سلام
در حال حاضر Asus_AM602_firmware_USB Driver_XP_Server_Vista_Seven_32_64(ALL)_WORKING رو پیدا کردم که متاسفانه سیستم قبولش نمیکنه.
لطفا راهنمایی کنین
مرسی![]()
سلام
در حال حاضر Asus_AM602_firmware_USB Driver_XP_Server_Vista_Seven_32_64(ALL)_WORKING رو پیدا کردم که متاسفانه سیستم قبولش نمیکنه.
لطفا راهنمایی کنین
مرسی![]()
سلام
از آدرس زیر ADI رو انتخاب کنین .
فایل AD1988_Vista_61016110.zip رو دانلود کنین و توی یکی از درایو هاتون ذخیره کنین .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برین به Device manager و روی کارت صدا کلیک راست کنین و Update driver رو بزنین .
آدرس فایلی رو که دانلود کردین رو بدین .
تمام
سلام
من این درایور رو تست کردم !
مشکلی نداره ،از Device manager روی مودم کلیک راست کنین و Update driver رو بزنین و آدرس این فایلی که دانلود کردین رو بدین .
سلام
میشه درایور مودم Z-CYBER ZLING HCF رو برای ویندوز SEVEN-32bit بدید؟
سایتش باز نمیکنه!!
سلام مادربورد من asus m2a-vm هست که اخرین ورژن بایوس اون رو از سایت asus دانلود کردم و با برنامه ez flash مادربورد اون رو اپدیت کردم
با ویندوز و برنامه اپدیت مادربورد هم چک کردم که ورژن بایوس مادربوردم از 3001 به 5001 تغییر پیدا کرده بود یعنی اپدیت به صورت کامل انجام شده بود البته فکر کنم
الان چند روز هست که میخوام درایور کارت صدام رو از طریق دی وی دی مادربورد نصب کنم اما نصب نمیشه
smbus هم نصب میکنم اما اصلا کارت صدا رونمیشناسه و نصب نمیکنه
یکی از دوستان بهم گفت باید درایور بایوس صدای مادربوردم رو هم اپدیت کنم البته من این کار رو نکردم
لطفا بگید که چکار کنم
لطفا
سلام كمك كمك
من ویندوز 7 نصب کرده ام مودم را نشناخت درايور مودم Zoltrix مدل زير رو ميخوام .
فقط تورو خدا سريع Generic 56k hcf data Fax Modem
دوست من این به دردت میخوره ؟ اسمش فکر کنم درسته ولی نمیدونم همینه یا نه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
درایور چاپگر hp laserjet 1100 رو میخواستم . کسی میتونه کمک کنه؟
سیستم عامل رو درست انتخاب کنین ها !!! مثلا این مال xp 32 بیتیه. پرینترش قدیمیه نه ؟ آخه درایورش مال 2002 میشه !!!!
خیلی ممنون دوست من .
آره ایکس پی 32
کدوم رو دانلود کنم همین که حجمش 1.5 مگه؟؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)