تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 238 از 400 اولاول ... 138188228234235236237238239240241242248288338 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,371 به 2,380 از 3997

نام تاپيک: نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

واسه من که wps خاموش میشه
    ورژن 3 اقا حسین

2. 2 کاربر از rar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

واسه من که wps خاموش میشه
    ورژن 3 اقا حسین
    B612 مشکلی نداره B525 مشکل خاموش شدن داره

4. 4 کاربر از zorro0641 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه vbigdeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ممنون.بایوس رو هم چک کردم قسمت سریال پورت یا کام نداره... فک کنم کلا این لبتاب ساپورت نمیکنه پس با تعویض ویندوز هم درست نمیشه
    یه مدته کلا با کام پورت سر و کله نزدم ولی محاله لپ تاپ شما اینو نداشته باشه..
    در ضمن شما روی vmware workstation هم ویندوز 7 نصب کنید و تست کنید
    از همون سافت98 میتونید vmware و تمام ایزوهای سیستم عامل هارو دانلود کنید.

یه سری لپ تاپ ها قابلیت های نسبتا پیشرفته ای دارن در بایوس..دل هم یکی از اوناس ..شما بایوس رو اگه تونستی اپدیت کن.باید بری سایت خوده دل.

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

لازم نیست حتما به شبکه وصل بشی و استفاده کنی. همین که یه بسته اینترنت ارزون بگیری باهاش (حتی بدون استفاده) تراکنش محسوب میشه و سلب امتیاز نمیشه
    کلا سعی کن سلب امتیاز نشه چون ایرانسل سیم کارت tdd بدون مودم نمیفروشه
    ظاهرا اطلاع رسانی هم نمیکنن که سیم داره سلب امتیاز میشه چون این سیم کارت قابلیت دریافت پیامک هم که نداره و فقط دیتاس
    از نماینده فروش که پرسیدم اطلاعی نداشت.

در کل فک نکنم tdlte در ایران اینده ای داشته باشه.

اینهمه امواج و پارازیت و ...داریم اینا هم اضافه شده .

اینکه WPS کلا خاموش نمیشه که قطعا یه باگ هست و باید حل بشه
    ولی بحث من در مورد نفوذپذیری WPS این مودم بود
    من بیشتر از سه سال هست که دارم به طور حرفه‌ای تست نفوذپذیری انجام میدم
    یه کارت شبکه الفا مدل Awus036h لاکچری دارم که علاوه بر قابلیت اینجکشنی که داره، Wifi هایی که حتی 300متر دورتر هستن رو میتونه پیدا و اسکن کنه
    یک کارت گرافیک AMD R7 265 دارم که توان محاسبه 60000هش بر ثانیه داره
    خلاصه اگه بخوام مودمی رو هک کنم، خیلی سخت میشه که جلوم رو گرفته بشه ولی بحثی که با شما داشتم کلا در مورد چیز دیگه‌ای هست
    اون تستی هم که به شما گفتم با لینوکس انجام دادم و بجز Reaver با دو ابزار دیگه هم انجام دادم و نتیجه برای مودم B612 یکسان بود
    مودم B525 رو تا الان شانس ملاقاتشو نداشتم و به همین خاطر حرف رو قبول میکنم

فرمور 196 بی 612 فایروال خوبی داره ظاهرا..هک شبکه واسه یه مشته بچه خورده اس که میخان ادای بزرگتر هارو در بیارن همین.
    Last edited by vbigdeli; 03-01-2019 at 23:11.

7. 3 کاربر از vbigdeli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

[/LEFT]
    لطفا اون اطلاعات رو پاک کن- شما چه متخصص امنیتی هستی که اطلاعات مردم رو منتشر میکنی؟!! و با اپلیکیشن اندروید کار میکنی؟!
    ))
    شبتون خوش
    حذف شد ، اما توجه داشته باشید که تمام اشخاصی که شبکه اونها رو هک کردم ، پیدا کرده و از ضعف امنیتی ، حالا چه به صورت تلفنی چه بصورت حضوری آگاه کردم .
    تست های امنیتی فقط برای حفظ امنیت انجام میشه ، اگه نه خداروشکر نه نیازی به چیزی دارم و نه عقده ای وجود داره برای آزار مردم .

من اینجا نیومدم که با شما کل کل کنم دوست خوبم ، اگه دارم از برنامه اندروید استفاده میکنم به این دلیل هست که نشون بدم یک بچه ده ساله هم میتونه شبکه شما رو هک کنه
    اگه نه اون زمانی که شما به سیب زمینی داشتی میگفتی دیب دمینی ، من کارم طراحی و برنامه نویسی بود و برنامه های من در سراسر دنیا مشغول استفاده بودن
    یا اگه هکی هم انجام شده باشه به یک نفر همسایه معمولی مطمئن باش ختم نشده و شاید همون زمان بچگی های شما کل ایران و بخش زیادی از دنیا مورد هک من واقع شده بودن.
    شمایی که حرف خنده داری میزنی و میگی دستگاهت بعد از یک بار تست رمز WPS پذیرش اتصال رو بلاک میکنه ، دیگه معلومه چه مقدار سواد داری و بارته و چه مقدار ادعا الکی و تو خالی داری .

ویدیو از خاموش نشدن سیستم WPS دستگاه مودم B525
    آپلود به روی مدیا فایر (اگر بطور معمولی وب سایت دانلود باز نشد از قندشکن استفاده کنید)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

(این ویدیو بطور اختصاصی برای یک استاد دانشگاه ضبط شده و تا کنون منتشر نشده است، جهت جلوگیری از سو استفاده بهتر است آنرا برای اشخاص مردم آزار بازنشر نکنید)
    Last edited by shaahani; 03-01-2019 at 23:12.

9. 2 کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

حذف شد ، اما توجه داشته باشید که تمام اشخاصی که شبکه اونها رو هک کردم ، پیدا کرده و از ضعف امنیتی ، حالا چه به صورت تلفنی چه بصورت حضوری آگاه کردم .
    تست های امنیتی فقط برای حفظ امنیت انجام میشه ، اگه نه خداروشکر نه نیازی به چیزی دارم و نه عقده ای وجود داره برای آزار مردم .

من اینجا نیومدم که با شما کل کل کنم دوست خوبم ، اگه دارم از برنامه اندروید استفاده میکنم به این دلیل هست که نشون بدم یک بچه ده ساله هم میتونه شبکه شما رو هک کنه
    اگه نه اون زمانی که شما به سیب زمینی داشتی میگفتی دیب دمینی ، من کارم طراحی و برنامه نویسی بود و برنامه های من در سراسر دنیا مشغول استفاده بودن
    یا اگه هکی هم انجام شده باشه به یک نفر همسایه معمولی مطمئن باش ختم نشده و شاید همون زمان بچگی های شما کل ایران و بخش زیادی از دنیا مورد هک من واقع شده بودن.
    شمایی که حرف خنده داری میزنی و میگی دستگاهت بعد از یک بار تست رمز WPS پذیرش اتصال رو بلاک میکنه ، دیگه معلومه چه مقدار سواد داری و بارته و چه مقدار ادعا الکی و تو خالی داری .

آپلود به روی مدیا فایر (اگر بطور معمولی وب سایت دانلود باز نشد از قندشکن استفاده کنید)

(این ویدیو بطور اختصاصی برای یک استاد دانشگاه ضبط شده و تا کنون منتشر نشده است، جهت جلوگیری از سو استفاده بهتر است آنرا برای اشخاص مردم آزار بازنشر نکنید)
    اصلا اهمیت خاصی هم نداره اگه 525 هک بشه ها..مگه اینکه دسترسی به فایل های شیر شده در شبکه باشه مثل من وگرنه فرمور این مودم رو نمیشه از راه دور دستکاری کرد بدون یو اس بی زدن و این حرفا..انلاک هم نیستن همه که
    مگه اینکه طرف dns هارو ست کنه روی یه سرور خاص که اونم همه الان با قندشکن میان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

الان که دارم این مطلب را مینوبیسم ، با همین رمز ها میتوان به همه این شبکه ها متصل شد ، خودتون یا یک نماینده اگه دوست داشتید تشریف بیارید و مشاهده کنید.

از طرفی میگین این رمزها همچنان معتبرند و از اون طرف میگین که بهشون اطلاع دادم
    از اون طرف هم میفرمایید که
    همون زمان بچگی های شما کل ایران و بخش زیادی از دنیا مورد هک من واقع شده بودن.

بهتره بگذریم چون واقعا نمیتونم با کسی که میگه متخصص شبکه و طراح و برنامه‌نویس هستم ولی حداقل تجهیزات امنیت رو نداره بحث کنم
    اشتباه از من بود که از همون اول از شما نقل قول کردم
    به بزرگی خودتون منو ببخشید

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

پیدا کردم برا مغولستان هست خیلی هم مزخرف هست اپدیت هم کردم به جای اضافه شدن همه چی هم رفت و خرابتر هم شد و لوگو unitel بالا ظاهر شد با زبان مغولی .

13. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ظاهرا اطلاع رسانی هم نمیکنن که سیم داره سلب امتیاز میشه چون این سیم کارت قابلیت دریافت پیامک هم که نداره و فقط دیتاس
    از نماینده فروش که پرسیدم اطلاعی نداشت.

در کل فک نکنم tdlte در ایران اینده ای داشته باشه.

اینهمه امواج و پارازیت و ...داریم اینا هم اضافه شده .
    ولی من برعکس فکر میکنم یا حداقل فکر میکردم که TDLTE خیلی سریع جایگزین ADSL و حتی VDSL میشه. چون پهنای باندش زیاده البته نه به اندازه VDSL ولی خب چیزی که در عمل تو ایران داریم میبینیم اینه که سرعت TD بیشتره و هزینه‌اش کمتره
    نیاز به خط تلفن هم نداره و کم‌وبیش قابل حمل هست
    در مورد سلب امتیاز هم کلا کلا پروسه عجیبیه
    قبلا یادمه واسه وایمکس نماینده ایرانسل زنگ زد و گفت اگه تا چند روز دیگه سرویس نگیری سلب امتیاز میشه و شد
    ولی بعید میدونم این داستان واسه TD هم برقرار باشه
    فرمور 196 بی 612 فایروال خوبی داره ظاهرا..هک شبکه واسه یه مشته بچه خورده اس که میخان ادای بزرگتر هارو در بیارن همین.
    کلا فیرمورهای جدید (برای همه مودم‌ها) حداقل از نظر امنیت WiFi سطح خوبی دارن و اون نفوذپذیری های سابق رو ندارن
    Last edited by zorro0641; 04-01-2019 at 00:13.

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اصلا اهمیت خاصی هم نداره اگه 525 هک بشه ها..مگه اینکه دسترسی به فایل های شیر شده در شبکه باشه مثل من وگرنه فرمور این مودم رو نمیشه از راه دور دستکاری کرد بدون یو اس بی زدن و این حرفا..انلاک هم نیستن همه که
    مگه اینکه طرف dns هارو ست کنه روی یه سرور خاص که اونم همه الان با قندشکن میان
    دوستم به عنوان یک مثال ساده ، ویدیو سوم رو مشاهده کن تا ببینی اگه یک شبکه هک بشه چه اتفاقی واسش میفته .
    اگه خیلی خوش شانس باشید کسی که هکتون کرده فقط از اینترنت استفاده میکنه ....

16. این کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •