می کنم با سایت های تست سرعت میانگین اپلودتون رو بدست بیارین و تو نرم افزار یکی دو واحد کمتر از محدوده بزارین تا بازدهی بیشتر باشه( تو اینترنت من وقتی نامحدود می زارم ارسالش خوب نیست ولی وقتی اینجوری تنظیم می کنم همیشه حداکثر ارسال می کنه.)
    این dht رو هم یک چک بکنمطمئن شو غیر فعال باشه چون وقتی فعال است به نرم افزار امکان اتصال به افراد دیگری که به ترکر وصل نیستن رو میده و هر چی ارسال و دریافت کنی تو سوابق ترکر ثبت نمی شه
    تو روز و ساعات اداری که تورنت داتک همیشه محدوده و فقط شبها میشه استفاده کرد ( برای جلوگیری از ترافیک این کارو می کنن)
    ویندوز 7 مگه نسخه بی مشکل ازش امده ؟
    تو نرم افزار تورنتت مشکل پورت میده؟
    Last edited by zed2; 05-04-2009 at 18:49.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •