خوب، دقیقا چطور باید این کار رو بکنم؟ اصلا توی پایتون با شبکه کار نکردم تا به حال!
خوب، دقیقا چطور باید این کار رو بکنم؟ اصلا توی پایتون با شبکه کار نکردم تا به حال!
اون سوال بالاییه رو داشته باشین! یه سوال دیگه برام پیش اومده. پکیج منیجر چاکرا هم مثل آرچ هست؟ منظورم هم از نظر استفاده و هم از نظر پکیجها و آپدیتشونه
منم تا حالا کار نکردم! ولی مطمئنا باید بشه... گوگل کن دوست عزیز:
Network programming in python
حتما چیزای خوبی واست میاره.
البته امیدوارم با پایتون مشکلی نداشته باشی! بلدی دیگه؟
ویرایش:
اینجا رو ببین شاید بدردت خورد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by thelastblack; 19-07-2012 at 16:11.
با بش هم میشه البته بستگی داره که چطوری دیگران به adslت وصل میشن
با iptables مثلا می شه ip هایی که به سرور وصل میشن رو بررسی و فیلتر و هزارتا کار دیگه کرد
حتما میگردم دنبال برنامه نویسی شبکه پایتون.
من تا به حال با iptables کار نکردم. به نظرم خطرناک میومد!چطور میتونم این ipها رو بررسی بکنم؟
از /proc/net/arp و iptables استفاده کن
دیگه باید بری iptables رو یاد بگیری
ببین با یه مدیر پروسه یه پروسه های بعد از ایجاد یه کانکشن رو پیدا کن و در مورذشون اطلاعات بدست بیار و سوییچاشونو پیدا کن
اطلاعاتی در مورد پروسه ها
دستور پی اس»
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا نتایج ر بذار همینجا مام بهره وری کنیم.....!
Last edited by ma@@#; 21-07-2012 at 02:00.
از شما بعیده
بلندر نبین چه تیزه////////اوبنتتو نم می ریزه!
نحوه اسفاده از آی پی تیبلز
Last edited by ma@@#; 21-07-2012 at 02:09.
این قضیه پروسسها هم نتیجهای نداشت. اینطور کردم دقیقا، اگه اشتباهی کرده باشم بگین:
این رو قبل از کانکت شدن:
و این رو بعد از کانکت شدن زدم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد این اسکریپت رو اجرا کردم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی بعد از اجرای اسکریپت، هیچ نتیجهای نبود!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما اون دوتا فایل رو با دستور diff مقایسه کن و ببین کدوم برنامه وظیفه کانکت شدن رو داره.
البته پیشنهاد می کنم از دستور tr استفاده نکنی و بجای ps -A هم از ps -aux استفاده کنی چون این جوری پارامترهای برنامهها هم نشون داده می شن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)