3- cross-seeding البته نه دقیقا. بطور ساده : توی IPT (همون iptorrents), یه تورنت با leecher زیاد پیدا کن مثلا این فکر کنم این روزا خوبه The.Godfather.II-RELOADED, از از یه ترکر (خصوصی یا عمومی) دیگه تورنت مشابه اون (با سایز و تعداد فایل یکسان) رو پیدا و دانلود کن و بعد با استفاده از فایل تورنت مشابه, توی ipt سید کن.
یکی از دوستان میشه این مورد رو برام توضیح بده ، آخه من از تورنت های عمومی سرعت دانلود و آپلودم خیلی خوبه ولی در IPT سرعت دانلودم خوبه ولی سرعت آپلودم خیلی کمه
ممنون
منظور کلی اینه که اگه یه سری فایل, مشابه فایلهای یه تورنت روی سیستم داشته باشی, میتونی اونارو سید کنی.
یه مثال:
احتمالا یه تورنت توی IPT هست به نام The.Godfather.II-RELOADED. اونو پیدا کن و دانلود کن بعد با utorrent نگاه کن که چند تا فایله و اسم و سایز هر فایل چقدره (فقط سایز فایلها رو نگاه کن, دانلود نکن):
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به احتمال زیاد اینطوریه:
کد:
اگه فایلها مشابه بود, حالا این تورنتو دانلود کن:
کد:
و بزار تو utorrent تا کامل دانلود بشه. حالا تو, اون 67-68 فایلو روی سیستمت داری و میتونی سید کنی. چطوری؟ فایل تورنت رو که از IPT دانلود کردی بزار توی utorrent و مسیر فایلهای قبلی که دانلود کردی رو بهش بده. باید شروع به چک کردن کنه و بعد از یه مدتی سید کنه.
نمیدونم خوب گفتم یا نه